Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

Ačiū Tau, šiek tiek ramiau man bus jų laukti 4u.gif bet jau 2 mėnesiai unsure.gif
Atsakyti
man tai menesines nerealiai skausmingos buna,tada tik raitausi is skausmo ir viskas,atrodo visas pilvas syla ir jauti kaip ten kazkas vyksta.O seip nebegeriu jokiu vaistu,nes kiek isbandziau nei vieni nepadejo,o ketanova nesinori gerti unsure.gif ir ko as tik neisbandziau,bet susiguziu iskenciu ir praeina..
beje,man paskutini karta buvo kazkur pries pora savaiciu,so siandiena vel prasidejo,taip nedaug,bet vis tiek blink.gif zodziu speju teks aplankyti gydytoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 03 28, 20:59)
man tai menesines nerealiai skausmingos buna,tada tik raitausi is skausmo ir viskas,atrodo visas pilvas syla ir jauti kaip ten kazkas vyksta.O seip nebegeriu jokiu vaistu,nes kiek isbandziau nei vieni nepadejo,o ketanova nesinori gerti unsure.gif ir ko as tik neisbandziau,bet susiguziu iskenciu ir praeina..
beje,man paskutini karta buvo kazkur pries pora savaiciu,so siandiena vel prasidejo,taip nedaug,bet vis tiek blink.gif zodziu speju teks aplankyti gydytoja verysad.gif

Labas,nuo priesmenstruciniu ir menstruaciniu skausmu ir negalavimu padeda homeopatinis preparatas Menalgin.Pati pastoviai naudoju pries mensines 1 sav ir ju metu.Kokiu vaistu tik nesu gerusi,niekas nepadedavo.Zinau is patirties kas tai,nes pas pacia endometrioze dar plius miomos,tai skausmas nepakeliamas budavo,o dar vartoju nakvisa 4u.gif
Atsakyti
kažkaip keistai čia man su tom mėnesienom g.gif: anksčiau sirgdavau kokias penkias dienas, dabar vos dvi g.gif:bet prieš tai tepa kokias keturias dienas...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 04 24, 14:43)
kažkaip keistai čia man su tom mėnesienom g.gif: anksčiau sirgdavau kokias penkias dienas, dabar vos dvi g.gif:bet prieš tai tepa kokias keturias dienas...

man lygiai taip pat ax.gif tik tepa po to kelias dienas (3-4) g.gif kazin ar cia normalu
Atsakyti
manau, kad ne, bet gyd. sake nieko baisaus g.gif
Atsakyti
o gal kas zino kaip jas , mmm, iskviest??
Atsakyti
kažkur buvo apie tai rašyta: gert raudono vyno, gulėt karštoj vonioj...
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 04 26, 09:10)
o gal kas zino kaip jas , mmm, iskviest??

daryti presą, gerti toniką, valgyti nesūriai
Atsakyti
sveikos,

manau jog ne vieną vargina skausmai mentruacijų metu. pati kiekvieną mėn kankinuosi pilvo skausmuose. anksčiau skausmui sumažinti gerdavau APAP, kartais nošpą. dabar turiu leliuką ir vis dar jį maitinu, taigi nelabai norisi gerti tabletes. gal kas žinote kokių nemedikamentinių priemonių palengvinti sau šias dieneles mirksiukas.gif

būsiu labai dėkinga visoms, kurios nepatingėsi pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis, manau tai pravers ne man vienai 4u.gif
Atsakyti
Labutis, ax.gif

na man irgi labai stiprūs skausmai užeidavo pirmą mėnesinių dieną, tai gerdavau viską kas papuola.Nes kartais ir atsistoti sunku būdavo. Bet paskui pradėjau gerti kontraceptikus ir viskas dingo, jokių skausmų. Kai pagimdžiau ilgai nebuvo jokių problemų, bet dabar vėl prasidėjo, tik šįkart silpnesni. Tai va man kartais padėdavo vandens šildyklė (puslė su karštu vandeniu), prisiglausdavau prie pilvo ir skausmai sumažėdavo, tam kartui ir praeidavo, tik gali padidėti kraujavimas, dėl šilumos, bet tai niekis, palyginus su skausmu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labas mergickos bigsmile.gif Nuo priesmenstruciniu ir menstruciniu skausmu padeda homeopatinis preparatas Menalgin.Pati naudoju pries men savaite ir ju metu,tai palengvina,taip kad isbandykit 4u.gif
Atsakyti