Gal kas pasakys ar konsultacijos ilgai reikia laukt? As galvoju pas Bagdona uzsirasyt apziurai. Bet man sunkoka i toli planuot nezinau kas ir kaip isleistu i Klaipeda isvaziuot...
Uzsirasiau operacijai spalio 26d. pas Dariu Jauniski. Kas bus, tas... Tikuosi nesuklydau apsisprendusi operuotis.
Jei privaciai komsultuotis, tai nebuna eiliu.
GZA laukiam maloniu permainu
GZA laukiam maloniu permainu

QUOTE(Fay @ 2012 09 04, 09:55)
Bijausi operacijos, bet pasiziuriu i veidrodi ir vel manau, kad apsisprendziau teisingai. Beja, kaip atrodo tas korsetas, kur reikalingas po operacijos, jis buna ko gero skirtingu dydziu? Ar labai nepatogu su juo, visgi koki menesi su juo draugaut reikes...
QUOTE(GZA @ 2012 09 04, 11:35)
Bijausi operacijos, bet pasiziuriu i veidrodi ir vel manau, kad apsisprendziau teisingai. Beja, kaip atrodo tas korsetas, kur reikalingas po operacijos, jis buna ko gero skirtingu dydziu? Ar labai nepatogu su juo, visgi koki menesi su juo draugaut reikes...
kokius 2

korsetas korsetui nelygu. grožio chirurgijoj duoda tokius, reikia nešiojamo rūbų dydžio
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 04, 12:38)
as ir visus metus ji nesiociau kad tik paskui pilvas butu normalus

QUOTE(Montera @ 2012 09 04, 12:25)
Man sake, kad po operacijos iskart korseta ir uzdeda. Tai toki ir deda, kaip paveiksliuke, ar kazkoki kitoki pradziai? Nes dar zadejo drenus 2 paroms palikti, tai nelabai isivaizduoju, kaip su siuo....
Sveikutes,
OP data perkele is antradienio i pirmadieni. Dziaugiuos, kad operuos 11val., nes antradieni butu operave tik 15val. Tai nevalgius galiu buti, bet negerus
Vienzo, viskas i gera. Tik tiek, kad as tik ryt einu tyrimus darytis, tikiuos spes padaryt
Iskilo klausimukas
Grizot su tais paciais dzinsais, su kuriais atvaziavot? Normaliai tilpot?
Papildyta:
O jus matet jo darbus?
Papildyta:
Cia jau turbut patars tos, kurios operavosi pas Bagdona. As konsultavausi Grozio chirurgijoje, tai konsultacijos data suderinau tokia, kuri tinkama buvo man, t.y. po 2 dienu. Bet tai buvo velyvas pavasaris, manau operaciju ir konsultaciju buvo zenkliai maziau, nei rudens-ziemos sezonu.
OP data perkele is antradienio i pirmadieni. Dziaugiuos, kad operuos 11val., nes antradieni butu operave tik 15val. Tai nevalgius galiu buti, bet negerus

Iskilo klausimukas

Papildyta:
QUOTE(GZA @ 2012 09 04, 09:47)
Uzsirasiau operacijai spalio 26d. pas Dariu Jauniski. Kas bus, tas... Tikuosi nesuklydau apsisprendusi operuotis.
O jus matet jo darbus?
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 09 04, 09:21)
Gal kas pasakys ar konsultacijos ilgai reikia laukt? As galvoju pas Bagdona uzsirasyt apziurai. Bet man sunkoka i toli planuot nezinau kas ir kaip isleistu i Klaipeda isvaziuot...
Cia jau turbut patars tos, kurios operavosi pas Bagdona. As konsultavausi Grozio chirurgijoje, tai konsultacijos data suderinau tokia, kuri tinkama buvo man, t.y. po 2 dienu. Bet tai buvo velyvas pavasaris, manau operaciju ir konsultaciju buvo zenkliai maziau, nei rudens-ziemos sezonu.
Perbegau greit akimis, bet neuzkliuvo, kad kazkokiu konkreciu kl kylo mano adresu
tad tyliu

Su Bagdonu sutarėm konsultacijos datą, kaip man patogiau

Leila, ziuriu tavo uzrasiukuose, kad nori trecio vaikelio. Tai imanoma po op?
QUOTE(Elvita @ 2012 09 04, 20:07)
Leila, ziuriu tavo uzrasiukuose, kad nori trecio vaikelio. Tai imanoma po op?
Tai aišku

O šiaip tai čia tik noras, abejoju, kad ryžčiausi tam, nes stuburas parėjęs...