Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

Vetra, matau, kad "kabi" apacioje biggrin.gif . Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 10 11, 08:33)
as vat irgi esu tos nuomones, kad jauni zmones gali riebalus pasitirpdyti patys, be chirurgines intervencijos. as va pagyvenusi ponia, bet nedaryciau jokiu siurbimu jei nereiktu pilvo plastikos. turiu ne viena pavizdi, kai druckes padruzkes susiime ir numete svori. pamenu viena 500 lt mokejo uz ta maisto toleravimo testa ir saziningai ju nurodytos dietos laikesi. numete apie 40 kg. svoris metus krito, bet vat imanoma. cia aisku, pagules menesiuka subintuota ir liux. nei stengtis, nei ka. lengviausias budas. kai paskaiciuoji kiek kainuotu specialus maistas, sporto klubai, masazai... tai turbut piniginiu atzvilgiu tas pats ant to paties iseitu.

na as ne 40, bet 12kg numeciau per metus blush2.gif (zakon, kad dbr 2kg ataugo,kai man reikia sverti maziau as auginu svori biggrin.gif)ir esu savim labai patenkinta wink.gif aisku, sunkiai krenta, bet niekada nebuvo minties apie jokius nusiurbimus...mano teta yra dirbusi prie visu situ grozio operaciju...tai man ikalusi, kad jokiu nusiurbimu smile.gif es pradesi-ir galo nebus, as sneku apie jaunas moteris, kurioms papildomi 500gr riebaliuko yra tragedija. pati tikrai nedaryciu nusiurbimo, jei ne plastika pilvo, kuri yra man butina. Kazin pinavija neikele foto mano g.gif kai bus foto prasysiu TAIP smile.gif))
Atsakyti
neįkėliau, pamiršau, ne namie negaliu blush2.gif
nu perimkit kas nors estafetę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 10 11, 08:18)
neįkėliau, pamiršau, ne namie negaliu  blush2.gif
nu perimkit kas nors estafetę  4u.gif

Permesk man ta foto, ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 10 11, 05:49)
Pirmas dalykas,kiekis bus link 1,5litro.
Antras dalykas-šitą procedūrą darysiuos pirmą kartą.

*Trečias dalykas-neturiu sveikatos sportuoti tiek,kad tie riebalai nukristų,o to kiek sportuoju-nepakanka,nes sportuoju jau seniai ir nuolat.Ir ketvirtas-man nėra ko gėdytis.Mano kūnas,ką noriu,tą darau ir jokių psichologų man nereikia,ačiū labai.
Taip,man 20 metų.

atsakymas :

QUOTE(Magnifique @ 2012 09 13, 10:10)
Elvita-siurbe,bet man tik vietiskai,pilvo apacioj pasiurbe,aplink bamba

* numesti taukus nuo nugaros ,sonu gali visi - invalidai,seni,jauni ypac,juodoji rase,baltoji irgi - visi .

** jums reikia pasisneketi su psichologu,devite 40 dydi,bet mirtinai norite 38 ...l gaila ,jei artimieji to nemato..nedarykite klaidos ,neskubekite,PADEKITE PATI SAU.

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 11, 08:52)
Vetra, matau, kad "kabi" apacioje  biggrin.gif . Kaip jautiesi?

Sveikos,

uf sukaitau visa kol rytine duso procedura atlikau doh.gif dabar issinerus is korseto sedziu (dziovinu) tokia pazeidziama visa biggrin.gif
Savijauta tai kaip cia ivertinus - nuolatinis diskomfortas, susilenkus, nieko nepasiekiu, apsitarnauti sunkiai sekasi, nugara skauda labai, pilva tempia, tinstu, kojos kaip kalades. Bet vistiek as dziaugiuosi, nepaisant laikinu sunkumu smile.gif bamba mano idubus, dabar daug graziau atrodo nei kad turejau iki op thumbup.gif strijos nuo pilvo virsaus nukeliavo zemyn, dar nesuprantu, ar uzsidengs jos bikiniu ar ne, per anksti vertinti. keista matyti nauja savo pilva rolleyes.gif siurbtos vietos nepasakyciau kad skaudetu, miegu sau ant sonu ir jokio skausmo nejauciu.
Man didziausias nerimas del drabuziu. korsetas mano zemiau keliu, tai ka reikes rengtis, kelniu neturiu nei vienu biggrin.gif tik treningai ir dzinsai, i darba visada tik su suknelem ir sijonais einu.

