Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

QUOTE(Klaipeda @ 2013 09 12, 21:50)
Aukštas berniukas  mirksiukas.gif
Paulius gegužės mėnesį buvo 140 cm, o dabar gal dar kokius 2 cm paaugęs.
Klasėje yra aukščiausias, o yra berniukų, kurie jam iki peties  smile.gif

Paulius, tai visad labai jau aukstas,bet va jus auksti ,tai sunelis neatsilieka smile.gif ,O pas Manta tai ir aukstesniu yra,o del krepsinio,tai nezinau sunkiai manau suderint eitu,nebent skirtingom dienom butu, nei futbolas ,o kelinta valanda jums vyksta,pas mus tai pacioj mokykloj,jei po pamoku visia nieko butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2013 09 13, 08:42)
Paulius, tai visad labai jau aukstas,bet va jus auksti ,tai sunelis neatsilieka  smile.gif ,O pas Manta tai ir aukstesniu yra,o del krepsinio,tai nezinau sunkiai manau suderint eitu,nebent skirtingom dienom butu, nei futbolas ,o kelinta valanda jums vyksta,pas mus tai pacioj mokykloj,jei po pamoku visia nieko butu  smile.gif

Krepšinis vyksta A ir T 15 val., o S- 12 val., bet tik rugsėjo mėnesį, po to gali keistis dienos ir laikas. Šiandiena iš mokyklos parsinešė lapelį, kad bus futbolas PR, T ir P 14 val. Kadangi eis klasiokai, tai ir Paulius nori, bet viena diena sutampa, tai kažin ar pradės tą futbolą lankyti smile.gif
Atsakyti
Labux, pirmokės biggrin.gif
Smagiai mums čia tas laikas eina, Ema labai laiminga eina bigsmile.gif Dar lengvàjá atletikà toliau lanko, po to dar į kiemà, tai kaip Mantas lotuliukas.gif per sekundę lūžta, kità rytà tik pamena, kad pasakos ir vėl eilinį kartà negirdėjo lotuliukas.gif

Va mano pirmakleckė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuliukas: 13 rugsėjo 2013 - 21:50

Laba,

QUOTE(vikuliukas @ 2013 09 13, 21:46)
Labux, pirmokės  biggrin.gif
Smagiai mums čia tas laikas eina, Ema labai laiminga eina  bigsmile.gif  Dar lengvàjá atletikà toliau lanko, po to dar į kiemà, tai kaip Mantas  lotuliukas.gif per sekundę lūžta, kità rytà tik pamena, kad pasakos ir vėl eilinį kartà negirdėjo  lotuliukas.gif

Va mano pirmakleckė  biggrin.gif
user posted image

nai nai kokia grazuolyte,jau visa panike :-)

Mantas tai kiekviena diena parnesa po lapeli,tai sokiai, tai karate ,tai kasis,bet jis ramiai,nors kiti klasej saukia ,kad nori visu ,nepradeja lankyt biggrin.gif ,mums fule vakarais,tai jei netcia sugalvos krepsini ,leisciau :-)
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(vikuliukas @ 2013 09 13, 22:46)

kokia gražuolė išaugusi Emutė wub.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(vikuliukas @ 2013 09 13, 22:46)
Labux, pirmokės  biggrin.gif

[url=http://s178.photobucket.com/user/vikuliukas/media/image_zps20a1c59f

Jau kokia grazuole wub.gif wub.gif wub.gif
Vilte keista,bet neluzta vakarais greitai,nors ir dar gimnnastikoje gerai pasportuoja,dar sugeba grizdama is jos visur pasikarstyt bigsmile.gif
Kol kas jai ta mokykla buvus nebuvus ,jokio streso,nors galvojau ,kad tikrai stresuos ir mociute sako nejaugi vilte gerai jaucias blink.gif Uzaugo jau......ir dar gal mokytoja pritiko .patiko ,nes nuo pirmos dienos bendrauja su mokytoja drasiai,ko niekad t nebuvo ax.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

Oi oi oi, kokia Ema wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(koposs @ 2013 09 14, 07:57)

Mantas tai kiekviena diena parnesa po lapeli,tai sokiai, tai karate ,tai kasis,bet jis ramiai,nors kiti klasej saukia ,kad nori visu ,nepradeja lankyt  biggrin.gif ,mums fule vakarais,tai jei netcia sugalvos krepsini ,leisciau :-)

Jo jo, su tais lapeliais tai doh.gif

Atsakyti
Emutė,net jau noris sakyt EMA! WAU biggrin.gif grazuolė!

