Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vestuvėse?

Aš irgi galvoju, kad čia požiūrio klausimas. Kai auginau pirmą vaiką, dėl visko labai jaudinausi, bijojau "tampyti", net mūsų vestuvėse nedalyvavo(jai buvo 1,5 metų). O antrą vaiką tampau nuo pirmų dienų ir problemos nematau. Ir kur jis tik nėra buvęs. Aišku, neinu į tokius renginius, kur labai trikdytų vaiko verskmas(pvz. spektaklis suaugusiems ar klasikinės muzikos koncertas). Į vestuves vesčiausi - be jokios abejonės.
Atsakyti
Buvom su metuku vaiku. galiu pasakyt kad arba turi nusispjaut i tai kad vaikas kitiems trukdo paleist sau ir lai eina per rankas... bet ...
mes rinkomes kita arba.... kai stengiesi kad vaikas niekam netrukdytu, nes vis gi kiti zmones gal irgi nori pailset , atsipalaiduot ir pan... tai nesioji, vedzioji, visur kartu, nuo ranku neina, sokiai kartu, o vakare irzlumas, piktumas, miego nori, o mes dar sokt norim.. zodziu daugiau po to buvom dar dvejose vestuvese- nesivedem ir labai dziaugiames. vis tik tokia svente ne vaikams, vaikas miegot nori , luzta jau 23-24 valanda, nepaliksi vieno miegot... saleje miegancio triuksme irgi nelaikysi, o mes visai nenorejom eit miegot 24 valanda. taip kad as daugiau tokiu svenciu nenoriu biggrin.gif geriau neit visai arba trumpiau pabut, bet vestuves su vaikais- vargas. be to esu girdejus is keletos zmoniu mazdaug va kvieciam i vestuves ir va gerai kad jus be vaiku, o va anie tai nesupranta, o kaip jiems pasakyt g.gif zmones kurie tuokiasi vaiku neturi ir nesupranta kaip cia teveliams tuos vaikus palikt sunku... man asmeniskai jokiose sventese svetimi vaikai netrukdo, tik tegul tevai patys juos prisiziuri , o kad laksto aplink ar pazyzia man nemaiso, bet zinau 100% yra kam trukdo, ypac tiems kurie savu dar neturi
Atsakyti
Būtent. Patys tėvai ir turi prižiūrėti ir stengtis, kad netrukdytų. O bevaikiai tikrai nesupranta ir suprasti negali.
Papildyta:
Ir yra labai didelis skirtumas, kokia liaudis vestuvėse. Aš nieko blogo nematau vaiką nusivesti į pasisedėjimą su draugais kur ramu ir kultūringa, bet niekada nesivesčiau vaiko ten, kur vyksta ištvirkavimai, dideli girtavimai ir pan. Ir vestuvės vestuvėms nelygu, juk žinot pas ką einat.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 03 01, 22:53)
Būtent. Patys tėvai ir turi prižiūrėti ir stengtis, kad netrukdytų. O bevaikiai tikrai nesupranta ir suprasti negali.

Bet jei bevaikiai kviečia į savo šventę, tai turėtų būtų daroma taip, kaip jie nori. Ir jei jie norėtų ramios šventės suaugusiams be vaikų, tai turintys vaikus turėtų tą norą gerbti. Visada atsiklausčiau, ko nori jaunavedžiai ir tikrai nesivesčiau vaikų, jei jie to nenorėtų savo šventėje ir tame nematau nieko keisto.
Atsakyti
Aš organizuodama savo vestuves nei už ką nebūčiau sau leidus kviesti svečius be savo vaikų. Jų buvo 4, vestuvės buvo ramios, niekas niekam netrukdė. Man draugai yra draugai su visais savo "priedeliais"(t.y. vaikais).
Papildyta:
Nors, tiesą sakant, aš irgi atsiklausčiau, bet jei pasakytų, kad ateičiau be vaikų, ko gero ir neičiau.
Atsakyti
Didysis jau yra buvęs mano 2 sesių vestuvėse. Pirmą kartą dalyvavo kai jam buvo 1 metukai, tai važiavome tik į balių ir vaikas truputį pabuvęs užmigo ir pramiegojo iki ryto. O antros sesės vestuvėse buvo jau beveik 3 metų, tai ten buvo dar viena mergaitė truputį didesnė ir jam nebuvo liūdna, o ir vestuvės buvo tik vakarienė kavinėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 03 01, 22:53)
O bevaikiai tikrai nesupranta ir suprasti negali.

turiu du vaikus, bet niekaip nesuprantu, kam suaugusiuju sventei reikalingi vaikai g.gif
Gerai, kad draugai normalus ir supranta, kad jeigu suaugusiuju svente, tai svencia suaugusieji (ir nereikia galvos sukti kaip kad kazkas cia rase, kaip zmones pasakyti, kad i suaugusiuju svente yra suaugusieji, o ne ju atzalos kvieciami), o jeigu vaiku svente, tai svencia vaikai ( tada tiketina, kad ir meniu bus pritaikytas vaikams, svente truks kelias valandas ir nebus alkoholio).
Atsakyti
Atsimenu, pati, kai buvau vaikas, dalyvaudavau vestuvėse ir giminės šventėse. Mūsų vestuvėse giminių vaikai dalyvavo. Su savo vaikais dar nedalyvavome vestuvėse, nebuvo progos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 03 04, 11:51)
turiu du vaikus, bet niekaip nesuprantu, kam suaugusiuju sventei reikalingi vaikai  g.gif
Gerai, kad draugai normalus ir supranta, kad jeigu suaugusiuju svente, tai svencia suaugusieji (ir nereikia galvos sukti kaip kad kazkas cia rase, kaip zmones pasakyti, kad i suaugusiuju svente yra suaugusieji, o ne ju atzalos kvieciami), o jeigu vaiku svente, tai svencia vaikai ( tada tiketina, kad ir meniu bus pritaikytas vaikams, svente truks kelias valandas ir nebus alkoholio).

Normalūs žmonės doh.gif . Prie ko čia? Tradicinės vestuvės daug kur - visos šeimos šventė.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 03 05, 07:43)
Normalūs žmonės  doh.gif . Prie ko čia? Tradicinės vestuvės daug kur - visos šeimos šventė.

Kudiki nelabai vezciausi,nebet tik pasveikint jaunavedziu i baznycia( ypac- jei kudikis- kurio jaunavedziu kriksto vaikas).O vyresni- buna,kad jau mazaja pora buna( ziedu nesejai,pan).
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 03 04, 09:51)
turiu du vaikus, bet niekaip nesuprantu, kam suaugusiuju sventei reikalingi vaikai  g.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu., zinau ne viena kuris vaiko gimtadieni su degtine svencia ir stebisi koks balius be snapso, net jeigu baliauninkui metukai ar du
Atsakyti
Musu mazyle jau trijose vestuvese buvo, o jai dabar tik 10 men biggrin.gif vezemes kartu ir mano mama, tai ji priziurejo, kol teveliai linksminosi ax.gif nematau tame problemos ax.gif namie nepalikau, nes pati maitinau ax.gif
Atsakyti