Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(rds @ 2008 04 19, 19:04)
as irgi jau pamirsau LT parduotuves, apsiprekinam tik internete  thumbup.gif

nebent pro šalį einant nosį ikišu,vistiek silpnybė vaikiškiems rūbeliams niekur nedingsta biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif butu puiku jei mamytes pasidalintu adresais Vilniuje kur galima nupirkti nelabai brangiai rubeliu vaikuciams: tai galetu buti ir internetines parduotuves ir platintojai internetu, gal firminiu drabuzeliu isparduotuves ar geresnes padevetu rubu parduotuves bigsmile.gif
Papildyta:
Graziu Next rubeliu yra seskineje, parduotuveje Aprangele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2008 05 10, 12:42)
Sveiki,  4u.gif butu puiku jei mamytes pasidalintu adresais Vilniuje kur galima nupirkti nelabai brangiai rubeliu vaikuciams: tai galetu buti ir internetines parduotuves ir platintojai internetu, gal firminiu drabuzeliu isparduotuves ar geresnes padevetu rubu parduotuves bigsmile.gif
Papildyta:

gražių rūbelių ypač mažiukams būna Vienuolio g. ten firminiai rūbeliai tokie kaip NEXT, adams, disney, rūbeliai su etiketėm.
paskui šiaurės miestelyje , netoli vaikų miesto yra Riki2 parduotuvė, ten galima rasti gražių rūbelių ir kainos nėra didelės.

dar Gariūnuose, berods 4eilėje po stogu, prieš pat galą, viena jauna moteriškė prekiauja vaikiškais rūbelais,pas ją rūbeliai kaip turgui gal ir brangūs, bet pigiau nei parduotuvėse, bet kokybė thumbup.gif kiek pas ją pirkau niekada nenusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2008 05 10, 11:42)
Sveiki,  4u.gif butu puiku jei mamytes pasidalintu adresais Vilniuje kur galima nupirkti nelabai brangiai rubeliu vaikuciams: tai galetu buti ir internetines parduotuves ir platintojai internetu, gal firminiu drabuzeliu isparduotuves ar geresnes padevetu rubu parduotuves bigsmile.gif
Papildyta:

O kiek pagal Jus yra pigiau?
Aš dažniausiai perku Vaikutyje ar Maximoje.Kartais užsuku į turgų.
Atsakyti
Siaip savanoriu prospekte , vaziuojant nuo centro itr dar nedavaziavus ziedo po deisne puse (prie stoteles) yra NEXT isparduotuve, tik vat nezinau ar ten yra vaikisku rubeliu, nes kai buvau ten dar ju nereikejo, tai neatkreipiau demesio smile.gif
Atsakyti
Gražių ir pigių nelabai kas LT yra. Bet kol buvo kūdikis pirkom Vaikų mieste Coccodrillo firmos, man patiko, devėjosi gerai, o ir kaina nebuvo labai didelė. Šiaip perkamės užsienyje pagal galimybę.
Atsakyti
As stengiuosi visus drabuzelius savo mazylei nusipirkt uzsienyje smile.gif bent du kartus per metus skrendu i londona, o ten ir pasirinkimas ir kainos nepalyginamos su musiskiu parduotuviu 4u.gif
Atsakyti
Na mes perkame visur po biški, ir maximoj ir zaroj, priklauso ko reik,ar puosniau ar kasdienai namie, bet dabar internete dazniau perku, ir net gi lietuviskose e-parduotuvese galima geru firmu uz gera kaina isigyti. thumbup.gif
Atsakyti
O aš dukrai perku tik parduotuvėse, kadangi ji yra smulki ir aukšta, tai kai kurie (dažniausiai daugelis), drabužių atrodo, kaip maišai verysad.gif
Norint nupirkti kelnes apeinam ne vieną parduotuvę. Taigi pirkimas be jos pasimatavimo, neįmanomas
Atsakyti
Savo mazylei perku skudurynuose rubelius,galima rasti graziu,nauju ir gerai islaikytu bei pigei,turiu i prieki prisipirkus daugiau negu reikia biggrin.gif juk nepripirksi nauju,kai tokios kainos,juk tuoj isauga,o vizitams i svecius turiu parsiustu is vokietijos
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2008 09 20, 22:43)
Savo mazylei perku skudurynuose rubelius,galima rasti graziu,nauju ir gerai islaikytu bei pigei,turiu i prieki prisipirkus daugiau negu reikia biggrin.gif juk nepripirksi nauju,kai tokios kainos,juk tuoj isauga,o vizitams i svecius turiu parsiustu is vokietijos

Dėka skudurynų mano vaikas gali atrodyti tiesiog puikiai. Esu pripirkusi jam gerų firmų rūbų tiek, kad net kartais randu pamirštą rūbą, kurį būnų uždėjusi tik kartą ar du. Smagu ir geros avalynės rasti. Daug kas neranda, kad ir mano sesuo, nieko tose padėvėtų rūbų parduotuvėse. Bet aš savo vaiką tikrai galiu puikiai aprengti. Jei iš naujų, tai tik Londone prieš porą metų į priekį pirkti arba TakkoFashion.
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2008 09 15, 20:08)
As stengiuosi visus drabuzelius savo mazylei nusipirkt uzsienyje    smile.gif  bent du kartus per metus skrendu i londona, o ten ir pasirinkimas ir kainos nepalyginamos su musiskiu parduotuviu  4u.gif

Aš taip pat 2 kartus per metus skrendu į Londoną ir ten apiperku vaikus, nes čia kainos nerealios + pasirinkimo nėra doh.gif
Jau kitą nėm keliauju mirksiukas.gif ir tokiu būdu paruošiu vaikų spintą žiemos sezonui thumbup.gif
Atsakyti