Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 08 29, 17:05)
O ka rasysite ant lentos?  g.gif  ar puosiate lenta kaip nors?  g.gif

Parašiau "Gerų moklso metų " ir dar pakarpiau ir priklijavau keleta klevo lapu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 29 rugpjūčio 2013 - 19:06
Sveikos, jungiuos i Jusu buri. seniai turejau klase, vis uztekdavo pamoku tai neimdavau, dabar gyvenimas priverte. Tai turesiu penktokus. Ir dar beda, kad esu chemike ir nedirbu isvis su 5-7 klasem, tai bus sunku ka nors sugalvoti ir suorganizuoti kazkokia vaikiska svente rugsejo antra diena. Labai nemegstu tu vaiku darzeliu. Ka padarysi... Paskaiciau kelis puslapius sitos temos, radau kazkokiu patarimu.
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 08 27, 22:47)
Laba,

aš planuoju rugsėjo 1-ąją panaudoti siūlo žaidimą. Bus puiki proga susipažinti  smile.gif Jei kas atsikirps daugiau siūlo ir neturės ką pasakoti, leisiu tėvams papildyti...

Planavau atspausdinti tvarkaraščius, bet jie dar gali keistis, tai nelabai tikslinga bus...

Kas tas siulo zaidimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elea: 29 rugpjūčio 2013 - 20:08
sveikutes
va ir ketvirtadienis atejo tai oficialiai ryt jau iseinu is vieno darbo ir pereinu nuo rugsejo 2 i kita mokykla kur kruvis dvigubas ir klase gausiu septintokus. nuo 5 iki 7 perejo smile.gif anoj mokykloj vaiku didziausia klase buvo 12 o cia jau 30 bus. ir bijau ir noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 29, 22:00)
sveikutes
va ir ketvirtadienis atejo tai oficialiai ryt jau iseinu is vieno darbo ir pereinu nuo rugsejo 2 i kita mokykla kur kruvis dvigubas ir klase gausiu septintokus. nuo 5 iki 7 perejo smile.gif anoj mokykloj vaiku didziausia klase buvo 12 o cia jau 30 bus. ir bijau ir noriu smile.gif

oi, bus sunku...
Pas mane klasej 19 vaiku. kazkada, kai buvau klases vadove anksciau, tai gavau klase su 31 vaiku. oi oi
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(d.lineta @ 2013 08 27, 17:15)
Sveikos, mielos kolegės klasių auklėtojos  4u.gif
Pasidalinsiu savo pernykšte idėja, gal kam pravers, mainais tikiuos irgi pasisemti iš Jūsų idėjų  blush2.gif
Pernai aš kepiau "Laimės sausainukus". Ant kepimo popieriaus (prieš tai jį sukarpiusi a4  formatu) atspausdinau įvairių palinkėjimų, gražių žodžių ir susukusi juos cilindriukais įdėjau į paprastos sluoksniuotos tešlos gabaliukus (supjausčiau tešlą keturkampiukais, priešingus kampus suklijavau, popieriukas gražiai kyšojo vidury). Prieš tai pabarsčiau tešlą cukrumi ir cinamonu, kad skaniau būtų sukrimsti  bigsmile.gif Iškepiau orkaitėje, viskas super gavosi. Visi užrašai išliko, gražiai apgelto popieriukas dar smile.gif
Tai va, juos ir įteikiau mokiniams rugsėjo pirmąją. Maniškiai tada buvo šeštokai. Buvo ir mokiniai patenkinti, ir tėvai džiaugėsi  rolleyes.gif
Tiesa, keletą sausainiukų pasidariau ir su rimtesnėmis citatomis ir palinkėjimais - mokyklos administraciją  ir keletą kolegių pavaišinau...
Jei kuri naudositės šia idėja, išsikepkite daugiau sausainiukų, nei yra mokinių, kai kurie "išsiskleidžia".
Tik va šiais metais vis dar negimsta galvoje jokia originali idėja... Nenoriu naudotis obuolių kompoto idėja - kažkaip man nelimpa ji ir viskas...  doh.gif

