QUOTE(laTulipe @ 2012 09 09, 14:39)
o aš tai jau nusiteikusi, kad jo nebeįveiksiu. Bet nesigraužiu labai, jei ką, perskaitysiu tas knygas ir be jokio iššūkio
Kažkaip keista, rodės, dvylika knygų, vienas juokas, o pasirodo, visai nėra lengva skaityti pagal numatytą sąrašą. Reikia laukti noro, kol užeis, kol užsinorėsiu skaityti vieną ar kitą knygą, o tai gali ir užtrukti
Jau minėjau, perskaičiau
Diana Gabaldon. Svetimšalė: meilės labirinte. 4 knygą. Man patiko, va šaukiu, kaip atsibodo banalios AL knygos, o užsisakiau Svetimšalę ir visai įdomiau suskaičiau, nes veikėjų pasiilgusi buvau, ir protas visai gerai pailsėjo. Beje, kas tokias knygas skaito, visai man ji patiko, nebuvo jokios ten politikos per daug, ir pan., kaip čia kažkas rašė.
Dar perskaičiau
Johan Theorin. Prieblanda. Šią labai seniai norėjau perskaityti ir paskutiniu metu labai keisti buvo atsiliepimai: arba laaabai geri, arba visiškai blogi. Bet man tikrai patiko, labai toks subtilus skandinaviškas detektyvas, tiesa, visiškai nemistinis. Gaila, mistika aš mėgstu. Patiko todėl, kad jis kitoks, nei amerikietiški, kuriuose tik upėmis liejasi kraujas ir prievartaujama, žudoma ir dar detaliai visas skrodimas aprašomas (čia aš apie paskutinį skaitytą Aklumą...). Čia toks subtilus - įtampos yra iki pabaigos, ir to veiksmo pakanka.
Skaitykit, tikrai neužmigsit iš nuobodulio
Dabar skaitau iššūkio knygą Remarko
Triumfo arką - pradžioj tai labai pasibaisėjau pagrindine veikėja moterimi... Na jau mano ir amžius nebe tas, Remarką skaityti... Bet vistiek, na jau visiška nelaimė...

. Net norėjau mesti knygą į šoną, bet įsiskaičiau, smalsu perskaityti, juk Remarkas. Nors ankščiau skaityta Naktis Lisabonoje, kol kas tikrai daug geresnė.