Laba diena,
ar dar ne per vėlu apkarpyti (genėti) avietes? tik rudeni pasodinom ir susizgribau, kad pamiršau jas apkarpyti.
QUOTE(vijoleta20 @ 2016 04 04, 12:51)
Na visai vaizdelis neblogas

QUOTE(jurgita_gita @ 2016 04 04, 08:30)
Sveiki
Būtų įdomu pamatyti kaip jūsų Atlantos - "Dianinės" atrodo 
Šiame straipsnyje (foto) atpažinau asmenį, manau kas pirko "Dianines" avietes tikrai atpažinsite. Įdomi asmenybė
tiesiog barbė devyndarbė
http://www.15min.lt/...ukos-284-424818

Šiame straipsnyje (foto) atpažinau asmenį, manau kas pirko "Dianines" avietes tikrai atpažinsite. Įdomi asmenybė

http://www.15min.lt/...ukos-284-424818
As tik puikiai atsimenu, kad Arunas vardu, ir kad kazkoks keistokas

QUOTE(agade @ 2016 04 04, 12:03)
Laba diena,
ar dar ne per vėlu apkarpyti (genėti) avietes? tik rudeni pasodinom ir susizgribau, kad pamiršau jas apkarpyti.
Kirpkit drąsiai

gal rekomenduotumėt kokių saldžių kvapnių veislių avietes rinktis?

merginos gal turit kas pasidalinti skaniu avieciu keleta augaliuku?
lauksiu i az

Sveikos,
noreciau nusipirkti keleta remontaniniu avieciu daigu -domina Polka, Polana, gal dar kokia kita veisle. Reiktu siusti pastu
Butu malonu gauti laiskeli i az
noreciau nusipirkti keleta remontaniniu avieciu daigu -domina Polka, Polana, gal dar kokia kita veisle. Reiktu siusti pastu

Butu malonu gauti laiskeli i az

SOS!
Kieno trūkumą rodo violetiniai aviečių lapai?
Ar dėl vandens trūkumo (dar neturime kaip laistyti) ar fosforo, ar dar ko nors? Lauksiu Jūsų atsakymų

Sveikutes,
Esu pasisodinusi avieciu, vienos Polana, kitu pavadinimo nezinau, minejo ka lyg Polka. Polana avietes pastebejau kad galima auginti be atramu, ju stiebai tvirti.O tos kitos visos guli ant zemes, uogos tai labai skanios, sviesiai rausvos, ne tokios tvirtos kaip Polana. Labai idomu ar tai Polka gali būti, ar kokia kita rusis.
Esu pasisodinusi avieciu, vienos Polana, kitu pavadinimo nezinau, minejo ka lyg Polka. Polana avietes pastebejau kad galima auginti be atramu, ju stiebai tvirti.O tos kitos visos guli ant zemes, uogos tai labai skanios, sviesiai rausvos, ne tokios tvirtos kaip Polana. Labai idomu ar tai Polka gali būti, ar kokia kita rusis.
QUOTE(mikute000 @ 2016 08 25, 21:28)
Sveikutes,
Auginu Polana ir Polka. Polanai atramų niekada nestaciau, o Polką kai kuriuos krūmelius, kai pradeda rausvėti didėti uogos, parišu. Polka pas mane aukštesnė, uogos man skanesnės, saldesnės nei Polanos. Pas mane jos skirtiguose sodo galuose susodintos, specialiai, kad nesimaišytų

Laba diena,
norejau paklausti, ar jau tinkamas metas persodinti avietes ar dar geriau lukteleti?
Dekoju
norejau paklausti, ar jau tinkamas metas persodinti avietes ar dar geriau lukteleti?
Dekoju
Keliu tema. Neseniai pasistatem nama, sklypas dar tuscias, neapsodintas. Ketinu isiveisti ir avieciu, kadangi labai megstame avieciu marmelada ziemai.
Kokias avietes patartumet auginti? Kokios auga pas jus?
Kas svarbu jas auginant ir priziirint?
Koks dirvozemis geriau tinka, ar reikia ji kazkaip pagerinti pries pasodinant?
Kiek augaleliu pasisodint, kad kitamet jau turetume uogu seimai?
Linkstu i veisle Polka. Bet galvoju, gal dar reikia ir neremontantiniu irgi pasisodint. Ka manot?