Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

QUOTE(denaxa @ 2011 10 08, 18:35)
Pamegink nakvisu alieju-jis niekam nekenkia,man jis padeda.O mano situacija lygiai kaip ir tau,pms dar ziauresnis nei mm,kai jau susergu-skausmai nezmoniski,ryju tabletes kas 3-4 valandas maximaliom dozem,kitaip neiseiciau i darba (tiesa,dabar jau tik dvi dienas) doh.gif o kelios dienos pries savijauta kaip gripu sergant doh.gif nakvisos visa ta nuima,bet jos turi toki nepageidaujama poveiki-morcius uzeina,tai irgi nuolat vartoti negaliu ax.gif Ginekologe  norejo man kazka pasiulyti,bet kai pasakiau kad taip nuo nakvisu,tai sako,nuo tu dar labiau butu,tai ji nieko man negalinti pasiulyti,cia tipo visu tokios rusies vaistu salutinis poveikis doh.gif

Man morcius nepakenktu biggrin.gif manau kai kas tikrai laimingas butu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alion@ @ 2011 10 06, 16:51)
Linkiu surasti  smile.gif  kai surasite pasidalinkite  4u.gif  as kiek ieskojau ir bandziau nieko neradau  doh.gif 

P.S. vakare parasysiu lasiuku pavadinima, kurie daug kam padeda (bet man nepadejo, todel negaliu tvirtinti, kad jie super)

kokie ten tie lasiukai, Alion@? ax.gif
Atsakyti
bandysiu speti lasiuku pavadinima: Agnus Castus (vitex), pavadinimas gali buti kitoks ant butelaicio, bet aktyvi zolele butu agnus castus.
Agnus Castus reguliuoja moters hormonine sistema. as juos geriu tik antra menesi ir pati esu labai nustebusi, kad man jie jau padeda reguliuoti mm cikla (ilgumo iki dvieju savaiciu! su visais patepliojimais sad.gif ). gydyja man KT vis raso ir raso, jau turiu gal metu rezervus tu KT uzsipirkusi, bet man jos kazkaip nepraeina, visgi zmogaus hormonine sistema yra pati jautrausia is visu sistemu ir su ja 'isdykauti' man kazkaip nesinori sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 10 10, 23:42)
bandysiu speti lasiuku pavadinima: Agnus Castus (vitex), pavadinimas gali buti kitoks ant butelaicio, bet aktyvi zolele butu agnus castus.
Agnus Castus reguliuoja moters hormonine sistema. as juos geriu tik antra menesi ir pati esu labai nustebusi, kad man jie jau padeda reguliuoti mm cikla (ilgumo iki dvieju savaiciu! su visais patepliojimais sad.gif  ). gydyja man KT vis raso ir raso, jau turiu gal metu rezervus tu KT uzsipirkusi, bet man jos kazkaip nepraeina, visgi zmogaus hormonine sistema yra pati jautrausia is visu sistemu ir su ja 'isdykauti' man kazkaip nesinori sad.gif

Aciu jautiena! O kaip juos reikia vartoti? Nuolat ar tik pries mmm? Lasiuka i burna ar su kuo sumaisyt reikia? ax.gif
Atsakyti
ant mano butelaicio parasyta 20lasu 1-2 kartus dienoj su trupuciu vandens. as geriu viena karta.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 10 11, 15:06)
ant mano butelaicio parasyta 20lasu 1-2 kartus dienoj su trupuciu vandens. as geriu viena karta.

O nuolat ar tik per pms ir mmm? blush2.gif
Atsakyti
reikia gerti kasdien ir ne viena menesi. as nesitikejau tokiu greitu rezultatu, nes raso kad ir puse metu gali tekti ju laukti.
o man buvo taip, kad pasibaigus mm gera savaite jausdavausi puikiai, o paskui ir vel prasidedavo mm sindromai: pilvas ispustas, krutine skauda, veliau pradedavo tepliot ir taip tesdavosi iki kitu mm sad.gif jauciausi kazkokia istinusi, stora, apie seksa brangiausias net uzsimint negalejo, nes as tik pykau, kad jis mano bedu nesupranta. o dabar stai antras menuo ir taip faina kai pilvelis plokscias ir man jo neskauda, ir brangusis murkia kasdien patenkintas...
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 10 10, 18:32)
Man morcius nepakenktu  biggrin.gif  manau kai kas tikrai laimingas butu  lotuliukas.gif
Papildyta:

kokie ten tie lasiukai, Alion@?  ax.gif

Lasiukai vadinasi Agnmucaston (2,4 mg/g) po 40 lasu viena karta per diena. as geriau virs 6 menesiu, man nepadejo. Bet ta panele, kuri patare man jos, labai rekomendavo. Tai pabandykite 4u.gif linkiu kad padetu smile.gif