Kas dėl būrelių tai mes baseino laukiam,jei nepawyks gryzti cia,tex kelt sparnus i didziuosius vandenis biggrin.gif
Atsakyti
Nugis ačiū ačiū!!! bis.gif notworthy.gif šitiek pagyrû blush2.gif
Niu kaip trečioji savaitè?
Mums super, šiand va į spektakliuká vedė ax.gif o šiaip rašo gana dailiai ( nesitikėjau, tiesà pasakius ax.gif ). Skaičiuot gerai sekasi, na žodžiu, kol kas kaip sviestu patepta. Tik rytais keltis tai tragedija doh.gif bet aišku, savaitgalį tampa norma keltis jau apie 8h doh.gif doh.gif doh.gif

Atletika jau 4k per savaitę padarė. Po tos lengvosios, pasilieks dar valandai ar dviem sunkiojoje lotuliukas.gif bet ne su tikslu raumenį augint lotuliukas.gif tiesiog, pakilot, su trenere pabūt, dievina ji savo trenerę.
Aš jau irgi palengva įsivažiuoju rolleyes.gif bet vakarais dar irgi lūžtu kone su vaikais biggrin.gif

Niu vo tiek naujienyčiù mūsù fronte 4u.gif
P.S. persiprašau už ne visai LT simbolius, galima sakyti nebeturiu normalaus kompo, tik iPadà ir iPhonà doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Maniskis irgi i mokykla labai noriai eina, su gera nuotaika thumbup.gif
Tik mane zudo tas kelimasis anksciausiai doh.gif cool.gif

QUOTE(awiux @ 2013 09 12, 16:25)
reiktų gal kada susiorganizuoti pirmakleckių vaikų susibėgimą
bet jaučiu kad su mumis tai tik kokioj 12klasėj

drinks_cheers.gif
nieko, Kaledos jau greitai, kaip tik gal spesim pasiplanuoti lotuliukas.gif

QUOTE(Klaipeda @ 2013 09 12, 18:33)
Vaikas kaip blogai valgė namuose, taip ir nevalgo  Gal reikėtų nupirkti maitinimą valgykloje, bet neaišku ar jis ten valgys

nevalgys schmoll.gif
kaip tik uzvakar per susirinkima mokytoja kalbejo, kas nenori valgyti, tas ir nevalgo ir nieko neisiulysi, tuo labiau kad jie turi tik 20 min pertrauka ir valgyti reikia greitai, niekas nelauks cool.gif

QUOTE(vikuliukas @ 2013 09 13, 21:46)
Va mano pirmakleckė
user posted image

vau vau vau wub.gif kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(vikuliukas @ 2013 09 18, 22:22)
o šiaip rašo gana dailiai ( nesitikėjau, tiesà pasakius  ax.gif ). Skaičiuot gerai sekasi, na žodžiu, kol kas kaip sviestu patepta. Tik rytais keltis tai tragedija  doh.gif  bet aišku, savaitgalį tampa norma keltis jau apie 8h  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Šaunuolė Emutė mirksiukas.gif
Pauliui, tai nelabai sekasi rašymas, nes viską daro skubėdamas. Per susirinkimą nutarėme, kad užduos namų darbų kiekvieno dalyko po eilutę ar kažką pabaigti, tai vakar rašė 1 ir 2, iš pradžių į namų sąsiuvinį, tai gražiai, o į mokyklinį doh.gif
Su kėlimusi viskas gerai, nes ir vasarą jis vakare eidavo miegoti apie 22 val, o kėlėsi 8, o dabar reikia 7, bet nėra problemų ir ryte namuose pavalgo pusryčius.
Atsakyti
Labukas,

kol kas ir Mantui gerai sekas,o raso su kaire,net nesitikejau,kad jam taip gerai gausis bigsmile.gif (nu ne tobulai aisku ),nu bent mano akims gan graziai smile.gif,o del kelimosi ,galvojau bus amen,bet kolkas man turbut sunkiau smile.gif ,bet jau pripratau,vakare uztat lustu
Mantui irgi padare futbola 4 dienas,plius sestad varzybos,bet ne visada lyg bus smile.gif,siandien isbande sachmatus,bet lyg nesuzavejo,ir dar nusimine ,kad klaioku nei vieno ,tik is kitos klases visi smile.gif

QUOTE(Casi @ 2013 09 19, 10:31)
labas rytas  4u.gif

Maniskis irgi i mokykla labai noriai eina, su gera nuotaika  thumbup.gif
Tik mane zudo tas kelimasis anksciausiai  doh.gif  cool.gif
drinks_cheers.gif
nieko, Kaledos jau greitai, kaip tik gal spesim pasiplanuoti  lotuliukas.gif
nevalgys  schmoll.gif
kaip tik uzvakar per susirinkima mokytoja kalbejo, kas nenori valgyti, tas ir nevalgo ir nieko neisiulysi, tuo labiau kad jie turi tik 20 min pertrauka ir valgyti reikia greitai, niekas nelauks  cool.gif
vau vau vau  wub.gif kokia grazuole  wub.gif

kur dingus esi,tik apie tave pagalvojau,va ir parasei smile.gif
Atsakyti