O kaip šauniai thumbup.gif Aš vis galvojau, galvojau kaip tuos sausainius reikia kepti, ieškojau tešlos receptų doh.gif Pažįstami netgi bandė kepti, bet jiems niekas nesigavo, tai ir aš nebesiterliojau biggrin.gif O apie sluoksniuotą tešlą nepagalvojau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 08 29, 16:05)
O ka rasysite ant lentos?  g.gif  ar puosiate lenta kaip nors?  g.gif

Užrašysiu:

Mokytojai gali atverti duris, tačiau įeiti turėsi pats.
Dzeno posakis

ir kažką su spalvotom kreidelėm numaliavosiu biggrin.gif
Atsakyti
Parengiau mokiniams atmintinę - lankstinuką smile.gif. Panaudojau kelis linksmus patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 29, 22:00)
sveikutes

Sėkmės 4u.gif Aš jau naujam darbe šiandien posėdyj atbuvau, kolegoms pristatyta buvau, oi laukia sunkūs metai blush2.gif

Kolegės gal pagelbėsit, pas mus rugsėjo 3d bus adaptacijos diena , pamoku nebus, bet vyks veikla su klasės auklėtojais ir po mokytoją priskytė prie kažkurios klasės,mane priskyrė prie 10klasės, reikes jiems vieną pamoka kažkokios veiklos sugalvot g.gif gal kokių idėju turit, vaikų epažįstu, darbovietė nauja ir t ap stresas,o čia dar atrakcijas galvot, jų nemokinsiu , kol kas galva tuščia, baimės pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Elea @ 2013 08 29, 21:08)
Kas tas siulo zaidimas?

Atnešiu siūlų kamuolį ir leisiu kiekvienam mokiniui atsikirpti dalį siūlo (kiek pats norės). Tada kiekvienas savo atkirptą siūlą vynios sau ant piršto ir turės pasakoti apie save. Kas trumpesnį bus atsikirpęs, trumpiau pasakos, kas ilgesnį - ilgiau smile.gif

Nors dabar net nežinau tik ar suspėsiu viską rugsėjo pirmą dieną, reiks vaikams vadovėlius išdalinti, mokyklą aprodyti, tėvams anketas išdalinti, visą info susakyti, tai greičiausiai tą siūlo žaidimą teks atidėti klasės valandėlei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 30 rugpjūčio 2013 - 17:43
Visai netikėtai gavau 5-ąją klasę. Prieš pat rugsėjo pirmąją. Ir džiugu ir neramu. Matyt šioje temoje apsigyvensiu.
Atsakyti
O kokia kalba sakote penktokams ir ju teveliams? g.gif ar nesakote? g.gif as kazkaip mastau bandysiu itraukti visus i veikla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 08 31, 11:38)
O kokia kalba sakote penktokams ir ju teveliams?  g.gif ar nesakote?  g.gif  as kazkaip mastau bandysiu itraukti visus i veikla  g.gif

Man atrodo tu sausu kalbu per mokyklos svente prisiklausys, juk ten kalba ir direktorius ir kokie sveciai pakviesti, seimo nariai, savivaldybes atstovai, tai man atrodo, jau visiems ir taip pabosta wink.gif As tai nuo kalbu soksiu prie darbu biggrin.gif
Gal kas turit auklejamojo darbo plana? 5 - oku niekad nesu turejusi, o paskutinius aukletinius is vis pries 5 metus turejau... g.gif
Atsakyti
Niekada jokių kalbų nesakau, nesvarbu, ar tai 5 ar 11 klasė (kaip šiemet). Niekas ir nesiskundžia, prisiklauso tų oficialių banali sveikinimų mokyklos kieme. Trumpai pasakau kelis žodžius, o paskui einamieji reikalai, informacija. Su dovanėlėm irgi: kuo trumpiau. Nežinau, kaip kitose mokyklose, bet dažniausiai tai dar kieme ar salėje kokią valandą būna šventė, tai ir taip tie vaikai pavargsta, nori namo, su draugais pabendrauti, o ne dar auklėtojos klausyti. Visus metus prisiklausys biggrin.gif
Atsakyti