Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(*kakava* @ 2007 09 05, 16:19)
morališko pasiruošimo tai tikrai reikia  lotuliukas.gif

Jau nebereikia, siandien nuejau, o reikiamo dydzio jau nera verysad.gif Pasirodo, perkanciu uztenka mirksiukas.gif Net apsidziaugiau, kiek pinigu sutaupiau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 05, 16:42)
Jau nebereikia, siandien nuejau, o reikiamo dydzio jau nera verysad.gif Pasirodo, perkanciu uztenka mirksiukas.gif Net apsidziaugiau, kiek pinigu sutaupiau! thumbup.gif

ai galima ir taip raudona golfuka visur rasti

as tai va miss sixty drabuziu kainomis stebiuosi,uz vaikiskas tokias stiliovas kelnytes-dzinsiukus user posted image
147,50 EUR praso ir ispirkti,dydziu nera

Aplamai siemet rudenines mados,tokios bespalves,isblukusios,nuplautos spalvos,man ir negrazu,nera ka pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 05, 18:50)
ai galima ir taip raudona golfuka visur rasti

as tai va miss sixty drabuziu kainomis stebiuosi,uz vaikiskas tokias stiliovas kelnytes-dzinsiukus user posted image
147,50 EUR praso ir ispirkti,dydziu nera

Aplamai siemet rudenines mados,tokios bespalves,isblukusios,nuplautos spalvos,man ir negrazu,nera ka pirkti  ax.gif

blink.gif miu biški brangoka kaip už vaikiškas mastau.gif
bet man visai stiliovos jos thumbup.gif

šiandien dr nuvažiavau su drauge į Riki2, ji ieškojo Amadeo kombinezono, nes kasmet ten pirkdavo, tai nustebome, nebėr blink.gif pasakė kad labai pabrango , pasidarė brangesni negu Woichiko, nebeprekiausime. o woichiko pernai metų kolekcijos iškabintos blink.gif
bet manau ten vyriškis kažką ne taip suprato, ,nuvažiavom į čipolino, ir gan prieinamos kainos 300 lt tikrai nesiekia biggrin.gif
Atsakyti
as pernaiAMADEO kombinezona karolio parduotuveje pirkau, mokejau beveik 270lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 05 rugsėjo 2007 - 20:44
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 05, 21:43)
as pernaiAMADEO kombinezona karolio parduotuveje pirkau, mokejau beveik 270lt 4u.gif

niu idomiai tos kainos, dabar kai žiūrėjom tai iki 260 lt buvo, bet uz 220 jau tikrai gražus wub.gif o rikije tas vyriškis turbūt kažka ne taip suprato, ne manau kad jie virš 300 lt kainuoja g.gif nes tokių net nematėm, nei vilniuje nei kaune blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 05, 22:46)
niu idomiai tos kainos, dabar kai žiūrėjom tai iki 260 lt buvo, bet uz 220 jau tikrai gražus  wub.gif  o rikije tas vyriškis turbūt kažka ne taip suprato, ne manau kad jie virš 300 lt kainuoja  g.gif  nes tokių net nematėm, nei vilniuje nei kaune  blink.gif

na, nemanau,kad amadeo virsytu wojcek kainas, tikrai nesamone,
nes wojcek apie 300lt kianuoja cipoline
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 05, 22:01)
na, nemanau,kad amadeo virsytu wojcek kainas, tikrai nesamone,
nes wojcek apie 300lt kianuoja cipoline

drinks_cheers.gif aš taip pat galvoju, man iškart keist pasirodė, nustebome su drauge blink.gif ir išvis tas vyriškis garbingo amžiaus išlindo iš sandeliuko su keliasi wojcek kombinezonais, ir dar irodinėjo savo tiesa g.gif tuo tarpu nei viena pardavėja nepriėjo blink.gif žiūrėjo išpūtusios akis, bet kai aš duomiuosi, tai manes neišdūrsi, tai ir atriežiau jam, kad tikra nesamonė , aišku gražia forma biggrin.gif
na jis pasakė, kad brang u neužsakinės g.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif labai keista ir neitiketina
symet amadeo kombinezonu maciau ir cipoline
sesuo sake,kad is vis pernai mate gariunuose prekiaujant amadeo, wojcek rubais unsure.gif na speju ten kainos siek tiek mazesnes bus nei parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 06, 07:16)
blink.gif  blink.gif labai keista ir neitiketina
symet  amadeo kombinezonu maciau ir cipoline
sesuo sake,kad is vis pernai mate gariunuose prekiaujant amadeo, wojcek rubais unsure.gif na speju ten kainos  siek tiek mazesnes bus nei parduotuvej

čipoline ir aš mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 05, 22:43)

Pernai ir mes AMADEO kombinezoną pirkome 2 dalių, mokėjau 229 lt RIKI2 parduotuvėje, kokybė buvo super. Šiemet norėčiau šios firmos, bet jau pastebėjau, kad AMADEO beveik nėra apyvartoje, vieno modelio tik matėme Vaikų mieste... verysad.gif Tad ko gero Cocodrilio pirksime..
Atsakyti
Wojcek striukė pasiteisino 100 proc. thumbup.gif Sūnus niekada nesiskundė kad šalta, tik skundėsi kad karšta lotuliukas.gif
O dukros Lenne gal ir netokia šilta kaip Wojcek bet labai graži ir labai gerai skalbiasi, be to visiškai netepli - per visą žiemą skalbiau vos porą kartų, net keista kad neišsitepdavo. Na tai nebuvo vienintelis jos drabužis bet vistiek
Atsakyti
as dabar gyvenu siaures airijoje, ir nescia 3 menesis nestuke.gif , radau kelias vaiku parduotuves. nusipirkau keleta drabuzeliu ir pagalvojau gal kai grysiu i lietuva visa kita nusipirksiu, bet paziurejau internete kad kainos didziules tas pats kas suaugusiam zmogui fool.gif , gal zinot kur lietuvoj vaikisku parduotuviu nebrangiu? 4u.gif
Atsakyti