Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

QUOTE(Klaipeda @ 2013 08 29, 22:40)
Sveikos,

Taip taip reikės klejonkės  smile.gif
Ačiū už sveikinimus krikštukui  mirksiukas.gif

Pagaliau Smeltės mokykloje sudaryti klasių sąrašai. Yra dvi klasės po 23 vaikus ir Pauliaus klasėje bus tik 8 mergaitės, o kitoje panašiai berniukų, bet ji yra su muzikine pakraipa.

tik dvi klases pirmoku bigsmile.gif gedminuose 4 klases blink.gif
ir fainai ,kad nors karta apyligiai bus- 11 mergaiciu, 13 berniuku thumbup.gif
Atsakyti
Pas mum 5 klasės pirmakleckiû hihihi.gif
Atsakyti
Kaip savijauta, mamukai? tongue.gif
Žinot, aš taip sakant, kad ir su pirnaklasiška patirtim ale vistiek labai jaudinuos.....Ko gero labiausiai iš visų 3 kartų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 08 31, 20:59)
Žinot, aš taip sakant, kad ir su pirnaklasiška patirtim ale vistiek labai jaudinuos.....Ko gero labiausiai iš visų 3 kartų bigsmile.gif

O aš dar nesijaudinu ax.gif O Paulius jau nebenori į mokyklą doh.gif
Atsakyti
Ai aš kažkaip ramiai... Nu tik mastau kaip čia reiks ryte suspèt kokius pusryčius ištiekt panelei biggrin.gif Galvoju, negi reiks miega trumpinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 08 31, 19:59)

As kaip nesavam kalyje,matyt suprasiu tik pavasari,kad Mantas jau pirmakleckis smile.gif,o kas liecia pusrycius,tai neissivaziduoju,toki ankstyva ryta manau nesinores,ka nors lengvo i vsio,o paskui gal mokykloj,zodziu kai jau eis, tada viskas bus aiskiau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2013 08 31, 21:31)
Nu tik mastau kaip čia reiks ryte suspèt kokius pusryčius ištiekt panelei  biggrin.gif  Galvoju, negi reiks miega trumpinti  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(koposs @ 2013 09 01, 10:49)
o kas liecia pusrycius,tai neissivaziduoju,toki ankstyva ryta manau nesinores,ka nors lengvo  i vsio,o paskui gal mokykloj,zodziu kai jau eis, tada viskas bus aiskiau man smile.gif

Nu va ir man tas pats...Kažin ar norės valgyti taip anksti, juk daržely tai apie 8,30 valgydavo. O keltis jau tikrai anksčiau reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 01, 11:15)
Nu va ir man tas pats...Kažin ar norės valgyti taip anksti, juk daržely tai apie 8,30 valgydavo. O keltis jau tikrai anksčiau reikės  doh.gif

jums arciau,o man dar i kamscisu nepapult doh.gif
Atsakyti
Oi, aš ir jaudinuos kaip čia bus rolleyes.gif dar dilema - kaip suvežiot, kad vaikis 8 būtų pamokose, o aš darbe ir mažė darželyje doh.gif
Atsakyti
Šeimų dienos Klaipėdoje rugsėjo 6-8 d.

Rugsejo 6d.
Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekos foje ir konferencijų salėje:

17 val. V. Kulikauskio fotografijų parodos atidarymas „Ciklas".
RBA studijos šokių kompozicija „Trys lelijos".

17.30 val. Pašnekesiai apie šeimą su „Karjeros akademijos" lektore V. Daukšiene „Kurkime harmoningus santykius su savo vaikais" ir „Būties jaukuma", psichologe A. Kurbatoviene „Kaip išsaugoti gerą nuotaiką ir šiltą bendravimą šeimoje".

Rugsejo 7 d. Danes skvere priesais TEO
Nuo 12 val. „Liepų turgelis", edukaciniai užsiėmimai, RBA studijos mažylių ir tėvelių šokiai (12 val. šokio pamokos mažyliams, 13val. Jazzinio šokio pamokos, 15 val. Latino fitness moterims), „Minimukų" personažai.
Nuo 13 val. Jūsų laukia:
šeimyniniai, muzikiniai, šokių ir Klaipėdos jaunimo teatro pasirodymai.
Pramogos ir sportinės rungtys.
„Kareiviška jūrinė" košė, arbata.
Klounų teatras DuliDu.
Pažintis su Vyta menu (tapyba ant vandens).
Studijos „Grock" instrumentinis sodas.
Klaipėdos herbo spaudas su keramikos studija „Žiezdrė".
Pažintis su „Liumindos" muilo ypatumais.
Mandalų piešimas su FIJA.
„Raidynėlis" pasakos ir ABĖCĖLĖ:
12-14val.„Pasakaitės.Skaitome.Sekame.Vaidiname. Kviečia vaikučius pasiklausyti pasakų, nupiešti pasakų personažus, pirštelių teatre suvaidinti pasakas.
14-16val.ABĖCĖLĖ.Dėlioju raideles, skaitau žodelius“.Papildyta laida. Kviečia 4-6metų vaikučius dalyvauti konkurse „Dėlioju raideles, skaitau žodelius“. Nugalėtojų laukia prizai!
Pažintis su „Vaikystės sodu".
Kūno ir veidų tapyba BodyPainting by July.
Scala Dream laipiojimas.
Ostemeda konsultacijos apie taisyklingą laikyseną.
"Party Style" šeimos fotostendas.
"Damų akademijos" loterija.
„Kar Kar" linksmybės, balionai ir ledai.
Šeimyniški linkėjimai „Kitam krantui".

Daugiau informacijos www.manoseima.lt
https://www.facebook.com/seimudienos
Atsakyti
labas

niu kaip,pasibaige pirma savaite lotuliukas.gif

man ne tik Godutė, bet dar ir Dovukas į lopšį pradeda cool.gif doh.gif ... nupušiu jaučiu...

gerai tiek kad G labai nori,vis atėjus pasiimti ją sako,kad šiandien buvo dar geriau dar geriau lotuliukas.gif ..kaži kada apsisuks viskas cool.gif ..tik vis ėst nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka:-)

Aš ir džiaugiuosi savaitės pabaiga, kažkokia keista ji buvo. cool.gif Reikia ne tik vaikams,bet ir tėvams persiorientuoti,kad su darželiu atsisveikinta ir laukia kitas etapas.
Mes pakolkas su gera nuotaika einam ir gana noriai, bet įtariu kažkada tas noras labai prislops.

Atsakyti