Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

QUOTE(SaulyteL @ 2006 06 02, 13:49)
labukas, aš turiu šią problemą....  unsure.gif ir jau beveik 2 metus bandau kapstytis, bet nelabai gaunasi... išeitis - radioaktyvus jodas arba operacija fear.gif tik man nuo metizolio alergijai, tai geriu dabar Thyrozol, o prieš tai Propycili.

labukas smile.gif o pas tave ju kiek?
Papildyta:
QUOTE(nerke @ 2006 06 04, 13:32)
Sveikos, norėčiau paklausti, ar normalu kad pulsas buna mazdaug apie 120 ir daugiau, vien nuo padidėjusios skydliaukės, nes hormonai normoj?  g.gif

sveikute smile.gif tai nera normalu bet tikrai taip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2006 06 03, 23:26)
Svarbu laiku pasitikrinti ir siaip ar taip geriau nesinervinti, nes tai tikrai ne i gera skydliaukei. Linkiu kad visi tyrimai butu normoje. O po kokio laiko tarpo tu cia vel tikriniesi?
Man tai kai atsikartojo as jokiu simptomu nejutau, gal labai laiku tyrimus pasidariau, bet hormonai buvo nenormoj o pasalinio poveikio nejauciau, bet po kurio laiko atsirado ir simptomai tik aisku jie jau ne tokie stiprus kaip kad prima karta buvo. Tai vat.  ax.gif

labukas 4u.gif Juratux norėjau taves paklausti kokie požymiai pa tave buvo dar tada kai pirmą kartą pradėjai gydymą ir po kurio laiko pradėjo gerėti?Nes aš irgi pradėjau gydymą prieš porą savaičių.Funkcija kaip pas tave.
Atsakyti
Nežinau, gal kas jau rašė, gal dauguma ir žinot. rolleyes.gif šiandien draugė pasakojo, kad buvo pas gydytoją, pagal simptomus gavo siuntimą pas endokrinologą. Vienintelis klausimas buvo, kiek laiko per savaitę ji praleidžia soliariume, nes tai iššaukė skydliaukės disfunkcijos paūmėjimą. Matyt, reikia riboti pasiskrudinimus, jei skydliaukės problemų yra.
Atleiskit, jei įsiveržiau ne į temą ir gal nieko naujo nepranešiau, tiesiog pasidalinau, ką sužinojau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 06 06, 17:05)
Nežinau, gal kas jau rašė, gal dauguma ir žinot.  rolleyes.gif  šiandien draugė pasakojo, kad buvo pas gydytoją, pagal simptomus gavo siuntimą pas endokrinologą. Vienintelis klausimas buvo, kiek laiko per savaitę ji praleidžia soliariume, nes tai iššaukė skydliaukės disfunkcijos paūmėjimą. Matyt, reikia riboti pasiskrudinimus, jei skydliaukės problemų yra.
Atleiskit, jei įsiveržiau ne į temą ir gal nieko naujo nepranešiau, tiesiog pasidalinau, ką sužinojau.  4u.gif

Nežinau ar soliariumai tikrai SUKELIA kokius paūmėjimus, bet jaigu jau jie yra, tai soliariumai ir šiaip buvimas saulėje yra labai nepageidaujami blink.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif
Va šiandien mano metinės-lygiai metai, kaip be skydliaukės esu, galit sveikinti lotuliukas.gif doh.gif Gal gydytojui kokį sms'ą nusiųsti ta proga lotuliukas.gif Žadu birželio 19 važiuoti į Vilnių tikrintis, nes pusmetis po paskutinio jodo praėjo. Tai kiek žinau paims kraują ir reikės pasiskambinti po kažkiek laiko rezultatų g.gif O gal kas nors daugiau žinot? Kažin, ar tas kraujo tyrimas rodo būtent, ar skydliaukės vėžinės ląstelės nesiveisia, ar apskritai bet kokios vėžinės ląstelės? g.gif
O šiaip tai nežinau, ar aš čia išsigalvoju, bet kelintą dieną liktais jaučiu kaip gumulą gerklėje... Bet prieš 3 mėn darė echoskopiją, sakė viskas švaru, nu nejaugi per tokį laiką gali ataugti skydliaukė ir dar su mazgu, kad net gerklę spaustų g.gif Kažkaip neįtikėtina. schmoll.gif

Beje, pirmadienį išoperavo Baronę. Smulkmenų nežinau, bet jaučiasi liktais normaliai thumbup.gif Jau turėtų grįžti, tai parašys smulkiau.
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 06 08, 08:57)
LABAS RYTAS 4u.gif
Va šiandien mano metinės-lygiai metai, kaip be skydliaukės esu, galit sveikinti lotuliukas.gif  doh.gif  Gal gydytojui kokį sms'ą nusiųsti ta proga lotuliukas.gif  Žadu birželio 19 važiuoti į Vilnių tikrintis, nes pusmetis po paskutinio jodo praėjo. Tai kiek žinau paims kraują ir reikės pasiskambinti po kažkiek laiko rezultatų g.gif O gal kas nors daugiau žinot? Kažin, ar tas kraujo tyrimas rodo būtent, ar skydliaukės vėžinės ląstelės nesiveisia, ar apskritai bet kokios vėžinės ląstelės? g.gif
O šiaip tai nežinau, ar aš čia išsigalvoju, bet kelintą dieną liktais jaučiu kaip gumulą gerklėje... Bet prieš 3 mėn darė echoskopiją, sakė viskas švaru, nu nejaugi per tokį laiką gali ataugti skydliaukė ir dar su mazgu, kad net gerklę spaustų g.gif Kažkaip neįtikėtina. schmoll.gif

Beje, pirmadienį išoperavo Baronę. Smulkmenų nežinau, bet jaučiasi liktais normaliai thumbup.gif Jau turėtų grįžti, tai parašys smulkiau.

