Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Dianaa @ 2008 03 06, 14:19)
Zaroj yra neblogu vaikams rubeliu  thumbup.gif

Jie tikrai gražučiai, bet kokybės tai pasigendu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa 27 @ 2008 02 28, 16:28)
Mano dukrytei 1.8 m,mes labai megstame puostis,siaip rubu atsiuncia mano drauge is Airijos.Jie labai kokybiski,ir kaina prieinama. Jei kas gyvena Siauliuose tai patarciau apsilankyti Siauliu dvaro mugeje,ten atsidare airisku rubeliu skyrius,kokybe garantuota smile.gif

Gal butu galima tiksliau kurioje vietoje tas skyrius yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 03 05, 16:05)
O manęs LR kokybė netenkina  schmoll.gif  Vieninteliai rūbeliai iš LR ką nešiojam, tai golfukai, pigūs ir spalvos ryškios, neišblunka. Tai į daržą labai liuks, negaila kai suvaro  doh.gif  O visa kita  schmoll.gif

mes ir nusivylę LR drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai kai pradejau uzsisakinet is internetiniu parduotuviu tai i musiskes parduotuves net nebenoriu eit ir del kokybes ir del kainu
Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 03 16, 14:25)
As tai kai pradejau uzsisakinet is internetiniu parduotuviu tai i musiskes parduotuves net nebenoriu eit ir del kokybes ir del kainu

is tikro tai jo ir del kokybes ir del kainos. Atrodo jau raso 100% megvilne bet irgi po daugelio plovimo nezinau kas ju ja ten pasidaro ir spalvos nublunka ir issitampo kosmaras doh.gif . O per tas internetines tai tas siuntimas papjauna ir laukimas kol gauni preke dabar jei dar siustis is amerikos tai dar cia visokiausius mokescius turi apsimoketi.
Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 03 16, 14:25)

drinks_cheers.gif as irgi viska siunciosi is jav,uk,de
Atsakyti
siunciuosi per tarpinikes is jav, uk, zymiai grazesni rubai, ir patogiau nereikia sliauziot po pardes ir laiko gaist. dirol.gif
Atsakyti
Mes dabar pradejom uzsisakyneti internetu,laukiu nesulaukiu sunelio rubeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(UREJA @ 2008 03 20, 19:58)
siunciuosi per tarpinikes is jav, uk, zymiai grazesni rubai, ir patogiau nereikia sliauziot po pardes ir laiko gaist. dirol.gif

žodis, žodin išsakyta mano mintis biggrin.gif ...o prieš trylika metų...labai geri rūbai būdavo ir po kelių vaikų nešiojimo biggrin.gif kad tik kas atiduotų....
Atsakyti
Aš irgi siunčiuosi per tarpininkes.

Lietuviškose parduotuvėse neadekvatus kokybės ir kainos santykis.

Atsakyti
ir parduotuvėse,ir siunčiuosi,geros būklės ir iš SM nuperku
Atsakyti
perku "vaiku mieste","mada vaikams"
Atsakyti