Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

Gal kas pasakys ar konsultacijos ilgai reikia laukt? As galvoju pas Bagdona uzsirasyt apziurai. Bet man sunkoka i toli planuot nezinau kas ir kaip isleistu i Klaipeda isvaziuot...
Atsakyti
Uzsirasiau operacijai spalio 26d. pas Dariu Jauniski. Kas bus, tas... Tikuosi nesuklydau apsisprendusi operuotis.
Atsakyti
Jei privaciai komsultuotis, tai nebuna eiliu.

GZA laukiam maloniu permainu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 09 04, 09:55)
Jei privaciai komsultuotis, tai nebuna eiliu.

GZA laukiam maloniu permainu  bigsmile.gif

Bijausi operacijos, bet pasiziuriu i veidrodi ir vel manau, kad apsisprendziau teisingai. Beja, kaip atrodo tas korsetas, kur reikalingas po operacijos, jis buna ko gero skirtingu dydziu? Ar labai nepatogu su juo, visgi koki menesi su juo draugaut reikes...
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 04, 11:35)
Bijausi operacijos, bet pasiziuriu i veidrodi ir vel manau, kad apsisprendziau teisingai. Beja, kaip atrodo tas korsetas, kur reikalingas po operacijos, jis buna ko gero skirtingu dydziu? Ar labai nepatogu su juo, visgi koki menesi su juo draugaut reikes...

kokius 2 smile.gif
korsetas korsetui nelygu. grožio chirurgijoj duoda tokius, reikia nešiojamo rūbų dydžio
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 04, 12:38)
kokius 2  smile.gif
korsetas korsetui nelygu. grožio chirurgijoj duoda tokius, reikia nešiojamo rūbų dydžio

as ir visus metus ji nesiociau kad tik paskui pilvas butu normalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 04, 12:25)
as ir visus metus ji nesiociau kad tik paskui pilvas butu normalus  lotuliukas.gif

Man sake, kad po operacijos iskart korseta ir uzdeda. Tai toki ir deda, kaip paveiksliuke, ar kazkoki kitoki pradziai? Nes dar zadejo drenus 2 paroms palikti, tai nelabai isivaizduoju, kaip su siuo....
Atsakyti
Sveikutes,

OP data perkele is antradienio i pirmadieni. Dziaugiuos, kad operuos 11val., nes antradieni butu operave tik 15val. Tai nevalgius galiu buti, bet negerus unsure.gif Vienzo, viskas i gera. Tik tiek, kad as tik ryt einu tyrimus darytis, tikiuos spes padaryt g.gif
Iskilo klausimukas 4u.gif Grizot su tais paciais dzinsais, su kuriais atvaziavot? Normaliai tilpot?
Papildyta:
QUOTE(GZA @ 2012 09 04, 09:47)
Uzsirasiau operacijai spalio 26d. pas Dariu Jauniski. Kas bus, tas... Tikuosi nesuklydau apsisprendusi operuotis.

O jus matet jo darbus?
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 09 04, 09:21)
Gal kas pasakys ar konsultacijos ilgai reikia laukt? As galvoju pas Bagdona uzsirasyt apziurai. Bet man sunkoka i toli planuot nezinau kas ir kaip isleistu i Klaipeda isvaziuot...

Cia jau turbut patars tos, kurios operavosi pas Bagdona. As konsultavausi Grozio chirurgijoje, tai konsultacijos data suderinau tokia, kuri tinkama buvo man, t.y. po 2 dienu. Bet tai buvo velyvas pavasaris, manau operaciju ir konsultaciju buvo zenkliai maziau, nei rudens-ziemos sezonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 rugsėjo 2012 - 18:56
Perbegau greit akimis, bet neuzkliuvo, kad kazkokiu konkreciu kl kylo mano adresu ax.gif tad tyliu smile.gif
Atsakyti
Su Bagdonu sutarėm konsultacijos datą, kaip man patogiau smile.gif
Atsakyti
Leila, ziuriu tavo uzrasiukuose, kad nori trecio vaikelio. Tai imanoma po op?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 04, 20:07)
Leila, ziuriu tavo uzrasiukuose, kad nori trecio vaikelio. Tai imanoma po op?

Tai aišku 4u.gif Tik, kad didelė tikimybė jog vėl su sterble teks vaikščioti verysad.gif
O šiaip tai čia tik noras, abejoju, kad ryžčiausi tam, nes stuburas parėjęs...
Atsakyti