Man padeda tik Solpadien o Nimesil ne taip, gal todel, kad Solpadien yra nuo skausmo o Nimesil labiau nuo uzdegimo
QUOTE(Rodnega @ 2011 03 27, 21:38)
Man padeda tik Solpadien o Nimesil ne taip, gal todel, kad Solpadien yra nuo skausmo o Nimesil labiau nuo uzdegimo
Solpadeinas man irgi nenumalsina taip skausmo, kaip Nemisil. Matyt kiekvienas turi rasti tik jam tinkama vaista

man labai gera ta arbata - mano dienos
:

o jus kada konsultavotes su savo ginekologu? ar kada jums ivardijo proezastis kodel taip yra? nes as kai tik nueinu, man sako, tik kontraceptines gali padeti... o as ju nebenoriu jau gerti... gal kuriom po gimdymo nebekankino skausmai?
Ir aš kenčiu nuo didelių skausmų
Blogiausia, kad pirmas dvi dienas esu gyva vien vaistais. Baigiasi vienos tabletės poveikis, imu kitą. Ir taip kas mėnesį.
Kitaip sau padėti negaliu.
Dėl karštos pūslės ir vonios noriu perspėti - šiluma skausmą numalšina, bet ir dar labiau skatina kraujavimą! Būkit atsargios, tom dienom juk ir taip daug kraujo netenkat.

Kitaip sau padėti negaliu.
Dėl karštos pūslės ir vonios noriu perspėti - šiluma skausmą numalšina, bet ir dar labiau skatina kraujavimą! Būkit atsargios, tom dienom juk ir taip daug kraujo netenkat.
QUOTE(Ancele @ 2011 03 27, 22:37)
o jus kada konsultavotes su savo ginekologu? ar kada jums ivardijo proezastis kodel taip yra? nes as kai tik nueinu, man sako, tik kontraceptines gali padeti... o as ju nebenoriu jau gerti... gal kuriom po gimdymo nebekankino skausmai?
Mano gimda netaisyklingai pasvirusi į nugaros pusę. Gydytoja sakė, kad tai yra skausmingų mėnesinių priežastis. Taigi, kai priežastys fizinio pobūdžio, manau, kad arbatėlės ir nakvišų aliejai - kaip kompresai numirėliui.
Gelbėja tik nuskausminamieji. Man nepamainomas yra ketanov, nuima ne tik skausmą, bet labai padeda ir kitus simptomus prigesinti, jaučiuos praktiškai normaliu žmogumi. Blogai būna dvi dienas, tai sugeriu po dvi tabletes dieną ir vieną nakčiai - šešias, kartais septynias iš viso. Tokia dozė, bent jau man, tikriausiai pripratimo neišvystė - geriu senai, padeda vis taip pat gerai, narkomaniško potraukio ketanov tabletytėms nejaučiu. Tik problema ta, kad dabar jie receptiniai, negi eisi dėl to pas šeimos gydytoją. Kai pasitaiko kitu reikalu nueit, paprašau - išrašo.
Aišku, kad cheminis vaistas nėra gerovė, bet tenka rinktis vieną iš dviejų blogybių. Kelis kartus esu bandžiusi kentėt be nuskausminamųjų. Neiškentėjau.
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 04 16, 15:24)
Mano gimda netaisyklingai pasvirusi į nugaros pusę. Gydytoja sakė, kad tai yra skausmingų mėnesinių priežastis. Taigi, kai priežastys fizinio pobūdžio, manau, kad arbatėlės ir nakvišų aliejai - kaip kompresai numirėliui.
turiu ir as si dziaugsma

anksciau kai buvau jaunesne, iskesdavau be vaistu... bet dabar jau kokie 3 metai be vaistu pirmas 2 dienas niekur,nes toks stiprus skausmas buna, kad tik lovoje susrietus guleti galiu

