o as tai tundra nezinojau kad ir linas yra toks lepus kaip vilna, turiu jcrew linine maikute balta, tai dejau ja skalbti kartu su kitais rubais normaliam rezime skalbiankej 40 temperaturoj, nu ir nieko, kaip nauja
o as tai tundra nezinojau kad ir linas yra toks lepus kaip vilna, turiu jcrew linine maikute balta, tai dejau ja skalbti kartu su kitais rubais normaliam rezime skalbiankej 40 temperaturoj, nu ir nieko, kaip nauja
O kodėl lepus? Čia kur rašė, tai kad spalva blunka - tai čia gal ne lino, o dažymo problema Aišku, bepigu jcrew ant etiketės užrašyti, kad dry clean only
O kodėl lepus? Čia kur rašė, tai kad spalva blunka - tai čia gal ne lino, o dažymo problema Aišku, bepigu jcrew ant etiketės užrašyti, kad dry clean only
gavau šį cardiganą, labai mielas ir jaukus, kaip manot , ne per mažas? dydis XXS, per krūtinę 89 cm. šiaip viskas gerai, bet lyg ir norėtų viena sagytė per krūtinę skėstis bet XS manau jau būtų didelis, neprigludęs... bet kadangi labai patiko, manau galima prasegtą nešiot nes labai jaukus , tik bijau, kad po skalbimo nesusitrauktų...
Kriziukas, foto viskas gerai atrodo Aš pati turiu kašmyrinį kardiganą, tai viršutinė saga taip ant ribos. Užsegus viskas ok, bet reikia per daug nejudėti, kad neatsiknotų Tai biškį nervina, norėčiau didesnio dydžiu.
Kriziukas, foto viskas gerai atrodo Aš pati turiu kašmyrinį kardiganą, tai viršutinė saga taip ant ribos. Užsegus viskas ok, bet reikia per daug nejudėti, kad neatsiknotų Tai biškį nervina, norėčiau didesnio dydžiu.
asese jauciu kad teks nesioti prasisegus, tikrai neverta parduoti uz puse kainos, as dar laukiu ant dienu gausiu savo, tai pradzioje ziauriai pergyvenau, dabar jau susitaikiau tikrai gi atsisegus po kokia maikute prie dzonsiuku gi ne silkine cia kokia palaidine arba ne maunamas per kakla kur peciai tempia teisingai kristela nuramino mane