QUOTE(Heichera @ 2012 09 02, 18:11)
tiesa zinau ir as ne viena atveji kur merginos tiesiog nuaugina plaukus,tiek pasviesintus tiek nujuodintus,kol galu gale dazyti nusikerpa ir su naturaliais plaukais dabar. Bet kazkaip labai jau daug laiko ir kantrybes reiketu,ir kaip tokiai i viesuma eiti

man jau ilgiau nepadazius saknu negrazu,ir pati spalva kai pablunka. O kitos tiesiog pacios uzsipila nuemejo ir ryzos vaiksto,atseit nusidaze plaukus
jooo, man irgi sunku taaaaip butu. Man 1 cm atauga ir as jauciuos ismusta is veido

nes kaip su liniuote nubraukta. Ale kitom jei taip tinka.... tegul

tik va vaizdeliu tenka visokiu prisiziureti ir ju prisiziurejus zinau, kaip as nenoriu atrodyti
QUOTE(Musmire03 @ 2012 09 02, 18:44)
o gal jom ryža patinka?
jei jum nepatinka, nereiškia, kad ryžom vaikščiot kažkoks siaubas.
ir išvis nesuprantu to kišimosi į kitų plaukus, aprangą ir t.t.
kiekvienas ką nori, tą daro, o tik bobutės cekavos neturi ką veik ir baisisi.
va dėl to ir neturiu nė vienos draugės lietuvės čia, nes tik pas jas tokia šlykšti mada

.
o va čia ir įrodymas
o jus kazkaip labai sureagavoot idomiai

Et, tie forumai... kas kaip nori skaitydamas TONACIJA taip ir supranta. As pvz. Heichera poste isvis nieko tokio nepamaciau, neperskaiciau. Dalyve normaliai pasidalino savo nuomone... O jus . Hm,,,, se

ramiau i viska reikia ziureti

Dabar siek tiek ne i tema drebtelejot apie neturejima draugiu lietuviu.... sorry

Ir kas cia per tendencija.... pikciurnos tos,kurios kazkode ant LT ir varo labiausiai. Arba man taip jau rodosi
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 02, 19:53)
jau 3 menesius kas antra diena tepu kokosu alieju ir laikau per nakti - visiskai jokio pasviesejimo
jei pas jus bus tiek ikibe, kaip pas mane, naturaliom priemonem deja nepasviesinsit