Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

QUOTE(jufka @ 2007 03 01, 16:50)
O nesate bandziusios Nimesil man tai  thumbup.gif padeda nuo skausmo cia tokie miltukai kuriuos reik istirpinti vandenyje  ax.gif

Man rodos dauguma cia esanciu isbande turbut viska doh.gif Nimesilis man per silpnas.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2007 03 01, 15:42)
Aš geriu DOLMEN vaistus. Jie irgi stipriai malšina skausmą. Bet dėl šalutinių poveikių, nežinau.

Dolmenas ir man padeda thumbup.gif O man net ketanovas taip gerai nenuimdavo,nes pat ta menesiniu skausma lyg nuima,bet toks jausmas kad viduj zarnas tau trauko kazkas,brrrr mega_shok.gif Dolmenas labai liux,tik brangokas,nes man vienam sirgimui puses pakelio reikia,nes man apie 3 dienas skauda cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 03 02, 01:57)
Dolmenas ir man padeda  thumbup.gif O man net ketanovas taip gerai nenuimdavo,nes pat ta menesiniu skausma lyg nuima,bet toks jausmas kad viduj zarnas tau trauko kazkas,brrrr mega_shok.gif Dolmenas labai liux,tik brangokas,nes man vienam sirgimui puses pakelio reikia,nes man apie 3 dienas skauda cray.gif

Na, brangokas. Bet o kaip be jo? Jau geriau tuos 12lt pakloti, ne nepajudeti tomis dienomis. Na, man irgi puses pakelio reikia, kartais net daugiau. Aš visomis dienomis jį geriu.
Atsakyti
man visada pirmą dieną skausmas, tai ibumetin vartoju. kažkaip visad padeda.
Atsakyti
sveikutes,

o man tokia mintis kilo-kazin gal yra kokie kaip vitaminai ar maisto papildai, kuriuos gerdama visa laika, per menesines nereiketu kesti visu siu kanciu???
gal kuri ka esate girejusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 04, 14:15)
sveikutes,

o man tokia mintis kilo-kazin gal yra kokie kaip vitaminai ar maisto papildai, kuriuos gerdama visa laika, per menesines nereiketu kesti visu siu kanciu???

daug kas gerai atsiliepia apie nakvišų aliejų. pasiskaityk čia
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 03 04, 13:29)

Na gal ir gali padeti toms, kuriu skausmu priezastys neaiskios. Be jeigu jau yra liga (o tai daznai slypi uz skausmingu mmm), tai jokie papildai nepades schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 04 kovo 2007 - 12:32
QUOTE(Veila @ 2007 03 04, 12:29)

na as apie tai jau esu girdejusi,bet buvau susidariusi vaizda, jog tai lyg ir vyresnio amziaus moterims g.gif bet jei ne, tai varysiu ir nusipirksiu-gal tirkai pades
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 03 04, 14:31)
Na gal ir gali padeti toms, kuriu skausmu priezastys neaiskios. Be jeigu jau yra liga (o tai daznai slypi uz skausmingu mmm), tai jokie papildai nepades schmoll.gif

na be abejo, jei yra liga- reikia gydyti. Plius jei labai skausmingos, papildai tikrai nepadės. Kažkodėl niekad nesusimąsčiau, kad už skausmingų mėnesinių dažnai slypi liga g.gif šiaip man tik pirmą dieną skauda, vis pagalvoju, kad reik nusipirkt pagert tų nakvišų, bet taip pat sėkmingai tai pamirštu padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 03 04, 13:42)
na be abejo, jei yra liga- reikia gydyti. Plius jei labai skausmingos, papildai tikrai nepadės.  Kažkodėl niekad nesusimąsčiau, kad už skausmingų mėnesinių dažnai slypi liga  g.gif

na as irgi nesusimastydavau, kol tos ligos neatrado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 28, 21:53)
Paprasyk gydytojos kad israsyti stipresniu vaistu. Man vienu metu niekas nebepadejo tai israse kazkokiu super stipriu tableciu, bet jas reikejo butinai pavalgius gert (kad skrandzio neisgrauztu), tai man netiko, nes skausmas is lovos isversdavo apie 5 ryto..  ax.gif o dabar (po metuku su KT) geriu ketanova, o ir skausmai prasideda idienojus. Zodziu kol kas vienintelis issigelbejimas ketanov.

o man nieko neraso doh.gif tipo golek lovoj, dekis kompresus, kvieskis greitaja kad suleistu vaistus ir kentek doh.gif

QUOTE(campanula @ 2007 02 28, 22:36)
Nenoriu moralizuot,bet geriant ketanov taip suvarysit kepenis,kad po kelių metų jo tikrai negalėsit gert.

tada gersim nuo kepenu doh.gif as ryju ketanova saujom, seniau tramadolio tabletes visai nieko buvo, bet kazko nebepardavineja ju g.gif suprantu kad kenkiu sau su tokiais milziniskais kiekias vaistu(ryju net nuo vyro pasislepusi) bet ka daryt kai skauda, o ir dirbt reikia, ir vaikas mazas buvo. juk jei man skauda, as negaliu vaiko nemaitint ar sauskelniu nekeist, o be saujos vaistu, net atsistot neina doh.gif

QUOTE(jufka @ 2007 03 01, 16:50)
O nesate bandziusios Nimesil man tai  thumbup.gif padeda nuo skausmo cia tokie miltukai kuriuos reik istirpinti vandenyje  ax.gif

padeda thumbup.gif bet tik nuo galvos skausmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 04, 13:15)
sveikutes,

taip..... nakvisu aliejaus kapsules.
Kadangi man budavo tepimai vidury ciklo, tai reikejo ne tik nuo PMS ir skausmu kazko, tai daktare israse ir agnucaston. O as dar ir nakvisu aliejaus nusipirkau. Atrodo padeda, nes si menesi tepimu nebuvo.Geriu jau apie du menesius. Laukiu savosios romantikos, tai tik krutine truputi jautri, na ir spuogiuku siek tiek nauju atsirado, o siaip jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti