Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(dija @ 2012 09 05, 16:20)
Turbut negaleciau tokios op su savo gimdymu lygint smile.gif

Pačios op nelyginu su gimdymu, lyginu tik tai, kad labai pasimiršta ir skausmas, ir neįgalumas. Kaip po gimdymo - prisimeni tik patį faktą, kaip ir dabar - atsimenu, kad buvo žiauriai sunku ir skaudėjo, o kiek laiko tiksliai tas truko, jau ir nebežinau smile.gif
Atsakyti
Dar norejau pasidometi, kur korsetus isigijote? Pradziai, kaip suprantu, reikalingas toks kaip elastinga juosta, jie parduodami ortopedijos parduotuvese. Forume buvo ideta nuotrauka, kad kitos veliau nesioja tokius kaip body, sie atrodo zymiai patogesni. Kur toki gauti, jei ne privacioje klinikoje operuojiesi?
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 10:37)
Dar norejau pasidometi, kur korsetus isigijote? Pradziai, kaip suprantu, reikalingas toks kaip elastinga juosta, jie parduodami ortopedijos parduotuvese. Forume buvo ideta nuotrauka, kad kitos veliau nesioja tokius kaip body, sie atrodo zymiai patogesni. Kur toki gauti, jei ne privacioje klinikoje operuojiesi?

Aš pirkau Vilniuje, Olimpiečių 5., ten kažkoks ofisas, jie tiekia chirurgams. Superiniai korsetai, juos galima ir iškarto po op dėtis.
Atsakyti
Vakar prisigazdinau save vaizdais apie operacija. Pas mane per satelita rodo toki kanala moterim TLC ir ten daznai buna laidos apie nutukima kaip operacijas daro. Vakar kaip tik rode kaip moteris numete labai daaaag svorio ir visos odos nukaro. Tai jai dare nusiurbima pilvo plastika nugaroje irs sedmenu pjove nusiurbtus riebalus i sedmenis leido kad apvalesni butu. Tai asgalvoju kaip po tiek pjuviu paskui atsigaut... Ir rodo pilnai visa operacija... tai kraupus vaizdelis... kaip ten tuos riebalus is po odos plesia lauk ta oda tampo blink.gif
Ir po operacijos net morfiju leidzia. Jauciu be jo skausmelis butu nezmoniskas..

Gal durnai paklausiu bet jus cia del ciklo kalbejot. Cia tik del diskomforto ar per mmm negalima operuot? Pas mane spirale tai praktiskai kaip ir nera nieko, buna viena diena isskyru lygio, kad uztenka tu kasdieniniu iklotuku. Tikiuosi spirale cia jokios itakos neturi del operacijos ar reikia paminet per konsultacija?
Atsakyti
Man ir patare jei galvojam apie trecia dar nesioperuoti. Tai ir galvoju ir apie trecia ir apie operacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 06, 09:40)
Aš pirkau Vilniuje, Olimpiečių 5., ten kažkoks ofisas, jie tiekia chirurgams. Superiniai korsetai, juos galima ir iškarto po op dėtis.

O gal kartais prisimenate istaigos pavadinima ar telefona?
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 11:46)
O gal kartais prisimenate istaigos pavadinima ar telefona?

Deja - ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 06, 11:47)

O Jusu korsetas buvo kaip elastine juosta su lipdukais, ar kaip bodis?
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 13:28)
O Jusu korsetas buvo kaip elastine juosta su lipdukais, ar kaip bodis?

B uždėjo elastinę juostą, o aš paskui nusipirkau kaip body tuo adresu, kurį parašiau.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 10:37)
Dar norejau pasidometi, kur korsetus isigijote?

Davė klinikoje, bet kai kurios merginos perkasi SM per tarpininkes.

Mano toks, tik petnešėlės plonesnės.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 06, 13:07)
Davė klinikoje, bet kai kurios merginos perkasi SM per tarpininkes.

Mano toks, tik petnešėlės plonesnės.

O kokioje klinikoje dave? As pagal puslapi bandziau matuotis, mano liemuo 92, tai raso, kad man 2xl reikia. Kol kas tas mano liemuo be formos, sunku ir pamatuoti, kur tas liemuo.... Po operacijos bus patine audiniai, ko gero irgi mazesne apimtis nebus. Kaina nemaza, apie 80 USD. Idomu, jus pries operacija pirkot ir matavotes? Po operacijos jauciu nelabai pasimatuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 06 rugsėjo 2012 - 14:41
QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 14:33)
O kokioje klinikoje dave?

GZA, man irgi duos klinikoje. Tai, jei tau tiks ir nesibodesi, kad devetas, galesiu atiduoti smile.gif

P.s. ka tik is seimos gydytojos, visi tyrimai normos ribose thumbup.gif Tad pirmadieni 11val startuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 rugsėjo 2012 - 15:52