Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

Gal galetumete pasakyti kiek kainuoji tokie iklotai ir paketai, kur juos pirkote? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deimenute @ 2009 07 31, 12:43)
Na nezinau naudojau tuos iklotukus, paketus su anijonine juostele "Anion", nes man juos rekomendavo mano ginekologe, pas ja kreipiausi del tos pacios priezasties, del skausmingu menesiniu..Tai zinokite man visiskai net nepatiko tie paketai, kai gausiai kraujuoji net neapsaugo jie nuo pratekejimo + skausmas kaip buvo taip ir isliko, jokio stebuklo nepadare.. schmoll.gif

idomu,kiek laiko naudojai juos ir kokius? turiu pažįistamų merginų,kurios vien dėl skausmo nuėmimo juos įsigijo ir naudoja jau geras pusmetis, šiaip yra patenkintos ir always.
Atsakyti
Kaip jau rasiau kad juos rekomendavo ginekologe, vietoje pacioje poliklinikoje yra toks medicininis kabinetas, ten ir pardavineja butent ten isake pirkti man juos, prisipirkau 3 dydziu vienas pakelis kainuoja kazkur 18 Lt. (pakelyje yra paketuku, 7-8 iklotuku daugiau), kai pasakiau jai kad naudojau visada always tai sake jie blogi, bet panaudojusi "anion" meciau juos ir gryzau prie always, jie geriausi cia mano nuomone ji gali nesutapti su kitu nuomone, priklauso dar kaip sergi gausiai ar ne, ar vargina skausmai ar ne smile.gif Man jokio efekto nebuvo, supratau kad tai tik pinigai ismesti vejais.
Atsakyti
QUOTE(deimenute @ 2009 07 31, 14:11)
Kaip jau rasiau kad juos rekomendavo ginekologe, vietoje pacioje poliklinikoje yra toks medicininis kabinetas, ten ir pardavineja butent ten isake pirkti man juos, prisipirkau 3 dydziu vienas pakelis kainuoja kazkur 18 Lt. (pakelyje yra paketuku, 7-8 iklotuku daugiau), kai pasakiau jai kad naudojau visada always tai sake jie blogi, bet panaudojusi "anion" meciau juos ir gryzau prie always, jie geriausi cia mano nuomone ji gali nesutapti su kitu nuomone, priklauso dar kaip sergi gausiai ar ne, ar vargina skausmai ar ne smile.gif Man jokio efekto nebuvo, supratau kad tai tik pinigai ismesti vejais.

pirma karta girdziu tokius dalykus,kad ginekologe isakinetu, ir dar turbut jokios informacijos negavai kas tie anijonai, kaip jie veikia ir t.t.?!
Atsakyti
Skndziausi menesiniu skausmu apziurejo mane ir paklause kokius paketus naudoju pasakiau kad -always pasake kad jokiu budu ne always jie tipo issaukia ta menesiniu skausma pirk butent tuos "anion" su anijonine juostele. Prisipirkau 3 pakius man nepadejo kaip skaudejo taip tebeskauda, ir jokie anijonai nepadeda, spreskit pacios ar verta pirkti ar ne.Galu gale isbandykit ir tada pacios parasysite kaip Jums.
Atsakyti
Gaila, kad nepagelbėjo..galbūt ilgesnio laiko reikia, nes tai profilaktikos priemonė, kiekvieną organizmą skirtingai veikia. Apie anijonų poveikį galima daug kalbėti, bet čia jau kita tema.
bent jau man niekas iki šių įklotų nepagelbėjo, išskyrus nuskausminamuosius.
Atsakyti
As dar ju pakankamai turiu gal ir reikes pasinaudoti Jusu patarimu panaudoti dar juos ilgesni laika.. smile.gif
Atsakyti
Man staiga prieš metus prasidėjo skausmai.. Ir tokie,kad sienom laipiojau. Nuėjau pas gydytoją - pasakė, kad tai normalu, tipo dar negimdžius, o po gimdymo praeis blink.gif Net nežinau ar tuo tikiet. Dabar vienintelis būdas man: tik susergu, iškart išggeriu Ibumetino pusė tablėtės ir viskas. Pamaudžia, bet netragiška
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 08 09, 23:27)
Man staiga prieš metus prasidėjo skausmai.. Ir tokie,kad sienom laipiojau. Nuėjau pas gydytoją - pasakė, kad tai normalu, tipo dar negimdžius, o po gimdymo praeis  blink.gif Net nežinau ar tuo tikiet. Dabar vienintelis būdas man: tik susergu, iškart išggeriu Ibumetino pusė tablėtės ir viskas. Pamaudžia, bet netragiška

Bet tai kas keisciausia, kad gimdziusioms prasideda skausmai dideli per menesines.. O daktarai visada sako kad pagimdysi ir praeis.. Ne velnio.. Kol nebuvau gimdziusi vos pamausdavo pilvo apacia, o po gimdymo po 3 metu prasidejo skausmeliai tiesiog visa kuna drasko is vidaus.. Ejau pas gydytojus del to reikalo, bet nieko doro nepasake, isgirdau kad veziniu lasteliu nera ir apsiraminau, ir su baime laukiu kiekvienu menesiniu.. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O man si men taip nutiko kad susirgau ryte,skauda,tai sugalvojau nimesil isgert,nes skaudejo ir galva ir sanariai dar kartu,isgeriau to nimesil ant tuscio skrandzio ir po 30min pasidare bloga ir nualpau...ar cia gali taip nuo nimesil?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 11, 04:15)
O man si men taip nutiko kad susirgau ryte,skauda,tai sugalvojau nimesil isgert,nes skaudejo ir galva ir sanariai dar kartu,isgeriau to nimesil ant tuscio skrandzio ir po 30min pasidare bloga ir nualpau...ar cia gali taip nuo nimesil?

Taip savaime aisku kad buvo blogai ant tuscio skrandzio kai isgerei nimesil, nors kazka idek i burnyte pries geriant vaistus, nes skrandziui atsiliepia visada, dar po to blogiau buna.. Na o kaip dabar ar praejo skausmai? Nimesil siaip geras vaistas skausmui ir uzdegimui mazinti, bet skrandziui tai blink.gif
Atsakyti
Dabar skrandį skauda...nu bet ir kur mano galva pasidėjo per tuos karščius kad gert nimesil nieko nevalgius doh.gif
Atsakyti