Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(Elvita @ 2012 10 09, 08:19)
Juna, korekcija negalima?

Darė man jau korekciją doh.gif Po bamba iš karto pilvo siena, jokio riebalo ar papildomos odos.
Atsakyti
i bambos tema, tai siandien maudydamasi padariau atradyma, jei patempiu oda po bamba zemyn ji kazkiek pasikavoja bigsmile.gif tai pagalvojau, kad varysiu pasirydyt gydytojui, gal tures kokiu minciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 10 09, 18:52)
i bambos tema, tai siandien maudydamasi padariau atradyma, jei patempiu oda po bamba zemyn ji kazkiek pasikavoja  bigsmile.gif tai pagalvojau, kad varysiu pasirydyt gydytojui, gal tures kokiu minciu smile.gif

Nu va, gal vis tik yra kazkokia iseitis thumbup.gif
Atsakyti
Paas mus tai lazaretas namie. Sergam visi, tai man jau nervai nelaiko. Uzkrete vyras visa seima su savo virusu. Krepsini zaist isvare nors nekaip jautesi. Ale uz bausme jau piniga visa op pervede i mano saskaita smile.gif belieka tik isigrynint smile.gif
Atsakyti
super. o kam grynint? kur op? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 10 09, 20:25)
Ale uz bausme jau piniga visa op pervede i mano saskaita smile.gif belieka tik isigrynint smile.gif

Kada tau op? Tai gali ir kortele atsiskaityti, nebutina grynint smile.gif
Atsakyti
pas maslauska, priima jie kortele? nu tai super, nereikes ten to pinigo kaip turguj skaiciuot smile.gif op tai lapkricio 13. dar menesiuka turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 10 spalio 2012 - 06:54
man rodos korta nepriima, bet aš jiems vietoj pavedimą padariau
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 10 10, 08:55)
man rodos korta nepriima, bet aš jiems vietoj pavedimą padariau

ale ir pasitiki smile.gif juk pavedimai ir nepraeina ir dar visokios nesamones smile.gif
Atsakyti
as nusigryninsiu ir tiek, velniai nemate, atskaiciuosiu ta piniga smile.gif
jetau kaip nebedaug liko....2savaiteles wub.gif einu bandyti pati pilva fotkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 10 10, 08:51)
ale ir pasitiki smile.gif juk pavedimai ir nepraeina ir dar visokios nesamones smile.gif

As tai nemokejau jokio avanso ir uz op susimokejau tik vaziuodama namo g.gif
Dar galvojau, kad teks moketi daugiau, nes vietoj to, kad svorio buciau numetus, tai ji pries op prisiauginau blush2.gif Tai K sake, kad daugiau darbo jam padariau. Bet, kai mokejau, tai pasake, kad nors ir daugiau reikejo padirbeti, bet jau buvom sutare tokia suma, tai tokia ir reikejo moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 10 10, 10:55)
as nusigryninsiu ir tiek, velniai nemate, atskaiciuosiu ta piniga smile.gif
jetau kaip nebedaug liko....2savaiteles  wub.gif einu bandyti pati pilva fotkinti  g.gif

aš mokėjau kortele.. tikrai galima ir jokio nugryninimo mokesčio
tik prieš tai siūlau išsiaiškinti koks kortelės limitas
man užteko tai buvo labai patogu... thumbup.gif

Atsakyti