Prisicitavau krūvą žinučių, bet didžiąją dalį ištryniau. Visgi ne diskutuot kas geriau susirinkom ir ne įrodinėt, kad tikrai mums to reikia.
QUOTE(Agninga @ 2012 11 15, 13:46)
Nes turiu patirties, kad visgi pirmi du mėnesiai mokykloje - tai yra tik rožytės. patikėkite krūvis po 4 klasės yra labai didelis ir labai reikia pagalvoti, ar tas vaikas patems ( Nes paskui išprotėsite besimokindami kartu), kitas dalykas visa paauglystė. Yra toks didelis skirtumas tarp vaikų: kai jam 13 ar 12.
Čia jau pasidaužysiu bokalais

QUOTE(naitas @ 2012 11 15, 21:20)
Dievuliau, diskutuojam čia apie tokius mažus vaikus.
.. Kiek Lavrinovičiams metų? Ir jau po kiek jie vaikų ten turi? Ogi šiais metais baigė vyrai vidurinę mokyklą. Rimtai. 

Va to ir bijau...

QUOTE(ragnez @ 2012 11 19, 16:05)
tikriausiai - sumazinti konkurencija. nes tik labai gabus vaikas gali sekmingai konkuruoti su metais vyresniu, atitinkamai ir fiziskai bei psichologiskai brandesniu vaiku.
Na ir čia pasidaužysiu bokalais

QUOTE(stripulis @ 2012 11 20, 01:00)
įtariu, lengviau būtų pasiekt, kad tėvai galėtų kaip anksčiau leist vaikus į mokyklą sulaukusius septynių... net ir dabar kaip suprantu tą galima pasiekt, juk jei pralaikysi vaiką dirbtinai namie ar kokioj privačioj vietoj po priešmokyklinės klasės, tai vis tiek tave į tą mokyklą paskui priims - neišmes gi suvisam, nu gal gausi kokį pamokslą, bet...
Na mane tai (ŠMM) gąsdino administracine atsakomybe ir reikalais su vaiko teisių apsaugos tarnyba

QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 23, 19:26)
klausimų kilo ne tik man. Specialiai perverčiau temą, bet randu tik informaciją, jog pirmiausia turi būti PPT išvada apie vaiko nebrandumą, toliau arba trišalė sutartis su mokykla arba susitarimas su mokyklos vadovybe ir mokytoja. Tai kuris variantas pas jus?
O PPT sakė, kad jie jokių testų neatlieka, jei vaikui tais kalendoriniais metais sukanka reikiamas metų kiekis.
QUOTE(Ice @ 2013 01 03, 11:23)
Kaip manote, ar jau laikas atsiraitoti rankoves ir pradėti darbuotis?
Manau jau laikas

QUOTE(stripulis @ 2013 01 03, 13:51)
mano planai kol kas tokie, jei viskas pagerės ( o gerėja) su kalba, mėginsiu kai bus 6 metai 8 mėn patekt į Valdorfo mokyklą, o jei ten nepateksim, tiesiog metus praleisim ir eisim į mums priklausančią mokyklą antakalny.
Va apie Valdorfo mokyklą aš irgi galvojau. Bet įdomu, kaip pvz. po metų pasisektų pereit į kitą mokyklą. Juk jų programa yra visiškai kitokia. O paprastoj mokykloj spėju, kad vaikas būtų stipriai atsilikęs pagal programą.
QUOTE(Ingadi @ 2013 01 03, 18:35)
Mamytės, o tai kaip su idėja kreiptis į naują valdžią? Nejaugi nieko nedarysime? Gal nauji seimo nariai ir nauja švietimo ministre išgirs mus?
Manau, kad darysime. Ačiū labai asmeniškai Jums Ingadi, kad palaikote "degimą". Tikrai momentais nusvyra rankos. Bet reikia daryti. Būtinai.
Gal mamos pasvarstom ką galim daryt?
Pvz. aš manau, kad:
1. Laiškas ŠMM ministrui
2. Vizitas pas ŠMM ministrą
3. Laiškas švietimo komitetui
4...????
QUOTE(Agninga @ 2013 01 11, 11:45)
Gal tikrai reiktų kažką pabandyti. Aš jau vakar atklausiau dėl saviškio gruodinuko, o kai pasakiau, kad kitais metais į mokyklą neleisiu, - darželio pedagogai net pasiuto 

O pasiuto čia gerąja prasme, ar iš piktumo pasiuto?