Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

QUOTE(minella @ 2006 06 23, 14:08)
Aš savo mėnesinių be ibuprofeno nebeįsivaizduoju. Kartais man užeina toks stiprus skausmas, kad net jokie vaistai nebegelbėja, tenka kviestis greitąją. Prie viso to skausmo dar ir pasiutiškai viduriuoju ir vemiu, tai atvažiavusios greituškės medikai vis negali patikėti, kad šie visi simptomai nuo mėnesinių skausmų, o ne koks apendicitas ar peritonitas.

Tas pats man budavo doh.gif Be greitosios neapsieidavau, net alpdavau kartais doh.gif Viskas baigesi, kai pirma pagimdziau thumbup.gif Pasirodo, gimdos kaklelis buvo uzlinkes, tai kraujas sunkiai pasisalindavo is gimdos menesiu metu, o mazylis visus takus pralaisvino thumbup.gif Pamirsau, kas yra vaistai thumbup.gif
Atsakyti

Aš taip pat vargstu doh.gif , be ibuprofeno neišsiverčiu, nors greitosios dar neteko kviestis.... Tačiau buvo tarpas - pora ar daugiau metų po gimdymo - kai nejausdavau jokių skausmų, tik kad gausesnės mėnesinė nei prieš gimdymą. O štai jau beveik metai ir vėl tas pats.....

P.S. O trečiam kažkaip nesiryžtu.... blush2.gif
Atsakyti
man buvo stiprus skausmai pires gimdyma ir liko tokie pat po gimdymo unsure.gif
be ibuprofeno pirmas dvi dienas negaliu gyventi,lipu ant sienu is skausmo unsure.gif
Atsakyti
man tai nelabai kas padeda, bet nimesil milteliai prsavercia, pabandykit
Atsakyti
aš Ibumetiną geriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2006 06 23, 14:08)
Aš savo mėnesinių be ibuprofeno nebeįsivaizduoju. Kartais man užeina toks stiprus skausmas, kad net jokie vaistai nebegelbėja, tenka kviestis greitąją. Prie viso to skausmo dar ir pasiutiškai viduriuoju ir vemiu, tai atvažiavusios greituškės medikai vis negali patikėti, kad šie visi simptomai nuo mėnesinių skausmų, o ne koks apendicitas ar peritonitas.

man taip paauglystej budavo doh.gif uzuojauta console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 23 birželio 2006 - 23:42
Ibumetinas ir Ibuprofenas tas pats vaistas, tik gamintojas skiriasi, tik va Ibuprofenas 600 kur kas stipresnis, nei Ibumetin 200 arba 400, tai geriau jei jau skauda isgert Ibuprofena 600 2 kart dienoj ryte ir vakare 4u.gif
Atsakyti
Man padeda homopatiniai Menalgin thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 06 27, 18:33)
Man padeda homopatiniai Menalgin  thumbup.gif  thumbup.gif

Menalgina geriu savaite pries menesines ir ju metu, pagelbeja ,bet kadangi pas mane plius dar miomos, tai kartais videlto tenka isgerti ir ko stipresnio blink.gif
Atsakyti
wub.gif Užuojauta visoms mergaitėmes,ir davė mums gamta tokius "lobius" Man mėnesinų metu taipogi skaumai užeina fear.gif ,kai nebepakeliu-išgeriu dolmeno,tikrai padeda;esant pakenčiamam skausmui-dedu ties skausmuko vieta karštus komresus arba elektrine antklodėle šildau ta vietą,išgeriu žolelių arbatos ir po kurio laiko užmiegu ax.gif
Atsakyti
Aš abejoju ar tom dienom gerai yra šildyti pilvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 06 29, 22:50)
Aš abejoju ar tom dienom gerai yra šildyti pilvą  g.gif

as tai anksciau kaip tik - dedavau salta kompresa ir tikrai palengvedavo skausmas.. tik kazin ar tai gerai. itariu kad ne doh.gif
Atsakyti