Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

QUOTE(ISPANE @ 2007 01 01, 14:28)
merginos, man irgi labai skauda ,nors ir nesu labai lepi ,bet kartais iki alpimo priveda skausmai..siaip pastebejau ,kad  ypac skausmingos menesines kartojasi kas antra menesi.o iduriavimas ir pykinimas irgi labai dazni menesienu palydovai doh.gif TAI JEI MAN PER MENESINES TAIP SKAUDA ,TAI KAS BUS PER GIMDYMA KA? KAZKAIP BAISU DAROS fear.gif  blush2.gif BUKIT GEROS ,PASAKYKIT AR GIMDYMAS DAUG SKAUSMINGESNIS UZ MENESINES?

negimdziau tai nepasakysiu mirksiukas.gif bet kiek zinau gimdymo skausmingumas nuo menesiniu skausmingumo nesisijes mirksiukas.gif is draugiu pasakojimu susidariau ispudi kad butent tos kurios kencia nuo skausmingu mmm sake, kad gimdydamos tikejosi "kazko skausmingesnio", o buvo "panasiai kaip per mmm" arba "na gal vos vos daugiau" mirksiukas.gif zodziu as nusiteikus kad daug labiau skaudeti jau nebegali tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 01, 14:28)
merginos, man irgi labai skauda ,nors ir nesu labai lepi ,bet kartais iki alpimo priveda skausmai..siaip pastebejau ,kad  ypac skausmingos menesines kartojasi kas antra menesi.o iduriavimas ir pykinimas irgi labai dazni menesienu palydovai doh.gif TAI JEI MAN PER MENESINES TAIP SKAUDA ,TAI KAS BUS PER GIMDYMA KA? KAZKAIP BAISU DAROS fear.gif  blush2.gif BUKIT GEROS ,PASAKYKIT AR GIMDYMAS DAUG SKAUSMINGESNIS UZ MENESINES?

Ir man kas antrą mėnesį skausmingesnės būna. Tie skausamai su gimdymu tai tikrai nesusiję schmoll.gif todėl nesuk sau galvos ir nebijok mirksiukas.gif Nors mano gydytoj asakė, kad po gimdymo skausmai turėtų praeiti, bet nepraėjo schmoll.gif
Atsakyti
vat vat ir man tas pats.. sunui jau 4 metai, o man kaip skaudejo, taip tebeskauda.. kartais atrodo, kad skausmas stipreja su kiekvienu kartu verysad.gif
Atsakyti
Man tai geriausiai ir svarbiausiai greičiausiai skausma nuima "nimesil", nes jį išgeri ir jau po 15 minučių skausmas atlėgsta. Labai padeda, ypač kai skausmai aplanko darbe. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2007 01 02, 11:04)
vat vat ir man tas pats.. sunui jau 4 metai, o man kaip skaudejo, taip tebeskauda.. kartais atrodo, kad skausmas stipreja su kiekvienu kartu verysad.gif

Pavartok Menalgino mirksiukas.gif kokią savaitę prieš mėnesines man padėjo good.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 01, 13:28)

Mano menesines budavo tokios kaip taviskes, skausmingos visada, bet ypac skausmingos tai ne kiekviena menesi kartodavosi, irgi budavo ir pykinimas, ir viduriavimas. O gimdziau abu vaikus begalo greitai, su dukra tai net nespejau i ligonine. Kai palyginus skausma tai labai panasus i gimdymo. Man menesiniu skausmas buvo baisesnis doh.gif
Dabar kartais kiek pamaudzia per mmm, bet nelaikau jau to skausmu. Tiesa, man laparoskopijos metu buvo rasta endometrioze(cia iki vaiku).
Atsakyti
Aš geriu DOLMEN vaistus.Bent jau man padeda, na jie pakankamai stprūs yra.

Ir dar... aš visada padedu gerti vaistus, tik prasidėjus mmm, net jei skauda tik truputėli. Nes žinau, kad po to visai šakės bus. Ir tikrai nelaukiu, kada įsiskaudės. schmoll.gif O ko čia save kankinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 02, 12:12)
Man tai geriausiai ir svarbiausiai greičiausiai skausma nuima "nimesil", nes jį išgeri ir jau po 15 minučių skausmas atlėgsta. Labai padeda, ypač kai skausmai aplanko darbe. bigsmile.gif

ech.. gerai butu kad nimesilis padetu rolleyes.gif as grizau prie ketanovo, man daugiau niekas nenuima to skausmo doh.gif

QUOTE(hobite @ 2007 01 02, 12:35)
aš visada padedu gerti vaistus, tik prasidėjus mmm, net jei skauda tik truputėli. Nes žinau, kad po to visai šakės bus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 02 sausio 2007 - 11:40
Man atrodo, kad ištikrųjų kiekvienai padeda savas metodas ir savo vaistai, nes vienoms vieni veikia, kitoms kiti:))Tik vargšės mes, kad tie skausmai mus kankina... doh.gif
Atsakyti
as tai kiekviena menesi bijau raudonuju svenciu..tada jau temperatura, viduriu paleidimas, nezminiskas skausmas, traukuliai visokie, vemimas.. o kas blogiausia - jokiu vaistu negaliu gert nes viska isvemiu per 3-5min nuo ju praryjimo..deja padeda tik leidziami vaistai - ir tai neilgam..zodziu baisu. daktare sake kad tiketis pasikeitimo tik po gimdymo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2007 01 03, 17:50)
as tai kiekviena menesi bijau raudonuju svenciu..tada jau temperatura, viduriu paleidimas, nezminiskas skausmas, traukuliai visokie, vemimas.. o kas blogiausia - jokiu vaistu negaliu gert nes viska isvemiu per 3-5min nuo ju praryjimo..deja padeda tik leidziami vaistai - ir tai neilgam..zodziu baisu. daktare sake kad tiketis pasikeitimo tik po gimdymo sad.gif

ohmy.gif o tau nesiule kontraceptiku vartot pradet? nes cia tikrai pirmas vaistas nuo skausmingu mmm, o tavo atveju tai isvis ne nesvarstyciau doh.gif
Atsakyti
kai man jau triciune, tai ir menesines skausmingesnes nei jaunysteje unsure.gif Pirma diena net guliu lovoje. Bet atradau netycia vaista: VALGYT SOKOLADA. Kaip ranka nuima ir skanu. Aisku, po mm sedu ant dietos. Bet, ai, kada as jos nesedejau! Is viso: savaite pries mm bunu isbrinkus 1,5 kg daugiau, po mm bandau atstatyt svori, 5-7 dienos "sausa" ir pilvo presas matos bigsmile.gif ir vel brinkstu, mat, mano cikliukas trumpas.
Atsakyti