uoj merginos as su tuo sviesinimu irgi susidurus buvau ir turejau labai skaudzia pamoka,o plaukai buvo pasakiski, bet ivertinau tik kai likau praktiskai be plauku.. Aisku jau kokie 6 m esu juodaplauke, plaukai ataugo gan greitai, bet toli grazu nebe tokie kokius turejau,na dar ne visos turi tokius kokie dabar pas mane, bet jau visiskai ne tas, buvo tiek daug ju pas mane tokie stori tankus ir ilgi plaukai,mama sakydavo,kad net gatveje zmones atsisukdami ziuri i plaukus

ir netekau viso to grozio per ta begalini nora buti sviesia. Ir va jau 6m nekeiciu spalvos, o dabar kirba labai pasvieseti, noretusi rusvos spalvos, na nebe juodos, tik kad pripratus but ryski,baisu,kad pati sau neryski atrodysiu,bet manau viskas butu ok. Nezinau ar pribres ka daryti,galvojau gal irgi saknis pradet dazyti nebejuodai,na bet kaip visa tai atrodys..saviveiklos tikrai nebus, bet kazin kirpyklose ka sugalvos,ar nuimti spalva ar sruogom pradeti,juk kaip sunku isimti ta juoda daza,su naturaliais nebutu tiek vargo,o va dazyta juoda tai vargelis..ir plauku gaila..