Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(lauramedis @ 2012 09 02, 16:05)
Labas visoms, seniai besilankiau smile.gif 
Padekit apsispresti, labai abejodama pradejau viena paveiksla, bijau kad schema nekokybiska (is igolki.net) bus gaila siulu ir darbo. Prdejau nuo svarbiausio -veido  ir vis dar nesu tikra ar verta testi. Paziurekit, ka manot?


Nu nežinau, man gal visai nieko atrodo, švelnus toks paveikslas g.gif Man veidas visai gerai atrodo. O BS čia dėsis? Parodyk kaip turi atrodyti galutinis variantas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 02 rugsėjo 2012 - 14:58
QUOTE(elzeda @ 2012 09 02, 14:55)
Nu nežinau, man gal visai nieko atrodo, švelnus toks paveikslas  g.gif Man veidas visai gerai atrodo. O BS čia dėsis?  Parodyk kaip turi atrodyti galutinis variantas.

Dabar greit nesurasiu kaip tas galutinis atrodo, as tik schema atsispausdinau. Be to, apkarpiau as ja gerokai, ten moteris nuleistose rankose laiko lygtais geliu puokstele, o as siuvinesiu kaip portreta, iki krutines (labai jau tingiu visa fona siuvineti... blush2.gif ) Ne, BS nera.
Uodegyte, tark tu savo zodi smile.gif
Atsakyti
lauramedi, aš damutę mačiau ryškesnę, todėl man norisi jos išraiškingesnės, bet...juk dauguma iš tavo aplinkos žmonių bus JOS nemačiusių, taip, kad gal 50x50...nebent pati nepatogiai jausiesi, kai žinosi, jog galėjo būti ir geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos. 100 metu nesirodžiau, bet kad ir nieko gero nenuveikiau. Jau vasara kokia nedarbinga buvo. Visai nepaėmiau adatos į rankas, tikiuosi ruduo ir ilgesni vakarai ištaisys padėti. Tai čia vos pora darbu kuriuos pavyko per tuos mėnesius padaryti.
Čia vienas pražystamas užsiprašė už atlygį
user posted image
Reikėjo skubiai atviruko krikštynų proga
user posted image
Ir dar vienas metrikas. Spalvos buvo surašytos kažkokia "babaju" kalba, tai teko pačiai kurti.
user posted image
Dabar jau geras pusmetis "svaigstu" dėl šio paveikslėlio. įsimylėjau tikrąją to žodžio prasme, Tai šiandien užsisakiau siūliukus ir tikiuosi kibti į darbą.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 02 rugsėjo 2012 - 15:59
QUOTE(sobieska @ 2012 09 02, 15:51)
nebent pati nepatogiai jausiesi, kai žinosi, jog galėjo būti ir geriau smile.gif

Va, tas irgi ne paskutinej vietoj biggrin.gif Yra keli mano darbai, kurie kitiems labai patinka, o as ju net dovanot niekam nedristu, nes zinau, kad jie turi ne taip atrodyti... Ai, muset siuvineju toliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 09 02, 15:57)
Dabar jau geras pusmetis "svaigstu" dėl šio paveikslėlio.

Skanus apelsinai, isivaizduoju ryskius ryskius rolleyes.gif Kaip pagyvintu siena.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 09 02, 16:57)
Sveikos visos. 100 metu nesirodžiau, bet kad ir nieko gero nenuveikiau.  Jau vasara kokia nedarbinga buvo. Visai nepaėmiau adatos į rankas, tikiuosi ruduo ir ilgesni vakarai ištaisys padėti. Tai čia vos pora darbu kuriuos pavyko per tuos mėnesius padaryti.

Puikus darbeliai 4u.gif na visai neblogas paveikslas pasirinktas taip tikroviškai apelsinai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 09 02, 17:03)
Skanus apelsinai, isivaizduoju ryskius ryskius rolleyes.gif  Kaip pagyvintu siena.

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 09 02, 17:46)
Puikus darbeliai 4u.gif  na visai neblogas paveikslas pasirinktas taip tikroviškai apelsinai atrodo mirksiukas.gif

Kaip tik namie remontai ir virtuvė prie to pačio atnaujinama tai tikiuosi vyras priims mane su šiuo šedevru ant atnaujintų sienų biggrin.gif
Atsakyti
Atitempiu įrėmintą Haed biggrin.gif Kaip visada nuotrauka blanki, realiai spalvos ryškesnės, ir niekaip nepavyksta išgauti tikras spalvas. Nuotrauka nekoreguota, nefotošopinta, kokia yra tokia jau rolleyes.gif tiesiog rodau įrėminimą.
user posted image
Atsakyti
OHO ,kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif , labai labai tinka rėmas drinks_cheers.gif ,jei ne paslaptis ,kiek kainavo toks prabangus rėminimas ?Iš vis ,kai rinkausi HAED siuvinti ,vienas iš favoritų buvo ir šita neužmirštuolių fėja,bet pabijojau fono,tai pasirinkau kitą paveikslą,bet šitas vistiek labai labai gražus,o rėminimas dar grožio prideda wub.gif
Atsakyti
Jurblond... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ...žiūrėčiau ir žiūrėčiau...hipnotizuoja
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 02, 19:06)
Atitempiu įrėmintą Haed  biggrin.gif  Kaip visada nuotrauka blanki, realiai spalvos ryškesnės, ir niekaip nepavyksta išgauti tikras spalvas. Nuotrauka nekoreguota, nefotošopinta, kokia yra tokia jau  rolleyes.gif  tiesiog rodau įrėminimą.

Rėmas wub.gif blink.gif bigsmile.gif O jau darbo grožis kai įrėmino wub.gif thumbup.gif
Nerealu... Viskas super. Atrodo kaip pieštas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 09 02, 17:06)
Atitempiu įrėmintą Haed  biggrin.gif 

Grozis!!! rolleyes.gif Tikras tikras paveikslas...
Atsakyti