Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

tuoj sukelsiu Montera
Papildyta:
sakau Monterai Taip dėl prisijungimo 4u.gif
gal yra norinčių perimti albumo vartų priežiūrą? iškeliausiu į darbelius, nebebus kada sm sėdėt smile.gif
Atsakyti
Devde, primink, kas operavo? Ir jokių "lašinukų" aš nematau schmoll.gif Pilvukas lygus, gražus.

Kgrey, matosi, kad sportuoji, pilvukas būtų tobulas, jei tas sąlyginai nedidelis plotelis smile.gif Gaila, kad oda nuo sporto nesitraukia. Op, aišku, prisidėtų prie tobulumo.

QUOTE(GZA @ 2012 09 08, 22:04)
Temoje buvo rasyta, kad tuos korsetus dejosi tik kai iseme siules, o pradzioje vis tiek elastine juosta dejo..

Korsetus deda iš karto, man po op uždėjo tokį korsetą kaip juostą, nes nebuvo tų gražiųjų, todėl jį užsidėjau vėliau.

Ir šiaip dabar galvoju, kad turbūt retai gaunasi ideali bamba. Kadangi man tai jautri vieta, labai visada krenta į akis tos "netobulos" bambos doh.gif

Aš irgi sakau Monterai "taip".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juna08: 10 rugsėjo 2012 - 13:27
QUOTE(anila:) @ 2012 09 08, 16:32)
Grazu, bamba idubus, jauciu rimtai mano bamba tokia turi but kokia yra, cia as save guodziu kodel neidubus ax.gif O randas irgi turbut ausktokai, pagal liemeni rubu uzkelta sprendziu, tikrai su pazemintu liemeniu niekaip smile.gif ane?

Kelnių guma tai kur kas aukščiau nei randas. Iš džinsų pažemintu liemeniu neišlenda.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 10, 05:18)
Aš šian vakare pas Kaikarį operuojuosi  rolleyes.gif

Kaip sveikatele? Pasirodo tu uz sienos guli smile.gif

Sveikutes, as jau po vakarienes, kokia skani kavyte ir varskyte, po visos dienos nevalgymo smile.gif
Merginos, kolektyvas, aptarnavimas nerealus. Ir visai ne del to, kad susimoki, tiesiog zmones surinkti superiniai, tiek sesutes, tiek gydyojai.
Pati op truko apie 3 val., anot kaikario viskas pavyko puikiai, viskas graziai susivede, bamba gavosi gili. Sake, oda elastinga, tad rezultatas turi buti maksimalus. Na, matysiu, tikiuos taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Gal visgi merginos prisimintumet, po kiek laiko po operacijos isejote i darba, kada jau pakankamai gerai tam jautetes? Mano darbas biure.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 10, 19:23)
Gal visgi merginos prisimintumet, po kiek laiko po operacijos isejote i darba, kada jau pakankamai gerai tam jautetes? Mano darbas biure.

Anot, gydytojo, darbingumas atsistato po 2 sav. Taciau, manau, kad tai labai individualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 10, 20:22)

Sveikutes, as jau po vakarienes, kokia skani kavyte ir varskyte, po visos dienos nevalgymo smile.gif
Merginos, kolektyvas, aptarnavimas nerealus. Ir visai ne del to, kad susimoki, tiesiog zmones surinkti superiniai, tiek sesutes, tiek gydyojai.
Pati op truko apie 3 val., anot kaikario viskas pavyko puikiai, viskas graziai susivede, bamba gavosi gili. Sake, oda elastinga, tad rezultatas turi buti maksimalus. Na, matysiu, tikiuos taip ir bus smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip ir bus patys geriausi rezultatai drinks_cheers.gif Lengvo gyjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 10, 19:26)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Taip ir bus patys geriausi rezultatai  drinks_cheers.gif  Lengvo gyjimo  4u.gif

Aciukas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 10, 20:22)

Sveikinimai 4u.gif Geriausia žinia, kad oda elastinga, thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai su pokyčiais, merginos 4u.gif Gykit lengvai ir greitai.

QUOTE(GZA @ 2012 09 10, 20:23)

Jeigu būtų reikėję eiti į darbą, kad ir biure, po 2-jų savaičių tikrai būčiau neišėjus. Geriausiu atveju po 3-jų, bet dar geriau - po 4-ių. Bet čia visoms individualiai, nors oficialiai rašo, kad po dviejų jau galima.
Atsakyti
aš po dviejų sav. buvau pilnai išsitiesus ir puikiai jaučiausi smile.gif
Atsakyti
del darbingumo tai tikrai po dvieju butu mazoka wink.gif

Naujai pasigrazinusioms sveikateles wink.gif
Atsakyti