Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

Sveikos visos 4u.gif Praeitą savaitę buvau pas gyd. Kazanavičių dėl skydliaukės, tai rado 2 laipsnio strumą. Gal kuri žinot ką tai reiškia? Blogai čia ar kaip? unsure.gif Mano mamai yra išpjauta skydliaukė, tai man jau neramu, kad gal ir manęs panašiai laukia... Nors gydytojas nieko panašaus kaip ir nesakė g.gif .
Atsakyti
Man irgi siūlė 2 grupę, bet kažkaip nesiryžtu pradėti tvarkytis, domėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 09 01, 11:37)
Man irgi siūlė 2 grupę, bet kažkaip nesiryžtu pradėti tvarkytis, domėtis ax.gif

Tvarkykis, nes 2gr. iš viso nemaži pinigai gaunasi, o jei jau dirbi, tai prie atlyginimo dar kokius 300lt prisidėt tikrai ne pro šalį, o paskui galėsi ir nusiimt. jei aš neplanuočiau keist darbo, tai tikrai imčiau, o dabar abejoju ar kas norės priimt su invalidumo grupe g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gulcan @ 2006 09 01, 11:27)
Sveikos visos 4u.gif  Praeitą savaitę buvau pas gyd. Kazanavičių dėl skydliaukės, tai rado 2 laipsnio strumą. Gal kuri žinot ką tai reiškia? Blogai čia ar kaip? unsure.gif  Mano mamai yra išpjauta skydliaukė, tai man jau neramu, kad gal ir manęs panašiai laukia... Nors gydytojas nieko panašaus kaip ir nesakė g.gif .

Sveika 4u.gif Man atrodo, kad skydliaukėj baisiausi mazgai, nes jie tai gali suvėžėt, o jei mazgų nėra tai dar nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 09 01, 09:25)
Sveikos visos 4u.gif Norėjau paklaust ar iš čia esančių likimo draugių turit kas pasiėmę grupę? Nežinau ką daryt ar imti ar ne. Aišku, papildomi pinigėliai niekada nemaišo, bet bėda ta, kad planuoju keist darbą ir kažin ar darbdavys priimdamas į darbą matytų, kad turiu 3gr  g.gif Nes jei matytų, tai kažin kiek šansų, kad mane priims į darbą neturinčią patirties ir dar su sveikatos sutrikimą liudijančiu pažymėjimu?  g.gif

Sveikos 4u.gif Sakykit, o ta grupe duoda kai skydliauke buvo piktybine ar kai tiesiog isoperuota? Nes man niekas neminejo apie jokia grupe...Siaip tai as kol kas visai nesijauciu invalide,bet idomu ar priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2006 09 01, 14:58)
Sveikos 4u.gif Sakykit, o ta grupe duoda kai skydliauke buvo piktybine ar kai tiesiog isoperuota? Nes man niekas neminejo apie jokia grupe...Siaip tai as kol kas visai nesijauciu invalide,bet idomu ar priklauso.

Kiek žinau kai piktybinė, juk tai vėžys g.gif
Atsakyti
njus va mergaites pasidariau testuka
nuotaikos nekokios nenescia cry.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas lankotes pas gydytoja Sidlauska? Kokie atsiliepimai? Labai reikia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2006 09 01, 17:47)
njus va mergaites pasidariau testuka
nuotaikos nekokios nenescia  cry.gif

Gaila verysad.gif kol kas neturėsim savo tarpe nėštukės unsure.gif O tau kokie nėštumo požymiai buvo? mėnesinės tai gali ir taip sutrikti kai yra problemų su skydliauke
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2006 09 01, 13:58)

žinok, kaip kam. Vat mano bendradarbei nebuvo piktybinė, bet jai siūlė gr bet ji atsisakė pati, o paskui gailėjosi. Juk vis tiek organo jau nėra. Bet tiksliai nežinau, tu pasiklaust savo gydytojo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 01 rugsėjo 2006 - 20:30
[quote=Joliuke,2006 09 01, 22:30]
Gaila verysad.gif kol kas neturėsim savo tarpe nėštukės unsure.gif O tau kokie nėštumo požymiai buvo? mėnesinės tai gali ir taip sutrikti kai yra problemų su skydliauke
Papildyta:

as jau viena kart buvau pastojus tai panasiai buvo
asaros is niekur,irzli neaiskiai del ko
valgiau labai keistai...
pilva pamausdavo, miego noras....

noriu vaikelio
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2006 09 01, 21:04)
noriu vaikelio

ir aš user posted image
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 09 01, 23:14)

gal pagaliau mums pasiseks
nesvarbu uz kiek laiko, bet kuo greiciau tuo geriau friends.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Kiek domejausi anksciau, tai po jodo metu begyje duoda 2 gr.
O su isoperuota skydliaukia -3.
Taip buvo anksciau Odabar, kai skaiciuoja nedarbingumo procentus, tai laabai sudetinga. Ligu sarase tokios ligos neradau. Net cukrinio diabeto nera. Savotiskai.
O kiek gydytoju klausiau, niekas negali paaiskinti. Viena aiskino, kad gr. skiria ne uz liga, nes ji, skydliauke, isoperuota ir vaistais pilnai kompensuojama, o uz komplikacijas. Mano atveju diabetas kaip pasekme. Tada ir skydliauke pasekme, nes pries tai tulzi iseme.
Maziukas mano turi igimta hipotereoze, tai turi "lengva negalia". Net nera parasyta kokios tai grupes atitikmuo.
As is karto nesitvarkiau dok. del gr nes mano darbe neleistu dirbti, is karto komisuotu. Dekretas viska sumakalavo. O dabar pasimetusi, nezinau kaip elgtis.
Dirbti liko sesi metai, bet su grupe daugiau gauciau .Jovalas gaunasi.
Atsakyti