Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(dija @ 2012 09 23, 10:31)
per ebay ar kaip kitaip? kazin kokiam iherbe nera ju?

Siunčiausi per ebay, buvo aukcionas, gavosi tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 09 23, 10:31)
per ebay ar kaip kitaip? kazin kokiam iherbe nera ju?

as pirkau is cia http://www.yourchemi...5g.html?id=6257 bet tada buvo zymiai pigiau, o dbr ieskosiu kur cia pigiau gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 09 23, 09:18)
Na labai daug kas ji giria  g.gif as sakiau is amerikes parsisiusiu iskart  g.gif

Tai palauk, juk nzn ar tau jo reiks. Pirmiausia, randa galima tempti ne anksciau nei po menesio. Per ta laika matysi kas darysis. Pvz., mano randas dabar likes kaip siuliukas, plonytis, neparaudes, tfu tfu tfu. Antra, jau per konsultacija Kaikaris sake, jei organizmas blogai gydo randus, gali sutepti begale to kremo, randas nuo to grazesnis nebus. Manau, neskubek.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 23, 13:48)
Tai palauk, juk nzn ar tau jo reiks. Pirmiausia, randa galima tempti ne anksciau nei po menesio. Per ta laika matysi kas darysis. Pvz., mano randas dabar likes kaip siuliukas, plonytis, neparaudes, tfu tfu tfu. Antra, jau per konsultacija Kaikaris sake, jei organizmas blogai gydo randus, gali sutepti begale to kremo, randas nuo to grazesnis nebus. Manau, neskubek.

tai man irgi sake, kad ziurint i cp randuka, man nereikes jokiu kremu, bet as apsidraudimui wink.gif o jei man neprireiks, tikrai zinau kam reikia wink.gif zodz, neprapuls. Kaip pacios savijauta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 09 23, 12:59)
Kaip pacios savijauta? smile.gif

Puiki. Antradieni vaziuoju traukti siulu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 23, 14:01)
Puiki. Antradieni vaziuoju traukti siulu  thumbup.gif

ech....kada as sulauksiu tos dienos biggrin.gif
Vyro klausiau ar pavezios masazuotis, na sake ne kasdiena, bet kas antra gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 23, 14:01)
Puiki. Antradieni vaziuoju traukti siulu  thumbup.gif

o tave vezioja vyras i kauna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 09 23, 13:59)
tai man irgi sake, kad ziurint i cp randuka, man nereikes jokiu kremu, bet as apsidraudimui wink.gif o jei man neprireiks, tikrai zinau kam reikia wink.gif zodz, neprapuls. Kaip pacios savijauta? smile.gif

Bet cezario randas daugumos grazus, snekejiom apie tai, kad odos tai netruksta po cezario, todel ir randukas siauras lygus grazus. Po pilvo plastikos tai tempimas gi buna, todel gali randas but ir raudonas, ir platesnis unsure.gif
Albumiuke paziurejus tai daugumos mergaiciu raudonas jis, man asmeniskai gan baisokai atrodo, bet... Nedaug fotkiu yra, kaip po metu ar dvieju jis atrodo.

Elvita, o siuliukai traukiami po viena, kankinant, ar deda ta sistema, kur patraukei uz sono, ir visas siulas issitraukia? Turejau skirtingus budus per cezari, nu tai ta sistemike tai liuks. O kai po viena traukia, ne kazka malonumas...
Atsakyti
Gal zinot, pas ka Devde operavosi? Graziai atrodo, odos irgi lyg ne per daugiausiai buvo, bet rezultatas fainas.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 23, 14:41)
Bet cezario randas daugumos grazus, snekejiom apie tai, kad odos tai netruksta po cezario, todel ir randukas siauras lygus grazus. Po pilvo plastikos tai tempimas gi buna, todel gali randas but ir raudonas, ir platesnis unsure.gif
Albumiuke paziurejus tai daugumos mergaiciu raudonas jis, man asmeniskai gan baisokai atrodo, bet... Nedaug fotkiu yra, kaip po metu ar dvieju jis atrodo.

Elvita, o siuliukai traukiami po viena, kankinant, ar deda ta sistema, kur patraukei uz sono, ir visas siulas issitraukia? Turejau skirtingus budus per cezari, nu tai ta sistemike tai liuks. O kai po viena traukia, ne kazka malonumas...

as nepergyvenu, odos pas mane pakaks biggrin.gif Tai gal nesitemps labai...aisku nebus toks kaip cp, bet vis geriau nei dbr smile.gif
Man irgi abiem budais traukti smile.gif kazkaip, nei tas , nei tas man jokiu pojuciu nesukele. Tik gal paprasciau antruoju budu smile.gif
Tie raudonumai ir t.t. labai nefainiai atrodo, bet dingsta po trupuciu, aisku vienoms smarkiai nusvieseja, kitoms nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 23, 14:59)
Gal zinot, pas ka Devde operavosi? Graziai atrodo, odos irgi lyg ne per daugiausiai buvo, bet rezultatas fainas.

Pas D. Jauniski (VŠĮ) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 09 23, 15:30)
Pas D. Jauniski (VŠĮ) wink.gif

Dekui 4u.gif O as taip tikejaus, kad pas Bagdona biggrin.gif
Atsakyti