Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(Elvita @ 2012 09 11, 08:03)
Kai dejo nieko nejauciau, bet, kai atsibudau, tai jausmas toka, kad peiliu slapimo pusle pjaustytu, brrrrr... Jau geriau siaip ne taip, bet tulike daryt.

Reiškia blogai įdėjo...Nieko neturėjai jaust 4u.gif
Atsakyti
vilniaus kolegijoj bendrosios praktikos slauga studijuoju.praktiniai uzsemimai siandien man,vasara laiko nebuvo,dirbau,sedziu dabar pusiau gulom paskaitoj biggrin.gif siaip tikiu,kad po keletos dienu geriau bus
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 07:07)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 11, 08:39)
vilniaus kolegijoj bendrosios praktikos slauga studijuoju.praktiniai uzsemimai siandien man,vasara laiko nebuvo,dirbau,sedziu dabar pusiau gulom paskaitoj biggrin.gif siaip tikiu,kad po keletos dienu geriau bus

g.gif Tikėkimės, nors mano manymu turėjai mažiausiai parą būt lig, o paskui kelias dienas namie. Juk ne tik žaizdą siuvo, o ir riebalus siurbė, bambą tvarkė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 11 rugsėjo 2012 - 08:01
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 07:07)

Manau, kad idejo gerai, tiesiog as turiu problemu su slapimo puse, ir tokie skausmai man buna namie ir be jokiu drenu. Kai ji idejo, pasikartojo lygiai tas pats. Na, bet jau viskas praeityje. Dabar ka tik po masazo, jauciuosi puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 11, 07:39)

Man tai sake, kad pilvo plastika vakar buvo viena, kita op buvo rando korekcija. Bet gal sesute nezino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 rugsėjo 2012 - 08:09
QUOTE(Elvita @ 2012 09 11, 09:11)
Manau, kad idejo gerai, tiesiog as turiu problemu su slapimo puse, ir tokie skausmai man buna namie ir be jokiu drenu. Kai ji idejo, pasikartojo lygiai tas pats. Na, bet jau viskas praeityje. Dabar ka tik po masazo, jauciuosi puikiai smile.gif
Papildyta:

Man tai sake, kad pilvo plastika vakar buvo viena, kita op buvo rando korekcija. Bet gal sesute nezino.

nu pas mane tipo rando korekcija buvo,bet gavosi dvigubai didesnes apimties,nei turejo but ir Kaikaris pasake,kad gavosi kaip mini pilvo plastika
Atsakyti
Elvita, Magnifique, kaip jums faina, jau po visko....baltai pavydžiu, linkiu gero gijimo ir gražių beveik nepastebimų randų.

Aš operaciją planuoju lapkritį, dar turiu laiko pasinervinti. Per visą gyvenimą apart komplikuotų gimdymų ir sulaužytų galūnių neturėjau jokių reikalų su ligoninėm. Dabar pati savo noru gulsiuosi po skalpeliu. Siaubas, kai pagalvoji, ko dėl grožio nepadarysi smile.gif

Raminuosi tuo, kad abu vaikus pagimdžiau su krūva skatinamųjų ir be jokio nuskausminimo, paskui visokie gimdos valymai, gimdos masažai - be galo didelis "malonumas"...manau, kad esu gana pakanti skausmui, tai turėčiau ir šitai ištverti...bet vistiek baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 09:56)
Elvita, Magnifique, kaip jums faina, jau po visko....baltai pavydžiu, linkiu gero gijimo ir gražių beveik nepastebimų randų.

Aš operaciją planuoju lapkritį, dar turiu laiko pasinervinti. Per visą gyvenimą apart komplikuotų gimdymų ir sulaužytų galūnių neturėjau jokių reikalų su ligoninėm. Dabar pati savo noru gulsiuosi po skalpeliu. Siaubas, kai pagalvoji, ko dėl grožio nepadarysi smile.gif

Raminuosi tuo, kad abu vaikus pagimdžiau su krūva skatinamųjų ir be jokio nuskausminimo, paskui visokie gimdos valymai, gimdos masažai - be galo didelis "malonumas"...manau, kad esu gana pakanti skausmui, tai turėčiau ir šitai ištverti...bet vistiek baisu  blush2.gif

Ištversi 4u.gif B iškart pasakė, jei pati gimdei, tai labai baisu nebus, nors aš atsigavau tik po 3 savaičių. Man nuostabą kelia, kaip merginos rašo, kad puikiai jaučiasi jau kitą dieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 11 rugsėjo 2012 - 09:02
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 10:01)
Man nuostabą kelia, kaip merginos rašo, kad puikiai jaučiasi jau kitą dieną smile.gif

Jo, skamba kaip iš fantastikos srities, bet visada yra vilties, kad papulsi į tą nedidelį skaičių taip lengvai pakėlusių tokią visai rimtą op smile.gif
To linkiu visoms belaukiančioms "savo" dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 10:25)
Jo, skamba kaip iš fantastikos srities, bet visada yra vilties, kad papulsi į tą nedidelį skaičių taip lengvai pakėlusių tokią visai rimtą op smile.gif
To linkiu visoms belaukiančioms "savo" dienos  4u.gif

Čia kaip ir su gimdymu : vienos nepamiršta ilagai ilgai (aš pvz), o kitoms tai tiesiog baika bigsmile.gif
Atsakyti
nu rimtai super kai taip gerai jauciates smile.gif
As po cezario kai perkelinejo po paros i palata is lovos vos atsikeliau. Man po operaciju stojantis labai dusina ir soks tempiantis skausmas buna kazkur peciuose prie kaklo... Tas pats buvo net po laporoskopijos pirmosios nes labai ilga operacija buvo.

O jum po operacijos kojos netino? man po cezario trecia kokia diena taip sutino kojos kad i duso tapkes ikist negalejau kojos. Nors per visa nestuma is vis nieko nebuvo g.gif net po menesio kai is KMUK isleido dar negalejau i normalius batus koju ikist reikejo gerai pratampytu kedu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 11, 08:26)
nu pas mane tipo rando korekcija buvo,bet gavosi dvigubai didesnes apimties,nei turejo but ir Kaikaris pasake,kad gavosi kaip mini pilvo plastika

Kaip bebutu, sveik wink.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 09:01)
Man nuostabą kelia, kaip merginos rašo, kad puikiai jaučiasi jau kitą dieną smile.gif

Leila, na zinoma nesijauciu, kaip guledama spa. Bet rando neskauda, ryte skaudeleno riebalu siurbimo vietas, bet po masazo labai palengvejo. Po truputi vaikstau. Ir dar manau, kad daug ka lemia psichologija smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 09 11, 09:41)
O jum po operacijos kojos netino?

Masazistas tikrino, tai netinsta.
Atsakyti