QUOTE(annushka @ 2013 01 29, 12:56)
Mergaites, ateinu patarimo
Mes nakciai bunam tik su vienkartinem, valgom kas 2,5-3 val. ir siusiuko buna labai daug, nekankinu mergytes ir uzdedam nakciai vienkartinius, nepatinka jai nakti pervystymo, apsiplovimo proceduros, nepatenkinta verkia, kad pazadinau ir sunkiai issibudinusia eina uzmigdyti.
O diena tai stengiuosi kuo daugiau buti su daugkartinem. Bet turiu klausima, ar keiciat sauskelnes is karto po atlikto reikalo? Tarkim dienos miego metu - pazadinat ir pakeiciat ar paliekat su slapiu uzpakaliuku kol pati neatsibus? Gaila vaika zadinti, sunkiai uzmiegam mes, o bijau, kad slapimas odelei daugiau bedu nepridarytu
mes jau visada su daugkartinem

tai keiciu kas 2-3val mazdaug, stebiu is jos elgesio,jeigu nepatinka tai iskart ir ziuriu, jeigu bent truputi paslapinta keiciu ikloteli, jeigu persigere, visa sauskelne ar prefolda

nakti irgi keiciu daznai, bet jeigu rami miega tai tikrai nekeliu, net jeigu ir girdejau kad kakuti padare, bet jeigu uzmigo iskart tai ir palieku

nakti pries kiekviena maitinima patikrinu, jeigu slapia iskart keiciu, tai gaunasi kas 3val, bet man nakti taip geriau, nes kol apsimiegojus tai neima kruties, o kol patikrinu sauskelnes tai biski issibudina ir valgo iskart
as jusu vietoj palikciau miegoti, dar ypac jeigu per vargus uzmiega, jeigu miega reiskia nejaucia diskomforto. o del odeles, tai kremuka nuo issutimu profilaktiskai pateplioti galima, as pora kartu per diena patepu ir nesunta mum
Papildyta:
QUOTE(Peledziukas @ 2012 12 20, 15:25)
Ankstesnėse temose buvo nemažai diskutuota apie tai kokias daugkartines sauskelnes rinktis, vieni buvo už pigesnius lietuviškus gamintojus, kiti piestu stojo, kad tik brangios sauskelnės vertos dėmesio. Mano naudojamos PUL'o sauskelnės kaip tik ir yra vienos pigesnės lietuviškos (
pupkio pūkuotukas), kitos brangios nelietuviškos (
babykicks). Tai konkrečiai apie mano naudojamas kalbant, tai man lietuviškos gerokai labiau patiko - tose brangiosiose jau sugedo viena spaudė (kaip tik ant mums reikiamo dydžio

), jos mažesnės šiek tiek (nors rašoma kad universalaus dydžio), taigi trumpiau tarnaus, ir užsisega ne taip patogiai kaip lietuviškos. Lietuviškomis esu labai patenkinta
man Pupkio tos pukuotos irgi super

ir labai gerai pasiutos, neprabega pro krastus

nors ir pupkio bambukines neperslampamos papratos be pukelio irgi labai gerai apglebia, pro krastus neprabega

o su prefoldais ir perslapmanciom sunkiau draugajam-visada kakutis prabega, ir smarkiai, vilnones kelnytes tenka skalbti