Sveikinu 4u.gif Mano gi likimas panasus,as irgi be skydliaukes jau va pora menesiu. Tik mano buvo nepiktybine,tai jodo negeriau,tik tiroksina. Siaip visai esu patenkinta,nes kaklas suplonejo,tik laukiu kada gi tas randas pranyks. O kaip tavo randelis po metu,ar smarkiai sumazejo? O del ataugimo,tai gal neataugs gi,tikekimes,nu as tai irgi nenoreciau g.gif
Lauksim ziniu is Barones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2006 06 08, 10:22)
Sveikinu 4u.gif Mano gi likimas panasus,as irgi be skydliaukes jau va pora menesiu. Tik mano buvo nepiktybine,tai jodo negeriau,tik tiroksina. Siaip visai esu patenkinta,nes kaklas suplonejo,tik laukiu kada gi tas randas pranyks. O kaip tavo randelis po metu,ar smarkiai sumazejo? O del ataugimo,tai gal neataugs gi,tikekimes,nu as tai irgi nenoreciau g.gif
Lauksim ziniu is Barones 4u.gif

Rando jau beveik nesimato thumbup.gif Niekuom netepiau, nieko nedariau, tiesiog gražiai susiuvo gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
As irgi jau eisiu tikrintis. Nenoriu bet reikia.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Niu aš jau namie, po operacijos. Jaučiuosi gana normaliai, kaklą veržia, bet tai laikina. Tik va, nerimauti pradėjau, vakarop pradėjo šaltis krėsti, temperatūra tik 37, ligoninėj buvo ir didesnė temperatūra ir nieko, gal sakau dėl to kad kelionėj pavargau, nežinau g.gif Skydliaukės visos neišoperavo, pašalino tik dalį, sakė liko jos apie 14 gramų, nu mažiau nei pusė, tai turėtų aprūpinti organizmą hormonais. Likęs audinys nėra gražus, bet kadangi mazgas nepiktybinis tai dėl to ir nešalino visos. Dabar lauksiu galutinio tyrimo atsakymo, tikiuosi kad jis nebus kitoks. Turėjau ir streso, nuvažiavusi sužinojau, kad mano gydytojo su kuriuo tariausi, nėra, tai operavo kitas - Tiškus. Bet dabar jau viskas, aš namie. Liko tik sustiprėti ir galutinai pasveikti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš keletą metų vis darydavau echoskopiją skydliaukės, tai sakydavo keletas mazgelių 1,5cm, bet niekur manęs nesiųsdavo, tik ateit dar vėliau į echo. Na dabar kai nuėjau tai lapelyje parašė - "labai daug cistų". Mano gyd. liepė skubiai kreiptis pas Kazanavicių, prieš tai pasidaryti tą TTH.
O man taip nėr kaip iš namų ištrūkt doh.gif Bet stengsiuos greičiau. Šiaip labai didelis vienas limfmazgis ir gerklę nuolat skauda, gyd. sako , kad gal nuo tų cistų blink.gif leukocitų tipo per daug. Bet širdis tai tvarkoj, skirtingai nei daugelio jūsų kiek skaiciau. Nu ziūresim kame cia reikalas...

Sveikatėlės Visoms 4u.gif
Atsakyti
labutis, teko ir man prisijungti prie jusu. tikiuosi priimsite mane i savo gretas, nes taip pat turiu kazkokiu problemu su skydliauke. siandien eisiu pas endokrinologa, tai daugiau suzinosiu.
dare tyrimus : TTH 9,13 (kai norma iki 4),FT4 17,8 kai norma (10,30-24,4), ATPO 47,5 (kai norma maziau <34)
viskas man cia nauja.. ka tie tyrimu rezultati reiskia nelabai suprantu. gal kas daugiau zinantis uz mane man paaiskins? smile.gif
daug jus jau cia priraset, tai kiek spejau perskaityt, laukia ir manes tas ilgas gydymas ir nuolatinis tikrinimasis ir tyrimu darymas.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip laikotės? Kažko tuštoka čia g.gif
Norėjau paklausti, gal kas žinot, ar tom, kaam mazgas buvo piktas galima kaitintis pirtyje? Kažkaip teta prigąsdino, kad jokių būdu negalima, nes tada vėžinės ląstelės labai greit dauginasi. Susinervinau verysad.gif man taip patinka pasėdėt pirtelėj. Ką jūs manot? g.gif
Atsakyti