mielosios, idekite si pavasari sodintu avieciu foto, labai idomu palyginti savo spirges

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 20, 17:05)
mielosios, idekite si pavasari sodintu avieciu foto, labai idomu palyginti savo spirges 

Rytoj pasistengsiu gražuoles "Atlantas" nufotkint kartu su j.serbentais "Bonas", kurie kai kur pavirto į avietes ....

QUOTE(mikute000 @ 2015 06 20, 20:24)
Man atrodo dabar negalima sodinti, palaukite rudens. Is mano Atlanciu jau liko tik 17 is 50, negaliu kaip nervina.
mano irgi nyksta

Papildyta:
QUOTE(koveria @ 2015 06 20, 20:16)
Sveikos, ar galima kazin siuo metu sodinti (persodint)avietes? Turiu vienur daugiau pridygusiu. O plotas kur turejo atlantes klestet pusiau tuscias. Nervai ima kai tuscia lauka ravet reikia.
palaukit pavasario, juk sake ji superka daigus po 4lt, tai pavasari prikasim visos "ATLANT" ir nuvesim jai

QUOTE(rytorasa @ 2015 06 20, 15:05)
Mano antrametės geriausiu atveju iki juosmens.Bet panašiai ir n keliametės tokios mazgės

Ai,svarbu būtų uogų,koks skirtumas tas jų dydis.
QUOTE(mikute000 @ 2015 06 20, 16:26)
O jūsų pirmametes?
Siaip mano pirmametes, t.y. pavasarines, kur tikrai zinau, kad gera veisle(mano tevu)-nuo 1 iki 2 sprindziu, antrametes tos pacios veisles irgi tik iki keliu. Net i galva neimu, nes zinau, kad rudeni jos tebus tik iki keliu, bet uogomis jau uzsiversiu. Tai nesukit sau galvos, del to dydzio, svarbu, kad uogu butu

QUOTE(mikute000 @ 2015 06 21, 15:46)
Gal kuri turite kokiu naujienu apie musu garsiaja pardaveja Atlatnt avieciu
Gal pavyko susisiekti?

Deja, bet dingo kaip į vandenį.... Paskaitykit čia komentarus, viena gynėja atsirado jos, gal pati ir komentuoja

http://www.siulo.lt/...kai-160141.html
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 20, 17:05)

Kažkodėl man nesigauna įkelti foto

Nelabai nusimanau apie avietes, tik zinau, kad pas mama kaime uzauga dideles ir skanios uogos, ir per lietuviska vasara net du derliai
Avietynoju priaugo tiek, kad nori-nenori tenka juos riboti, taigi ieskau nauju namu avieciu sodinukams> uogos raudonos, stambios, nedraugaujancios su kirmelemis > 1,20 eur uz sodinuka, perkant daugiau kaip 10 vnt - 1,00 eur uz sodinuka. Avietes auga Ignalinos raj, susitarus galiu atvezti i Vilniu
Veisles nezinau, bet tikrai ne miskines.... Norincias isitikinti - kvieciu i svecius, kur jos auginamos tikrai BE jokiu chemikalu