Elvita, ar tu jau sveika kaip agurkelis? jau menuo po op praejo?
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 10 11, 11:18)
Sveikos,

uf sukaitau visa kol rytine duso procedura atlikau  doh.gif dabar issinerus is korseto sedziu (dziovinu) tokia pazeidziama visa  biggrin.gif
Savijauta tai kaip cia ivertinus - nuolatinis diskomfortas, susilenkus, nieko nepasiekiu, apsitarnauti sunkiai sekasi, nugara skauda labai, pilva tempia, tinstu, kojos kaip kalades. Bet vistiek as dziaugiuosi, nepaisant laikinu sunkumu smile.gif bamba mano idubus, dabar daug graziau atrodo nei kad turejau iki op  thumbup.gif strijos nuo pilvo virsaus nukeliavo zemyn, dar nesuprantu, ar uzsidengs jos bikiniu ar ne, per anksti vertinti. keista matyti nauja savo pilva  rolleyes.gif siurbtos vietos nepasakyciau kad skaudetu, miegu sau ant sonu ir jokio skausmo nejauciu.
Man didziausias nerimas del drabuziu. korsetas mano zemiau keliu, tai ka reikes rengtis, kelniu neturiu nei vienu  biggrin.gif tik treningai ir dzinsai, i darba visada tik su suknelem ir sijonais einu.

eina svilpt kaip neskaniai nuskambejo smile.gif kilo mintis, o jei mmm uzpuls pirmom dienom, tai sakes bus su susitvarkymu smile.gif kiek tu sverei pries op ir koks tavo ugis?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 10 11, 11:35)
eina svilpt kaip neskaniai nuskambejo smile.gif kilo mintis, o jei mmm uzpuls pirmom dienom, tai sakes bus su susitvarkymu smile.gif kiek tu sverei pries op ir koks tavo ugis?

Pries op sveriau 60 kg, ugis 162. Dabar sveriu 62
dar jei mmm prisidetu tai isvis baisu (bent jau man) ir tikrai man kaip is fantastikos srities atrodo kad kai kurios cia vos ne kita diena jau strykineja unsure.gif arba traukiniais vazineja i paskaitas blink.gif as tai tikru tikriausias ligonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 10 11, 10:18)

Jau kaip ir sveika, bet dar ne agurkelis biggrin.gif Dar vis paskauda nusiurbtus sonus, ilgiau pasedejus ir atistojus dar tempia pilvo apacia. Bet siaip jau kaip ir gereja viskas ir grazeja thumbup.gif

QUOTE(dija @ 2012 10 11, 10:35)
eina svilpt kaip neskaniai nuskambejo smile.gif kilo mintis, o jei mmm uzpuls pirmom dienom, tai sakes bus su susitvarkymu smile.gif

Jei siurbs kojas, bus ne kas, nes tas korsetas ziauriai nepatogus. Jis neatsisega per klynuka, o yra skyle. Jei bus mmm, turesi deveti kelnaites, o tai reiskia, kad eidama i tulika, visada turesi atisegti viena korseto sona, o tai nera labai smagu, pirma savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 11, 11:50)

Jei siurbs kojas, bus ne kas, nes tas korsetas ziauriai nepatogus. Jis neatsisega per klynuka, o yra skyle. Jei bus mmm, turesi deveti kelnaites, o tai reiskia, kad eidama i tulika, visada turesi atisegti viena korseto sona, o tai nera labai smagu, pirma savaite  doh.gif

ant korseto galima kelnaites detis, nereikes segiotis, bet kad patogumo mazai su siuo korsetu, tai tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 10 11, 10:48)
ir tikrai man kaip is fantastikos srities atrodo kad kai kurios cia vos ne kita diena jau strykineja  unsure.gif arba traukiniais vazineja i paskaitas  blink.gif as tai tikru tikriausias ligonis  doh.gif

drinks_cheers.gif , na ligonis baisus nebuvau, bet kopti i Gedimino kalna ar traukiniu vaziuoti, tai tikrai buciau negalejus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 10 11, 10:52)
ant korseto galima kelnaites detis, nereikes segiotis, bet kad patogumo mazai su siuo korsetu, tai tikrai pritariu  drinks_cheers.gif

Tai kas is jo liks, jei per mmm kelnaites ant jo desies? Nelabai isivaizduoju g.gif gerai, kad man ji pakeite thumbup.gif
Atsakyti
tai tamponus galima kaisiot, nors ju nemegstu. o tai ta skyle didele? ir per rura? smile.gif
Atsakyti