Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vestuvėse?

Šventę šventėm, kai dukrytei buvo metukai. Maniškė geruolė, bet ir tai vargas vargelis.... doh.gif Tik pradedanti vaikščioti. Nei pavalgėm, nei pašokom, nei pasilinksminom biggrin.gif Žinoma, galėjom nusispjauti ir paleist ganytis po salę, tegul rūpinasi kiti, bet vaikas tai juk mano! bigsmile.gif O jeigu vaikas mano - tai ir rūpestis mano.
Atsimenu, kai buvau dar nestuke.gif , tai viena mama atsivedė 10 mėn vaikelį ir nusprendė, jog aš nėščia, tai juk negersiu, ir šokt nelabai šoksiu, todėl savo vaiką nudrėbė man blink.gif Iš svečio tapau kito svečio aukle....
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 03 13, 10:30)
Šventę šventėm, kai dukrytei buvo metukai. Maniškė geruolė, bet ir tai vargas vargelis.... doh.gif Tik pradedanti vaikščioti. Nei pavalgėm, nei pašokom, nei pasilinksminom biggrin.gif Žinoma, galėjom nusispjauti ir paleist ganytis po salę, tegul rūpinasi kiti, bet vaikas tai juk mano! bigsmile.gif O jeigu vaikas mano - tai ir rūpestis mano.
Atsimenu, kai buvau dar  nestuke.gif , tai viena mama atsivedė 10 mėn vaikelį ir nusprendė, jog aš nėščia, tai juk negersiu, ir šokt nelabai šoksiu, todėl savo vaiką nudrėbė man blink.gif Iš svečio tapau kito svečio aukle....

tas labai bjauru kai taip elgiasi. nors as visuomet svetima vaika noriu ir palaikyt ir pasibut ir man smagu, bet niekada nesidroviu vaiko grazinti teveliams. pasibendraujam 10-15 minuciu ir gali keliaut pas tevelius. man smagu pasikalbeti, panesioti, bet tikrai neilgai , ne valanda ar dvi ganyt svetimus vaikus biggrin.gif
Atsakyti