QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 04, 13:15)
sveikutes,
o man tokia mintis kilo-kazin gal yra kokie kaip vitaminai ar maisto papildai, kuriuos gerdama visa laika, per menesines nereiketu kesti visu siu kanciu???
gal kuri ka esate girejusi?
Yra, kai man buvo krūtų mastopatija, man išrašė tokius lašiukus homeopatinius, jie ir vadinas kažkaip su tuo žodžiu mastitas surištai... Aš kol juos gėriau, tai man nei krūtis temdavo per mmm, nei skausmai buvo
O šiaip tai su tais skausmais iki to daėjo pas mane, kad tik leidžiamas analginas padėdavo, tai kartą tas analginas neišsivaikščiojo, ir teko abscesą didžiulį pjaut, db ant rūros turiu "papuošimą"

visi gydytojai aikčiojo "Gi yra kitų vaistų, kaip čia tu su tuo leidžiamu analginu sugalvojai", o ginekologas man pasakė "pagimdysi - praeis', nors mano puskei nepraėjo nivelnia po gimdymo
po to jau mano šeimos gydytoją pareklamavo, kad ją irig tas pat kamuoja ir padeda labai gerai "Dolmen", na man tikrai padeda, o mano puskei - nė velnio, jai padeda "Vidurių lašai" (čia vaistininkė jai užrekomendavo)...
na o aš pagaliau atradau kitą būdą, kaip nuo to atsilaisvint - KT...
Nesakau, kad KT yra vitaminai, ir juos galima valgyt kaip saldainiukus, tačiau man tai pati priimtiniausia kontracepcija, kartu ciklas susireguliavo ir skausmai kol geriu KT nebepasirodo