Medetku arbata truputi padeda..
QUOTE(Zylka* @ 2011 04 17, 18:25)
turiu ir as si dziaugsma
mano gimda irgi pasisukusi i nugaros puse... ir nezinojau kad tai ir yra skausmingu mmm priezastis
anksciau kai buvau jaunesne, iskesdavau be vaistu... bet dabar jau kokie 3 metai be vaistu pirmas 2 dienas niekur,nes toks stiprus skausmas buna, kad tik lovoje susrietus guleti galiu
padeda iboprufenas arba ibumetinas, ir tie kur jau rasosi labai stiprus.... gynekologe pasiule Prefemin 3 menesius pagerti, bet nepadejo... kiti ginekolgai pastoviai siulydavo KT
taip ir malsinu skausma vaistukais, nebezinau kas dar padeti 

QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 04 18, 14:30)
Medetku arbata truputi padeda..
O man nei ibumetinas nei ibuprofenas nepadeda, apie arbateles net nesneku. Tik receptiniai vaistai.
MB juokiasi, kad narkomane tapsiu greitai

Labs vakaras
Ir as turiu tokia problemele, kai tik prasidejo mmm tai skausmai buvo nezmoniski, visada neidavau i mokykla tom dienom, mama duodavo ibumetino. Po kurio laiko pradejau vartoti KT, skausmai dingo mmm metu, siek tiek pamausdavo pilva arba nugara, bet nieko baisaus, galedavau toliau dziaugtis gyvenimu. Ir toliau vartoju tas pacias KT, bet jau geri metai, mmm metu nebezinau ka daryt, tiesiog lipu sienom, gyvenime tokiu skausmu neturejus kaip per mmm, pleso man pilva, atrodo kad viduj viskas sprogs, baisiauiai pucia vidurius, nu vienzo kosmaras
ir ner taip kad butu man jos labai jau tokios gausios, bet skausmu kenteti nebegaliu, visokie ibumetinai ir ibupromai nepadeda, mama patare kartu su nuskausminamaisiais nospos isgert, sake geriau tada suveikia, padeda kuriam laikui, bet po geros valandos vel viskas is naujo, nu nesinori man tu nuskausminamu sitaip ryti kas pora valandu, o ka daryt nebezinau. Jei dar per mmm susipykstu su MB ir pastresuoju tai is vis raitausi lovoj...
Gal kas panasia situacijo turite/turejote? Kaip gelbetis? Gal man KT nebetinka? Siuo metu gyvenu ne LT, tas pas gine apsilankyt galesiu tik liepos menesi...

Ir as turiu tokia problemele, kai tik prasidejo mmm tai skausmai buvo nezmoniski, visada neidavau i mokykla tom dienom, mama duodavo ibumetino. Po kurio laiko pradejau vartoti KT, skausmai dingo mmm metu, siek tiek pamausdavo pilva arba nugara, bet nieko baisaus, galedavau toliau dziaugtis gyvenimu. Ir toliau vartoju tas pacias KT, bet jau geri metai, mmm metu nebezinau ka daryt, tiesiog lipu sienom, gyvenime tokiu skausmu neturejus kaip per mmm, pleso man pilva, atrodo kad viduj viskas sprogs, baisiauiai pucia vidurius, nu vienzo kosmaras

Gal kas panasia situacijo turite/turejote? Kaip gelbetis? Gal man KT nebetinka? Siuo metu gyvenu ne LT, tas pas gine apsilankyt galesiu tik liepos menesi...

QUOTE(Heineken @ 2011 07 09, 15:03)
maniškės toookios skausmingos, iki ašarų.. išgėriau keturias citramono, dvi nošpos, solpadeine vieną, kažkaip geriau, bet skausmas yra.. taip kankina, taip nemalonu, ypač pirmomis dienomis..
nepatinka man vaistai, bet kai skausmas taip spriria, nėra kur dėtis.

4 citramono??? man atrodo jis sirdiai labai kenkia. man jokie vaistai nepadeda isskyrus ibibrofenas ir nereikia leisti skausmui isismarkuoti.