Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu vaiką leisti į mokyklą vėliau (pilnų 7 metų)

Jo, tikrai taip.
Kai buvome pati pirma karta tai greztai rekomendavo lankyti darzeli ir ten logopeda. O kai pernai praejome 3-ju dienu testavima, atejome i ivertinimo pokalby, mikeno mikeno, tai tiesiai ir uzklausiau ar leistu savo taip parengta (ar subrendusi) vaika i mokykla, tai akys nuleido ir dave suprasti, kad nieko negali pakeisti. Zodziu parase ateiti vel kai bus 9m.
Atsakyti
NESKUBEKIT
Atsakyti
QUOTE(skirmantenet @ 2013 02 06, 22:10)
NESKUBEKIT

Ką turėjot omeny? g.gif
Atsakyti
Sveiki.
Dėl galimybės pakeisti įstatymą, kitą savaitę planuojamas susitikimas su NAMSo atstove.
Tai, jeigu yra norinčiu prisijungti ir palaikyti šią idėją (kuo mūsų daugiau - tuo geriau), prašau visus prisijungti.
Susistikimas planuojamas kitą ketvirtadienį (vasario 21 d.) 18 val. Panoramoj La Crepe kavinėje.
4u.gif

Atsakyti
o į kurią pusę įstatymas būtų keičiamas? neliktų mokinio krepšelių ar net jiems liekant tėvai turėtų teisę spręsti, kada leisti vaiką į mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2013 02 12, 16:09)
o į kurią pusę įstatymas būtų keičiamas? neliktų mokinio krepšelių ar net jiems liekant tėvai turėtų teisę spręsti, kada leisti vaiką į mokyklą?

Visa informacija yra pateikta temos pradžioje. 4u.gif
Atsakyti
Ingadi, būtų pirštai nukritę pasakius? vis tiek gaišote laiką, kol rašėte "visa informacija temos pradžioje". tiek to, neprisidėsiu, sėkmės kovojant.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2013 02 12, 20:09)
Ingadi, būtų pirštai nukritę pasakius? vis tiek gaišote laiką, kol rašėte "visa informacija temos pradžioje". tiek to, neprisidėsiu, sėkmės kovojant.

Jūsų teisė rinktis.
Jeigu Jūsų apsisprendimą lėmė tik Jums nepatikęs mano atsakymas į užduotą klausimą, tuomet darau švadą, kad ši problema Jums išvis nėra aktuali, nors ...
Matau, kad Jūsų atžala irgi metų gale yra gimusi.
Linkiu sunkumų su mokslais nepatirti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Ir mums ta pati problema. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2013 02 12, 15:36)
Sveiki.
Dėl galimybės pakeisti įstatymą, kitą savaitę planuojamas susitikimas su NAMSo atstove.
Tai, jeigu yra norinčiu prisijungti ir palaikyti šią idėją (kuo mūsų daugiau - tuo geriau), prašau visus prisijungti.
Susistikimas planuojamas kitą ketvirtadienį (vasario 21 d.) 18 val. Panoramoj La Crepe kavinėje.
4u.gif

thumbup.gif Būčiau Vilniuje, tikrai prisijungčiau verysad.gif
Atsakyti
Ingadi, aišku, man aktualu, bet esu užimtas žmogus ir prieš eidama į susitikimą norėčiau žinoti, į kurią pusę ketinama keisti įstatymą - taip sakant, tatai bus kova su vėjo malūnais ar kažkas realaus? Jei būtų ketinama atsisakyti mokinio krepšelio - tada realu atšaukti ir vaikų leidimą į mokyklą, jei jiems kalendoriniais metais sueina septyni. Kitais atvejais manau tai nerealu.
Ir kadangi jums irgi aktualu, aš vis dar stebiuosi, kodėl negalima atsakyti į elementarų klausimą wink.gif
p. s. savo vaiką aš leisiu į mokyklą 7 metų ir 8 mėnesių, ir man dzin į įstatymus. dėl jų jai aš gyvenimo negriausiu.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2013 02 17, 16:44)
Ingadi, aišku, man aktualu, bet esu užimtas žmogus ir prieš eidama į susitikimą norėčiau žinoti, į kurią pusę ketinama keisti įstatymą - taip sakant, tatai bus kova su vėjo malūnais ar kažkas realaus? Jei būtų ketinama atsisakyti mokinio krepšelio - tada realu atšaukti ir vaikų leidimą į mokyklą, jei jiems kalendoriniais metais sueina septyni. Kitais atvejais manau tai nerealu.
Ir kadangi jums irgi aktualu, aš vis dar stebiuosi, kodėl negalima atsakyti į elementarų klausimą wink.gif
p. s. savo vaiką aš leisiu į mokyklą 7 metų ir 8 mėnesių, ir man dzin į įstatymus. dėl jų jai aš gyvenimo negriausiu.

Mes manome, kad pakeitus švietimo įstaymo nuostą, greižtai nustatančią tai, jog vaikas privalo eiti į mokyklą, jeigu jam tais kalendoriniais metais sueina 7-ri, darželiai neturės teisės atsisakyti tokių vaikų.
Jeigu Jus manote, kad keisti reikia ne tik švietimo įstatymą, o ir kitus su tuo susijusius teisės aktus, tai Jūsų dalyvavimas susitikime, išsakant savo nuomonę apie tai, kokius konkrečius teisės aktus dar papildomai reikėtų keisti, būtų tikrai naudinagas.
Mes manome, kad visa pradžia yra įstatyme. Pakeitus jį, turės keistis ir visi kiti poįstatyminiai aktai, nes jie negali prieštarauti įstatymui.

P.S. Parašėt, kad vaiką leisit į mokyklą pilnų 7 metų. Džiugu, kad turite tokią galimybę. Kovoti su šiuo įstatymu dažiniausiai bando tik tos, kurios tokios galimybės neturi.
Atsakyti