Įkraunama...
Įkraunama...

Avietės

Laba diena,
ar dar ne per vėlu apkarpyti (genėti) avietes? tik rudeni pasodinom ir susizgribau, kad pamiršau jas apkarpyti.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2016 04 04, 12:51)
user posted image

sunkiai, bet matosi kaip dauginasi 4u.gif
user posted image

Na visai vaizdelis neblogas thumbup.gif Reiks eiti ir man savo aplankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_gita @ 2016 04 04, 08:30)
Sveiki smile.gif Būtų įdomu pamatyti kaip jūsų Atlantos - "Dianinės" atrodo smile.gif
Šiame straipsnyje (foto) atpažinau asmenį, manau kas pirko "Dianines" avietes tikrai atpažinsite. Įdomi asmenybė smile.gif tiesiog barbė devyndarbė smile.gif
http://www.15min.lt/...ukos-284-424818

As tik puikiai atsimenu, kad Arunas vardu, ir kad kazkoks keistokas smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agade @ 2016 04 04, 12:03)
Laba diena,
ar dar ne per vėlu apkarpyti (genėti) avietes? tik rudeni pasodinom ir susizgribau, kad pamiršau jas apkarpyti.

Kirpkit drąsiai 4u.gif
Atsakyti
gal rekomenduotumėt kokių saldžių kvapnių veislių avietes rinktis? ax.gif
Atsakyti
merginos gal turit kas pasidalinti skaniu avieciu keleta augaliuku? ax.gif lauksiu i az
Atsakyti
Sveikos,
noreciau nusipirkti keleta remontaniniu avieciu daigu -domina Polka, Polana, gal dar kokia kita veisle. Reiktu siusti pastu smile.gif
Butu malonu gauti laiskeli i az smile.gif
Atsakyti
SOS! 000189.gif Kieno trūkumą rodo violetiniai aviečių lapai? blink.gif Ar dėl vandens trūkumo (dar neturime kaip laistyti) ar fosforo, ar dar ko nors? Lauksiu Jūsų atsakymų ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Esu pasisodinusi avieciu, vienos Polana, kitu pavadinimo nezinau, minejo ka lyg Polka. Polana avietes pastebejau kad galima auginti be atramu, ju stiebai tvirti.O tos kitos visos guli ant zemes, uogos tai labai skanios, sviesiai rausvos, ne tokios tvirtos kaip Polana. Labai idomu ar tai Polka gali būti, ar kokia kita rusis.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2016 08 25, 21:28)
Sveikutes,

Esu pasisodinusi avieciu, vienos Polana, kitu pavadinimo nezinau, minejo ka lyg Polka. Polana avietes pastebejau kad galima auginti be atramu, ju stiebai tvirti.O tos kitos visos guli ant zemes, uogos tai labai skanios, sviesiai rausvos, ne tokios tvirtos kaip Polana. Labai idomu ar tai Polka gali būti, ar kokia kita rusis.

Auginu Polana ir Polka. Polanai atramų niekada nestaciau, o Polką kai kuriuos krūmelius, kai pradeda rausvėti didėti uogos, parišu. Polka pas mane aukštesnė, uogos man skanesnės, saldesnės nei Polanos. Pas mane jos skirtiguose sodo galuose susodintos, specialiai, kad nesimaišytų :). Galbūt skirtumai dėl skirtingos žemės, nes šiaip jos prižiūrimos vienodai, saulės Polana net daugiau gauna, bet uogos ne tokios skanios, kitų šeimos narių nuomonė tokia pati, jau svarstom, ar apskritai reikia mums tos Polanos.
Atsakyti
Laba diena,

norejau paklausti, ar jau tinkamas metas persodinti avietes ar dar geriau lukteleti?
Dekoju
Atsakyti

Keliu tema. Neseniai pasistatem nama, sklypas dar tuscias, neapsodintas. Ketinu isiveisti ir avieciu, kadangi labai megstame avieciu marmelada ziemai. 

Kokias avietes patartumet auginti? Kokios auga pas jus?

Kas svarbu jas auginant ir priziirint?

Koks dirvozemis geriau tinka, ar reikia ji kazkaip pagerinti pries pasodinant?

Kiek augaleliu pasisodint, kad kitamet jau turetume uogu seimai? 

Linkstu i veisle Polka. Bet galvoju, gal dar reikia ir neremontantiniu irgi pasisodint. Ka manot? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super@mamyte: 18 birželio 2017 - 07:47