Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(viltuse @ 2012 08 23, 19:52)
Nu cia tai tikrai idomu  doh.gif siaubas kazkoks, negirdejau dar tokio dalyko, kokiame cia mieste taip?
Ir dar - gal turit ideju ar praktikos kaip isgraviruoti graikinius riesutus? Su kuo? g.gif O gal yra kur pirkti jau paruostu palinkejimu?

Buvo per grupinis.lt ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie kuratorius, tai pas mus mieste keliose gimnazijose yra kuratoriai III-IV klasėm. Tada jos turi po 2-3 klases ir dar dalį soc. pedagogo etato bent jau vienoj taip yra. Auklėtojai su I-II kl. ten. Tai atskira pareigybė ir jos visą dieną tą dirba smile.gif Iš dalies nėra blogai, nes tik tuo ir užsiima, bet kita vertus, labai daug vaikų turi gerai pažinti.

Graikinių graviravimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -bonbons-: 23 rugpjūčio 2012 - 21:50
QUOTE(Jurginė @ 2012 08 23, 15:03)
Priemonės: stiklainis, dideli akmenys, mažesni akmenys, smėlis, kava (malta).

- Džiaugiuosi, kad paklausėte. Tai reiškia, kad:
Nesvarbu koks pilnas jūsų gyvenimas būtų, porai puodelių kavos su gerais draugais visuomet turėtų atsirasti laiko

Ačiū, labai puikus dalykas - tik, gaila mano aštuntokams gal per anksti - arba reikia kaip nors pritaikyti. g.gif Vyresniems liuks liuks thumbup.gif

Visas su Rugsėju - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar lb puiki mintis su įdomiausios nuotraukos stendu - galima apnaudoti anglų namų darbams - parašykit apie draugus nuotraukose ir jų atostogas, ir t.t
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 23, 16:22)
O kaip manot ar "Slapto draugo" žaidimas dešimtokams būtų įdomus? Suaugusiems dažniausiai patinka, mažiukams irgi, o va tokiems tarpinio amžiaus kažin kaip  g.gif

atleiskit blondinei-o kas čia per žaidimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijur @ 2012 08 24, 12:26)
atleiskit blondinei-o kas čia per žaidimas? g.gif

Išsitraukiami lapeliai su vardais ir tas, kuris ištraukia tave - bus tavo slaptas draugas, tam kurį ištrauki, tu esi tuo draugu. Slaptas draugas turi neišsiduoti, kad būtent jis yra tas slaptas draugas, bet turi visaip rūpintis, maloniai nustebinti, pagelbėti, komplimentų pasakyti ar pan. Slaptas draugas būna tam tikrą sutartą laikotarpį, o jam praėjus visi bando atspėti kas buvo jų slaptasis draugas, kaip jie tai pajuto ir pan. Tikrai labai gražus žaidimas, galima pirmą mokslų savaitę pabandyti pažaisti, tinka ir su vienas kito nepažįstančiais vaikais (stovykloje žaidėm). Mokytojai tarp savęs irgi kai kada žaidžia, nes tai malonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 08 24, 04:52)
Nu cia tai tikrai idomu  doh.gif siaubas kazkoks, negirdejau dar tokio dalyko, kokiame cia mieste taip?
Ir dar - gal turit ideju ar praktikos kaip isgraviruoti graikinius riesutus? Su kuo? g.gif O gal yra kur pirkti jau paruostu palinkejimu?

Klaipedos r. mirksiukas.gif del graikiniu jau atsake, as pirkau per akcija.

QUOTE(5555 @ 2012 08 24, 19:41)
Dar lb puiki mintis su įdomiausios nuotraukos stendu - galima apnaudoti anglų namų darbams - parašykit apie draugus nuotraukose ir jų atostogas, ir t.t

Ideja ir lietuviu kalbos pamokoje thumbup.gif Kurybinis rasinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 08 23, 15:03)
Priemonės: stiklainis, dideli akmenys, mažesni akmenys, smėlis, kava (malta).

Ačiū, jau ruošiausi prašyti detaliau 4u.gif

Pernai dariau obuolių kompotą, ale buvau palikus atidarytą langą savaitgaliui netyčia, tai audra sudaužė tą stiklainį blink.gif Reiks dabar žalą atitaisyt ir vėl apdėti į viešą vietą biggrin.gif

Užpernai piešėm rankytes su linkėjimais sau, namuose pabaigė spalvot ir darėm klasės medį ant sienos (galima saulutę ir pan.).

Šiemet taupymo režimas įjungtas, tad reiks vėl kaip pigiai suktis rolleyes.gif Nors jiems patiems, matyt, norėsis tik namo lėkt smile.gif

Šventė pas mus pirmadienį thumbup.gif
Atsakyti
www.kaveiki.lt
zaidimai 4u.gif gal jau buvo mineti schmoll.gif
Papildyta:

http://www.kaveikti....dimai/142/1.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicija.ali: 25 rugpjūčio 2012 - 21:21
Maniškiai tai jau 7-kai, nelabai kas jiems jau įdomu, tik bėgt namo, tuo labiau, kad šeštadienis bus... Bet vis tiek... Sakiau kažką sugalvosiu su obuoliais- kad vaisiai būtų saldūs biggrin.gif Galbūt pasinaudosiu jūsų kažkurios įdėja užrašyti norus.... Bet susijusius aišku su mokslais... Susiradau pora tokių pamokymų, tik dar nesugalvojau kas labiau tiktų ar apie norus ir svajones, ar apie berniuką ir kalną, kopimą į jį...
Ir dar atnešiu tikrų obuolių....
Geriausia kai mano mažoji, (na ne maža jau 5,5m) prispausdinau aš tų obuoliukų ant spalvoto popieriaus (aišku ir jai reikia, lapa ir jai atspausdinau), bet jai vis gaila, tokie gražus ir kaip čia kitiems vaikams duot- sako o tau jie gražins- gal galėsi man parnešt lotuliukas.gif
Atsakyti
pasidariau varpelius, užrašiau po mintį apie mokslą, mokyklą. padariau pernykštę Rugsėjo 1-osios foto (neturi, o jei ir turi, nesidaro vaikai foto, juk viskas kompiuteryje saugoma), po bloknotuką (plėšo lapus norėdami ką nors užsirašyti doh.gif ) ir segtuvėlį. beliko sugalvot, ką veiksim per pirmą pamoką ir neapsiverkt per ją.
Atsakyti
O ką darote su tėvais? duodate kokią anketą, klausimyną jiems rugsėjo 1?
Ar įtraukiate į žaidimus?
Mano bus 5-okai, tai tėvus pirmą kartą matysiu. Galvoju, kad reikia jiems kažką paruošti. Ką manot? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2012 08 26, 10:21)
ir neapsiverkt per ją.

Rugsėjo 1-oji tai negraudi man schmoll.gif
Atsakyti
ačiū,-bonbons-, 4u.gif labai įdomus žaidimas thumbup.gif gal su savo naujais auklėtiniais bandysiu padaryti g.gif gal toks visai tiktų mūsų visų susipažinimui mirksiukas.gif
Atsakyti