[quote=Aiba,2014 06 05, 19:39]
[quote=dute1,2014 06 05, 17:20]
Tai pasižiūrėkit nuotraukose kaip tos terasos atrodo, man tai buvo viskas labai normaliai, išskyrus drėgmę. Bet gyvenome pirmame aukšte ir buvo labai vėsio dienos. O kolegė gyveno trečiame aukšte, tai buvo labai viskuo patenkinta. Mes tai pat šiemet paprašėme kambario aukščiau ir gavome kokį norėjome, o šiaip vaikams tai ten labai gerai, o ir jūra čia pat. Vietos nėra labai daug, bet man nameliuose jos dar mažiau, tai čia problemos nebuvo, bet daiktams pasidėti mažoka vietos, nors galima sugalvoti ir čia kaip išsisukti.
Aciu Jums uz atsakyma

dar noriu paklausti ar automobili palikote aiksteleje, ar ji ten toli, ar saugu laikyti automobili? O gal laikete prie "belugos"? Kaip tos dviaukstes lovos? Vienas is keliaujanciu labai apkunus, bijau, kad nepralys tarp groteliu, ar ten tik nuotraukose taip siaura atrodo

?
[/quote]
Dviaukštės neatrodo labai siauros, man atrodo kaip normali lova, bet antrame aukšte lyg ir nėra tų grotelių, aišku priklauso koks tas apkūnumas. Pernai prie belugos aikštelė nebuvo mokama, bet retai kada vietų būdavo, grįžę iš kur nors dažniausiai statytadavome toje šiemet nemokamoje, tai ji yra priešais beluga perėjus gatvę, tai jokių problemų nekilo.