Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

QUOTE(viltesmama @ 2013 08 12, 20:03)
Ramsiau,o mergaitei viena sarafana turet uztenka ,ane ,nes radau deveta dar pardavineja ,galvoju jamt ar ne  g.gif

Net nezinau. Jie labai gerai skalbiasi, jei ka, vakare isplovei - ryte sausa, net lyginti nereikia. As Rasai turejau du sarafanus, bet viena mama buvo pasiuvus.

Atsakyti
QUOTE(viltesmama @ 2013 08 12, 21:03)
Laba,

sitos priesmokyklinukams skirtos,netilps pratybos  mirksiukas.gif
Vilte kas paklausia ar jis jau nori i mokykla sako,kad nori,bet namie ne karto neuzsimina apie ja ,zodziu noru tikrai netryksta ,manau bijo ir stengias net negalvot apie ja  tongue.gif
Mane ,kai paskaiciau sia tema, net nupurte  blush2.gif noreciau bent menesio dar ramybes  blush2.gif
Ramsiau,o mergaitei viena sarafana turet uztenka ,ane ,nes radau deveta dar pardavineja ,galvoju jamt ar ne  g.gif

Laba,
siandien senukuose -40 proc akcija kuprinem mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va - per vėlai pamačiau, vakar mama mano su Nagliu nusipirko kurpinęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2013 08 14, 17:49)
Nu va - per vėlai pamačiau, vakar mama mano su Nagliu nusipirko kurpinęsmile.gif

tai gerai ,kad vakar,ne taip liudna,nes tik siandien tokia akcija tongue.gif
kokia pirko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltesmama: 14 rugpjūčio 2013 - 17:16
Sveikos,
Mes jau beveik ir pasiruošėme mokyklai- uniformą, t.y. liemenę turi, prekes pagal mokyklos sąrašą tai pat, tik trūksta kuprinės ir sportinės aprangos ax.gif
QUOTE(viltesmama @ 2013 08 14, 16:14)
Laba,
siandien senukuose -40 proc akcija kuprinem  mirksiukas.gif

Tik dabar pamačiau apie Senukų akciją verysad.gif Buvome šiandiena Big'o Pinokyje ten atvežta naujų kuprinių, bet nė vienos gražios ir patogios neradome, nepatinka man tos keturkampės dėžės norisi kažko lengvesnio g.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 08 12, 20:05)
Beje, kas liečia berniukus - Maximoje man patiko Lego kuprinė (nepamenu firmos).  Būčiau tokią pirkus - ir talpi, ir nedidelė ir ganėtinai lengva. Vienžu apžiūrėjau ir įvertinau kaip patyrusi pirmokų mama  biggrin.gif Kaina buvo apie 80 litų.

Mačiau tą kuprinę ir visai nebloga pasirodė, bet gal Maximoje dar bus nuolaida kuprinėms mirksiukas.gif

Kur perkate sportinius batelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 14 rugpjūčio 2013 - 22:44
Labukas bigsmile.gif
O mes dar nieko neturim, išskyrus kuprinę laugh.gif

Nežinau kiek tame tiesos, bet pasakojo viena mama, kurios pažįstama nubėgus buvo pas ortopedą klaust dėl kuprinės. Tai atsakymas buvo toks gana netikėtas smile.gif Visi tie ortopediniai išlankstymai veiksmingi tik tuo atveju, kai kuprinę dedi ant maikučių. O kadangi mes didžiąją dalį praleidžiam vaikščiodami su puchavykais ir megztiniais, tai visi tie reikaliukai niekam neveiksmingi. ax.gif Ir dar paklausė koks atstumas nuo namų. Kadangi tas vaikas gyvena 5min.pėsčiomis iki mokyklos, tai liepė pirkti bet kokią, paprasčiausią kuprinę, kad ir iš maksės, ir nesukti galvos biggrin.gif

Na čia tik tai, ką teko girdėti, čia ne mano išmislas. bet juk renkamės kiekvienas pagal save, ane mirksiukas.gif bigsmile.gif

Mes kuprinę gavom netikėtai, norvegišką. Beje, irgi atitinkančią visus ortopedinius reikalavimus lotuliukas.gif Labai faina tuom, kad ne dėžė, kad talpi, kad turi papildomą 'kapšą' užgaubti kurpinei kai lyja, kad rožinė, bet be jokių barbių ir pan.
O kaip Emai patiks vaikščioti su ja, čia jau kitas reikalas. ax.gif

Nu kas dar...
Nu kaip ir nieko... Atostogos ir man jau baigėsi, šian antra diena darbe rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(vikuliukas @ 2013 08 19, 11:40)
Kadangi tas vaikas gyvena 5min.pėsčiomis iki mokyklos, tai liepė pirkti bet kokią, paprasčiausią kuprinę, kad ir iš maksės, ir nesukti galvos  biggrin.gif

Pauliui pagaliau nupirkome Lego kuprinę iš Maximos, sulaukėme nuolaidų mirksiukas.gif kadangi mokykla tik per gatvę, tai ir tiks paprasta, nes aš bijau, kad jis gali pamesti ją ax.gif
Būtų jau visi daiktai, bet dar neturime stalo užtiesalo, nes nežinau kokio dydžio tie suolai būna blush2.gif

Savaitgalį atšventėme Justo krikštynas, tai norėjau pasirodyti, bet neberandu per kur dėdavome nuotraukas ir prisijungimą pamiršau doh.gif
Atsakyti
Labuka

QUOTE(Klaipeda @ 2013 08 20, 14:05)
Būtų jau visi daiktai, bet dar neturime stalo užtiesalo, nes nežinau kokio dydžio tie suolai būna  blush2.gif

Kas tas per daiktas? spec užtiesalas ant stalo?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2013 08 20, 16:06)
Labuka
Kas tas per daiktas? spec užtiesalas ant stalo?

Kažkoks užtiesalas, suprantu kai piešia su vandeniniais dažais, kad stalas neišsiteptų.
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2013 08 20, 15:08)
Kažkoks užtiesalas, suprantu kai piešia su vandeniniais dažais, kad stalas neišsiteptų.

Mums tokio pagal sąrašą nė neprašė g.gif
Atsakyti
Aga, ir pas mum tokio nėr g.gif Įsivaizduočiau, kad a la klejonkė gal mastau.gif

Oij tai sveikinimai naujam krikštukui!!!! bigsmile.gif 4u.gif

O mes šian turbūt jau viską susipirkom ko reikia pirmai pradžiai ax.gif Jau mergina laukia nesulaukia rugsėjo 1osios....
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(vikuliukas @ 2013 08 20, 23:29)
Aga, ir pas mum tokio nėr  g.gif  Įsivaizduočiau, kad a la klejonkė gal mastau.gif
Oij tai sveikinimai naujam krikštukui!!!!  bigsmile.gif  4u.gif

Taip taip reikės klejonkės smile.gif
Ačiū už sveikinimus krikštukui mirksiukas.gif

Pagaliau Smeltės mokykloje sudaryti klasių sąrašai. Yra dvi klasės po 23 vaikus ir Pauliaus klasėje bus tik 8 mergaitės, o kitoje panašiai berniukų, bet ji yra su muzikine pakraipa.
Atsakyti