Įkraunama...
Įkraunama...

Avietės

mielosios, idekite si pavasari sodintu avieciu foto, labai idomu palyginti savo spirges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2015 06 20, 16:26)
O jūsų pirmametes?

antrametės...
Atsakyti
Sveikos, ar galima kazin siuo metu sodinti (persodint)avietes? Turiu vienur daugiau pridygusiu. O plotas kur turejo atlantes klestet pusiau tuscias. Nervai ima kai tuscia lauka ravet reikia.
Atsakyti
Man atrodo dabar negalima sodinti, palaukite rudens. Is mano Atlanciu jau liko tik 17 is 50, negaliu kaip nervina.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 20, 17:05)
mielosios, idekite si pavasari sodintu avieciu foto, labai idomu palyginti savo spirges smile.gif

Rytoj pasistengsiu gražuoles "Atlantas" nufotkint kartu su j.serbentais "Bonas", kurie kai kur pavirto į avietes .... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2015 06 20, 20:24)
Man atrodo dabar negalima sodinti, palaukite rudens. Is mano Atlanciu jau liko tik 17 is 50, negaliu kaip nervina.

mano irgi nyksta g.gif
Papildyta:
QUOTE(koveria @ 2015 06 20, 20:16)
Sveikos, ar galima kazin siuo metu sodinti (persodint)avietes? Turiu vienur daugiau pridygusiu. O plotas kur turejo atlantes klestet pusiau tuscias. Nervai ima kai tuscia lauka ravet reikia.

palaukit pavasario, juk sake ji superka daigus po 4lt, tai pavasari prikasim visos "ATLANT" ir nuvesim jai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gyvenama vieta jos daugmaz zinoma, tai manau tiesiai i kiemuka pristatysim biggrin.gif biggrin.gif o uogas supirks dar si rudeni biggrin.gif Juokas pro asaras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 21 birželio 2015 - 08:43
QUOTE(rytorasa @ 2015 06 20, 15:05)
pas mane remontatinės avietės jau pečius siekia...  rolleyes.gif

Mano antrametės geriausiu atveju iki juosmens.Bet panašiai ir n keliametės tokios mazgės g.gif Dar tokių trumpakočių neprisimenu per eilę metų schmoll.gif Ir mulčiuotos,ir lieju,ir tręštos.O pirmametės,pavasarinės, iš viso kelių sprindžių.
Ai,svarbu būtų uogų,koks skirtumas tas jų dydis.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2015 06 20, 16:26)
O jūsų pirmametes?

Siaip mano pirmametes, t.y. pavasarines, kur tikrai zinau, kad gera veisle(mano tevu)-nuo 1 iki 2 sprindziu, antrametes tos pacios veisles irgi tik iki keliu. Net i galva neimu, nes zinau, kad rudeni jos tebus tik iki keliu, bet uogomis jau uzsiversiu. Tai nesukit sau galvos, del to dydzio, svarbu, kad uogu butu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite kokiu naujienu apie musu garsiaja pardaveja Atlatnt avieciu smile.gif Gal pavyko susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2015 06 21, 15:46)
Gal kuri turite kokiu naujienu apie musu garsiaja pardaveja Atlatnt avieciu smile.gif Gal pavyko susisiekti?

Deja, bet dingo kaip į vandenį.... Paskaitykit čia komentarus, viena gynėja atsirado jos, gal pati ir komentuoja smile.gif))

http://www.siulo.lt/...kai-160141.html
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 20, 17:05)

Kažkodėl man nesigauna įkelti foto sad.gif Skaičiau, kad reikia 100 žinučių surinkti? O aš naujokė, tai tiek neturiu....
Atsakyti
Nelabai nusimanau apie avietes, tik zinau, kad pas mama kaime uzauga dideles ir skanios uogos, ir per lietuviska vasara net du derliai smile.gif Avietynoju priaugo tiek, kad nori-nenori tenka juos riboti, taigi ieskau nauju namu avieciu sodinukams> uogos raudonos, stambios, nedraugaujancios su kirmelemis > 1,20 eur uz sodinuka, perkant daugiau kaip 10 vnt - 1,00 eur uz sodinuka. Avietes auga Ignalinos raj, susitarus galiu atvezti i Vilniu 4u.gif Veisles nezinau, bet tikrai ne miskines.... Norincias isitikinti - kvieciu i svecius, kur jos auginamos tikrai BE jokiu chemikalu 4u.gif
Atsakyti