QUOTE(Safyrinė @ 2012 08 31, 12:31)
kanda gyvūnų blusos žmonėms.
Atsiprasau, matyt patikejau paplitusiu mitu
Siaip ar taip vistiek jas reikia naikinti
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 31, 12:41)
sunines blusos zmogu, deja, puola...
tik pas zmogu ant kuno negyvena. gali kokioj patalynej veistis. zmones mano kad nepuola, kazkodel. zinoma, kad naikinu. ju plika akim taip lengvai nepamatysi, tai puses mm dydzio sokinejantis taskiukas. viena blusa palieka apie 3 ikandimus kai uzsoka ant kuno ir iesko kraujo. kai suni maudem, vaiko prasiau palaikyti, ant tos rankytes buvo apie 4 ikandimus, tik mazesni nei man. o stai vyro visai nekanda. bet ir suo jo nelabai myli

dabar ne vienos nemaciau, bet zinau kad tai jos bjaurybes...tikrai kanda nusilpus imunitetui? pamenu, kai mano vargsas suo senasis mire, jau seniai, matyt kad ant mirusio negyvena, visos jos persikrauste i mano kambari. tada aptikdavau tuo sokinejancius taskelius, o kando ziuriai, kaip dabar, daugiausia ant koju...
va va, matyt sis faktas mane ir supainiojo...
na mano mama taip sakydavo, kad blusos puola pries vargus ar nusilpus organizmui, galbut tai irgi tik paplites mitas...
jos nesunkiai issinaikina diklofosu, tik isspurskus reikia nebuti namie, zinoma visi kilimai ir patalyne taip pat turi buti isskalbti, "apdoroti"
suni laikau sesis metus... kai ji pirkom jis turejo blusu, bet uzteko vieno maudymo... po isnaikinimo nera buve, kad parsinestu is lauko
kaip blusos atrodo as zinau
gal gyvenate nuosavam name ir suo pasigauna nuo kitu gyvunu, tada gal ir sunkiau jums ju atsikratyti, kazkaip as abejoju, kad cia slypetu gilios dvasines priezastys...
dabar pamasciau is naujo, gal jus kanda del kraujo grupes labiau negu kitus seimos narius?
tarkim mano mama labai gelia vabzdziai, o kitus seimos narius maziau...