Sveikutės,
Vakar mes jau parkeliavome iš Šventosios.... Gaila, kad oras nelepino (buvom nuo trečiadienio iki šeštadienio), bet bent jau pasivaikščiojome nemažai... aišku ir pinigėlių šiek tiek išėjo, nes mūsų mažųjų pupų, kurios dar tik pirmą kartą buvo pajūrį, užgaidų buvo nemažai

nors kas liečia orus, tai jei lija Šventojoj, tai nereiškia, kad lija ir Palangoje... nes vieną rytą pasižiūrėjom per langą, kad apsiniaukę, nusprendėm, kad neis eiti į paplūdimį ir išrūkom į Palangą pasivaikščioti, o ten buvo gražus oras

ir gailėjomės, kad nepasiėmėme daiktų paplūdimiui
dėl gyvenamos vietos... iš pradžių mano vyras optimistas planavo gyventi tas kelias naktis kempinge palapinėje su turistine virykliuke.... bet ... po to, kai prieš išvykstant į Šventąją vieną pusdienį praleidome prie ežero su palapine ir pamatėme kaip greitai mergaitės spėjo sujaukti tą palapinę

, noras gyventi joje kelias paras praėjo tiek man, tiek ir vyrui.... ir pačiu laiku prisiminiau, jog viena mano draugė nuomoja butuką Šventojoje draugams ir pažįstamiems... labai nuskilo.... iš ties fainas, tvarkingas butukas.... ir išsimiegojom normaliai, ir valgyt normaliai pasišildėm (vežiausi prisigaminusi iš namų).... taigi, kol mūsų merginos gerokai dar paūgės, tai vis stengsimės ištaikyti progą išsinuomoti tą butuką iš draugės... Šiaip iki jūros ta draugė sake, jog 8 min ėjimo, bet mes neieškojome tų kelių pėsčiomis- važiavome per miestelį su mašina į paplūdimį...
o antroje savaitės pusėje iš ties pakelėse buvo labia daug reklamų dėl išnuomojamų kambarių.... tik su vyru kaip tik diskutavom, apie tuos, kurie prie namų pasikabinę reklamas, jog galėtų užsidėti dar kažkokį papildomą užrašą- užimta, ar laisva.... gal kokiose dvejose vietose matėme tokį papildomą užrašą...
o dėl nakvojimo mašinoje... kai daug metų su vyru buvome tik dviese, miegodavome arba mašinoje, arba kempinge palapinėje.... dviems suaugusiems lengviau prisitaikyti prie tokių sąlygų... sakyčiau gal labiau iš taupumo.... užtat traukdavom į Nidą

... nors mano vyras toks yra truputį ir ,,ektremalas",- jis sako, kad ištisus metus išsimiegam lovoje