Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

QUOTE(sena karvė @ 2006 08 19, 23:16)
Taikliai čia pasakei smile.gif , man taip pat būna
Man irgi svaigsta galvą, permuša širdį doh.gif , lankausi pas Navicką, vaistų nereikia gerti, nes hormonai tvarkoje, atseit mano skydliaukė dabar miego stadijoje unsure.gif . Navickas man raminančių karts nuo karto skiria dėl galvos svaigimų, širdies perplakimų

man būna tas pats, bet endokrinologas sako, kad jei hormonai normos ribose, tai tokia savijauta greičiausiai ne nuo skydliaukės. Tai, jei hormonai padidėję, tai aš priskiriu tai skydliaukei, o jei normoj - tai panikos atakoms.

O plaukai tai man žiauriai slenka doh.gif net nebežinau ką bedaryti
Atsakyti
QUOTE(Daive @ 2006 08 16, 16:55)
Sveikutes, man labal reiketu patarimo. Jau apie 10 metu geriu tiroksina, bet paskutiniu metu jauciuosi negerai: svaigsta galva, sirdis dauzosi. Siauliu gydytoja sako,kad tai ne nuo skydliaukes. Bet as noriu keisti gydytoja. Patarkit , kur man geriau vaziuoti ar i Kauna, Vilniu, gal i Klaipeda pas gyd. Navicka. blush2.gif

greičiauisai tai panikos atakos. Reikia psichologo
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2006 08 19, 18:06)
o kaip cia tau? Kada spejo pasakyt? Kai kalbejom paskutini karta,lyg ir viskas normaliai buvo...

Ne, niekas man nieko nepasakė, tiesiog pati žinai, skydliaukė tai didelė, o aš atsipūtus, net neinu pas gydytojus - hormonai tvarkoj, tai ir džiaugiuosi. O čia dar perskaičiau, kad esant didelei skydliaukei, gali būt visokie mazgai ir cistos, tai ir klausinėju, ar tie mazgai ir cistos gali būt blogai, nors hormonai nieko nerodo. T. y., ar jei hormonai geri, vis viena patyliukais gali vykti kažkas blogo. Kaip tu per tokius karščius jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 08 20, 00:02)
o aš atsipūtus, net neinu pas gydytojus - hormonai tvarkoj, tai ir džiaugiuosi. O čia dar perskaičiau, kad esant didelei skydliaukei, gali būt visokie mazgai ir cistos, tai ir klausinėju, ar tie mazgai ir cistos gali būt blogai, nors hormonai nieko nerodo. T. y., ar jei hormonai geri, vis viena patyliukais gali vykti kažkas blogo.

Ir dar kaip gali būti blogai blink.gif Mano hormonai buvo visada normos ribose, bet buvo mazgas, kurį išoperavus paaiškėjo kad jis piktybinis, negana to, iš karto nepamatė, tai po mėnesio dar kartą operavo blink.gif O aš ničnieko nejaučiau, tik žinojau kad mazgas yra. Buvo darytos 3 punkcijos, jos irgi rodė kad viskas gerai blink.gif . Nors buvo simptomų sutampančių su skydliaukės ligomis, bet gydytoja visada aiškino kad tai nesusiję. Tačiau dabar aš manau kad buvo dar ir kaip susiję unsure.gif

Buvau pas Baranauską, pirmai jodo terapijai važiuosiu spalio 27dieną unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 20 rugpjūčio 2006 - 09:39
QUOTE(stripulis @ 2006 08 19, 23:02)
ar tie mazgai ir cistos gali būt blogai, nors hormonai nieko nerodo. T. y., ar jei hormonai geri, vis viena patyliukais gali vykti kažkas blogo.

Gali. Jei nori išsamiai išsitirti skydliaukę, būtinai pasidaryk ehoskopiją, kad parodytų ar nėra kokių mazgų, nors patyręs gydytojas ir ranka mazgus apčiuopia, tai jei tau kaklą maigė ir nieko nesakė, tai matyt nekilo joks įtarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 08 20, 01:02)
Ne, niekas man nieko nepasakė, tiesiog pati žinai, skydliaukė tai didelė, o aš atsipūtus, net neinu pas gydytojus - hormonai tvarkoj, tai ir džiaugiuosi. O čia dar perskaičiau, kad esant didelei skydliaukei, gali būt visokie mazgai ir cistos, tai ir klausinėju, ar tie mazgai ir cistos gali būt blogai, nors hormonai nieko nerodo. T. y., ar jei hormonai geri, vis viena patyliukais gali vykti kažkas blogo. Kaip tu per tokius karščius jautiesi?

ai,kazkaip normaliai,sode dabar esu smile.gif
tfu tfu tfu,kad ir toliau tik geryn smile.gif
Atsakyti
O po operacijos galima viską valgyt ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 08 20, 14:56)

Pirmą dieną badas, o paskui galima ir valgyti ir gerti, ir vaikščioti. Tiesa vaikščioti galima ir pirmą dieną, tik nelabai sveikatos yra mirksiukas.gif Jei viskas gerai, trečią-ketvirtą dieną namo išleidžia mirksiukas.gif Kada tau operacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 20 rugpjūčio 2006 - 14:00
QUOTE(atikutė @ 2006 08 20, 13:56)

Valgyt tai galima, bet ne viską galėsi krimsti. Vis tiek šiek tiek skauda. Riešutų tai tikrai nepakarmtysi schmoll.gif Man gydytojas rekomendavo gerti daug šiltos arbatos, kad greičiau viskas valytųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 20 rugpjūčio 2006 - 14:17
Mane jau šį trečiadienį guldo, o ketvirtadienį operuoja.
Tai dabar tokia nerami vaikštau, neturiu kur dėtis
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 08 20, 14:58)
Mane jau šį trečiadienį guldo, o ketvirtadienį operuoja.
Tai dabar tokia nerami vaikštau, neturiu kur dėtis

Nepergyvenk labai, viskas bus gerai. 4u.gif Tai mes panašiu laiku vėl čia pasirodysim, mane penktadienį guldo jodui. Butinai pranešk kaip seksis. Sėkmės. Jei kas dar neramina-klausk 4u.gif
Atsakyti
tai būtinai, kad pranešiu ir tau sėkmės
Atsakyti