nezinau,

QUOTE (crocus @ 2004 07 15, 22:46) |
Manasis šią savaitę pradėjo irgi mane gaudyt. Visai neblogai galėjo vienas kuo nors užsiimti, o dabar kokią minutę susidomi ir vsio-atreplioja pas mamą ir kimba į kojas-tipo būkim kartu. Reikėtų žurnalus pavartyti, nes buvau užskaičius, kad nuo kažkokio amžiaus vaikai pasidaro super maminukai. Ir tai yra jų normalus vystimosi etapas. Tai reikia išgyventi. Gal rytoj pasklaidysiu žurnaliukus ![]() |
QUOTE (zuzu @ 2004 07 17, 14:51) |
ech mamos mamos, ![]() dziaukites tuo. protingi jusu vaikai. todel ir kimba, lipa, verzias prie jusu. nes nori dalyvaut realiam gyvenime. nes ten kur jus- jiems idomiausia. turbut, aciu dievui, baiges laikai, kai mes-musu karta ar dar ankstesne-buvo guldomi i lovytes=kalejimus ar maniezus(nors siaip as ne pries juos-jei reik kur i tualeta nubegt ar siaip trumpam del saugumo) ir tie spoko patarimai-TIK NEIMKIT ANT RANKU NEIMKIT- TAI KADA imt, gal kai bus paauglys.... maniskiui 11men. bet ir jis tas aktyvuolisnuomamosneper....nors jau ima vis labiau ir viens pabut...bet tas pabuvimas vienatvej-ne 20ministisai nesudaro. ![]() |
QUOTE (gitulia @ 2004 07 19, 10:27) |
Itariu atsipusit dar labai ngreitai ![]() Va mano vyruciui jau greit 2 m., o ant ranku pasedet ar pasimigdyt vis dar labai megsta ![]() ![]() |
QUOTE (Odetux @ 2004 07 19, 22:23) |
Ui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |