Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

Anila, Elvita aciuks.gif Yeah, turiu penkis assa.gif
Oi idomu pamatyt rezultata, kaip atrodo pilvukai po kokio pusmecio ar metu.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 20, 16:19)
as jei Klaipedoje operuosiuos tai tikrai nebus galimybes kas dien vazinet i masazus  doh.gif

Pas mus siauliuose yra reabilitacinis centras http://www.reabilitacijoscentras.lt/
Ten medikai dirba tai kazin gal ten butu imanoma tokiu masazu gaut...
Nu reiktu is anksto uzlekt ten pasidomet g.gif

As skambinaus i viena klinika (bijau pameluot, kuri), kur dirba medikai, kalbejo saltai, ir uz pusvalandi masazo paprase 100 lt, atsisakiau ax.gif
Atsakyti
ir as noriu , ir as noooriu smile.gif bet teks luktelti , ar ne ? smile.gif
As kai pamaciau pas gydytoja foto, issiziojus sedejau..
Va pavalgiau ir nescia vel biggrin.gif Neisivaizduoju,kad kazkada taip nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 09 20, 16:28)
As skambinaus i viena klinika (bijau pameluot, kuri), kur dirba medikai, kalbejo saltai, ir uz pusvalandi masazo paprase 100 lt, atsisakiau ax.gif

as cia taip suprantu yra valdiska istaiga ir kainorastis yra pateiktas tai kazkaip man tos kainos perdaug mazos atrodo. Nors drauge zinau lankesi ten kazkokiu grozio proceduru tai kaip ir patenkinta liko.
Atsakyti
Agne, o tau prasiskyre raumenukai po bamba ar virs?
Kiek internete fotkiu radau, tai daugiau tokiu, kur po bamba betvarke. O man atvirksciai, po bamba grazi lygi oda, ir cezario randas neuzdribes, vet virs bambos nesamone. Tai tokiu atveju nedaroma daline, turbut? Nes neis prisikast iki tiek aukstai susiuti raumenis, ane?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 20, 16:40)
Agne, o tau prasiskyre raumenukai po bamba ar virs?
Kiek internete fotkiu radau, tai daugiau tokiu, kur po bamba betvarke. O man atvirksciai, po bamba grazi lygi oda, ir cezario randas neuzdribes, vet virs bambos nesamone. Tai tokiu atveju nedaroma daline, turbut? Nes neis prisikast iki tiek aukstai susiuti raumenis, ane?

man po bamba, po wink.gif Oi zinok as nzn net, cia jau su gydytoju konsultuotis reikia g.gif kazin ka medikai pasiulys g.gif jei pas tave odos nedaug, tai neistemps tau tiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 20 rugsėjo 2012 - 15:45
Tai vat as ir nervinuosi, kad moraliai jau nusiteikineju operacijai, o pasakys, soriukas. Tada eisiu pas paprasta chirurga, nes raumenis reikia siuti ir taskas, kad nebuciau kaip nescia ir ateity problemu su nugaros skausmais nebutu. Bent su rubais graziai bus, o kas po ju tai jau tiek to tada.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 09 20, 09:40)
Extra, kaip tu cia? smile.gif
Na ka...vairavau iki kauno drebancia sirbim, grizau drebanciom rankom biggrin.gif
labai mielas gydytojas V.Kaikaris smile.gif tai pirmi jo zodziai buvo tokie-o man nebus gaila liesti tavo pilvo? ar tikrai to reikia? smile.gif Tuomet parode daaaug foto kas kaip ir kada, kaip atrodo pries, po operacijos praejus dienai, savaitei, menesiui, metams ir t.t. apipasakojo visa pati procesa, isklausinejo viska. Na ir poto ejom ziureti to mano pilvo smile.gif kagi, verdiktas toks : pilvo raumenys prasiskyre min 10cm, odos perteklius labai nemazas, ir 100gr papildomu riebaliuku ant sono biggrin.gif  Tada pasikuite , surado foto, beveik analogiskas pilvukas kaip mano smile.gif ir kaip atrode po....Panos,as jau dbr gyveno ta svajone, kad galiu taip atrodyti  lotuliukas.gif 
Fantastiskai bijau...spalio 25d...kaip ir operacija smile.gif  Tai stai, tokios tos mano zinios....
Pasakojau as jam daug, tik va as pradedu sneketi apie beda, jispabaigia sakini smile.gif
Del skysciu kaupimosi, sako buna ir puikiai atlikus viska 1 is 10 pasitaiko. O ir nepaklausiau kodel jie susikaupia  doh.gif emaila parasysiu smile.gif tad ka, gyvensiu dbr...su baime laukdama tos spalio pabaigos smile.gif

OMG! Kaip as pavydziu (aisku baltas pavydas). ax.gif Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif

Nu smagumelis skaityti, kas jau laukia op, kas jau po thumbup.gif
As planavau lapkricio men., bet laukia komandiruote gruody, tai nukeliau op is karta po nauju.Nori nenori teks kantrybe apsisarvuot biggrin.gif O jau taip norisi,taip norisi iki vasaros but be pilvo biggrin.gif

Atsakyti
kas apsiims kelt naujokių foto į albumą? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 20 rugsėjo 2012 - 20:15
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 20, 20:14)
kas apsiims kelt naujokių foto į albumą? lens.gif

Iseini i pensija biggrin.gif
Atsakyti
Pala, as ciupinejausi ir dbr galvoju, rasiau, kad po bamba man prasiskyre raumenys, na ne, virs doh.gif Nebuciau ryza, sakyciau blond girl biggrin.gif
Atsakyti