Man padejo tik per pirmas menesines, paskui tas pats...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alion@: 11 spalio 2011 - 19:06
Turiu ir as sita beda.. Pas mane PKS, geriu KT, nuo kuriu skausmo kaip ir neturetu didelio buti, bet man vistiek skauda... Kai tik pajuntu maudima jei turiu laiko, pasildau truputi pilvuko apacia, jei neturiu, isgeriu ibumetino ar kitu tableciu nuo skausmo. Extra atveju naudoju ketanov. Reiks ismeginti jusu siulomus lasiukus, kiek as galiu tais vaistais nuodytis..
Atsakyti
man daktare israse Agnucaston tableciu 4u.gif gerti 3 menesiu 4u.gif manau jau reiks nusipirkti 4u.gif nuo geguzes menesio nebuvo jokiu PMS simptomu, tik kelios dienos pries mmm jausdavau, o tik prasidejo ruduo-ir vel ats pats 4u.gif tik pasibaigia mmm ir vel visi skausmai grizta, krutines tempimas jau yra nepakenciamas doh.gif ramuma dziaugiuosi tik kelais dienas doh.gif zodziu gyvenu su neibaigianciu PMS doh.gif
Atsakyti
Gal kam buvo, kad menesiniu metu kraujuodavo ir is isanges tustiantis? Menesinems pasibaigus, baigdavosi ir kraujavimas, o kita men ir vel tas pats. Geriau 3 men Prefemin, tai begeriant 2 men is ju ir atsirades tas kraujavimas tustinantis menesiniu metu. Dabar nutraukiau gerti Prefemin, idomu ar susitvarkys... Gal kam buvo kazkas panasaus?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man iškylo tokia problemėlė. Paskutiniu laiku, mėnesinių metu labai skauda pilvo apačią tuštinantis. Man 20 metų, sergu nuo 13,5 ir iki šiol niekada nebuvau susidūrusi su tokia problema g.gif
Vartoju KŽ pusę metų, o skausmai prasidėjo prieš kelis mėnesius. Gal nuo žiedo? Kas tai gali būti? Ar verta kreiptis pas gydytoją?
Skausmai tikrai stiproki...
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2011 10 15, 15:23)
man daktare israse Agnucaston tableciu  4u.gif  gerti 3 menesiu  4u.gif  manau jau reiks nusipirkti  4u.gif  nuo geguzes menesio nebuvo jokiu PMS simptomu, tik kelios dienos pries mmm jausdavau, o tik prasidejo ruduo-ir vel ats pats  4u.gif  tik pasibaigia mmm ir vel visi skausmai grizta, krutines tempimas jau yra nepakenciamas  doh.gif ramuma dziaugiuosi tik kelais dienas  doh.gif  zodziu gyvenu su neibaigianciu PMS  doh.gif

Man irgi buvo išrašiusi gydytoja Agnucaston 3 mėn. Man labai padėjo thumbup.gif Tik kad man ne nuo PMS išrašė, o nuo dismenorėjos. Po KT tokios skausmingos mm buvo... Bloga prisiminti doh.gif
Bet sąžiningai išgėrus visą kursą, skaumai dingo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 09 lapkričio 2011 - 20:11
Ir aš turiu šią bėdą. Tiesą sakant, jaunystėje man nieko nebūdavo ir kai kokia nors draugė mmm skausmais pasiskųsdavo, sakydavau, jog man sunku įsivaizduoti.

Man dabar 26, skausmai prasidėjo maždaug prieš trejus metus, tik tada jie būdavo tokie labai trumpalaikiai ir patys praeidavo, o jau truputį daugiau nei metus su nerimu laukiu kiekvienų mmm, nes baisu, kad skausmas bus labai stiprus. Ir nors man ne tik gydytojai, bet ir pažįstamos siūlo nesikankint, o praryt nuskausminamųjų, vis tiek kol kas pavyksta tuos skausmus išgulėti dažniausiai (jie visada užklumpa vakare, tai surandu kokią patogią pozą ir ilgokai guliu masažuodama pilvą, kol jie susilpnėja ir visai praeina). Jautiena, ačiū labai už išsamią informaciją. Manau, kad reikės pabandyti Tavąjį variantą. Juoba kad visos jį čia taip giriat 4u.gif
Atsakyti