Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

QUOTE(koposs @ 2012 09 24, 08:28)
o pas mus ,paruosiamukai, nuo pirmos dienos dirba,kiekviena penkt pristatineja koki daikta, zaisla is namu atsinese+pamokele,pirmad apie savaitgali turi papasakot+pamokele,tik neatsimenu kokios,bet manau kaip ir visur ,raides mokinas rasyt ,plius karpo ,lipdo, klijuoja pvz is A sugalvoja zodzius ,nupaiso,nuspalvina.kita diena is A  iskarpo,paskui uzduotys , ir tt,pratybu uzduoteles
Ramsiau ,opaskokia mokytoja galjau zinai eisit ?ir Ramireja ,jei i giljija ,pas kokia zadi rasyt ?
tiesa, suolai kaip ir mokykloj sustatyti  smile.gif

Pas mus irgi dirba, ir nemazai thumbup.gif
Dar nezinau pas kokia g.gif Is darzo kartu i Gedminus eis draugas, tai itariu meginsim i ta pacia klase.....Dar kazkaip nesidomejau kas pirmokus kitamet mokins... g.gif
Atsakyti
DOMINYKĄ SU GIMTADIENIU happybday.gif birthday.gif ploja.gif

P.S. Rasytė vakar iš varžybų parsivežė geriausios turnyro žaidėjos apdovanojimą first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 24 rugsėjo 2012 - 11:33
DOMINYKA su tortadieniu,daug daug dovanu happybday.gif

Rasyte saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koposs: 24 rugsėjo 2012 - 11:42
blyn rašiau ir dingo viskas

Dominyką su gimtadieniu!bučkiai nuo Godos biggrin.gif :*

ramsiau,Rasytė šaunuolė!o ką ji čia rankinį lanko?

Justuką naują žmogutį sveikijam,aukit stiprėkit :* smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2012 09 24, 11:47)

ramsiau,Rasytė šaunuolė!o ką ji čia rankinį lanko?

Aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 24, 13:17)

super!
Atsakyti
DOMINYKĄ SU GIMTADIENIU - 6 KART VALIOOOO 4u.gif thumbup.gif

Ogo kokia šaunuolė Rasytė thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Rasytę su pasiekimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dominyką 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif skanaus torto bei gero baliaus biggrin.gif
QUOTE(koposs @ 2012 09 24, 08:28)

Ramireja ,jei i giljija ,pas kokia zadi rasyt ?
tiesa, suolai kaip ir mokykloj sustatyti  smile.gif

Pas mus ir suolai mediniai kaip mokykloj biggrin.gif
O mokytojų kitais metais Gilijoj dirbs bent keletas gerų, dabar pavardžių neatmenu,bet kai pribręs reikalas tiksliau žinosiu ir pasakysiu, dabar dar visais atvejais ankstoka rolleyes.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif

QUOTE(vikuliukas @ 2012 09 18, 17:09)
O aš kaip tik laukiu, kad kuo greičiau savarankiškesnės kasdien taptų  Kad nereiktų kasdien nuvest/parsivest iš tų daržų.

o man kaip tik atvirksciai atrodo: dabar nuvezei, vakare pasiemei - laisve ir ramybe visai dienai, o mokykloje jau galvok kur ta vaika po pamoku deti, kaip pasiimti, ar viena namuose palikti ir pan unsure.gif Nelaukiu as to visai doh.gif Ir dar keltis anksciau reikes doh.gif

QUOTE(Klaipeda @ 2012 09 23, 16:36)
Rugsėjo 19 dieną  gimė Justukas 4130 gr 57 cm.

sveikinu wub.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 09 24, 11:29)
DOMINYKĄ SU GIMTADIENIU
P.S. Rasytė vakar iš varžybų parsivežė geriausios turnyro žaidėjos apdovanojimą 

saunuole!!! thumbup.gif

QUOTE(koposs @ 2012 09 24, 11:41)
DOMINYKA  su tortadieniu,daug daug dovanu 

QUOTE(awiux @ 2012 09 24, 11:47)
Dominyką su gimtadieniu!bučkiai nuo Godos biggrin.gif :*

QUOTE(musone @ 2012 09 24, 13:16)
DOMINYKĄ SU GIMTADIENIU - 6 KART VALIOOOO

QUOTE(ramirėja @ 2012 09 24, 14:51)
Dominyką  skanaus torto bei gero baliaus

ACIU 4u.gif

Dovanu tikrai daug, siandien net i darzeli neejo, nes nespejo visko sukonstruoti ir pazaisti biggrin.gif Svente vakar boulinge su darzelio draugais. Savaitgali dar lauksim seneliu ir draugu, tai bus ka veikti
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2012 09 25, 09:06)
Svente vakar boulinge su darzelio draugais.

Super vakarėlis buvo, pagal Rapolo pasakojimą, kiek ėjo suprasti, nes įspūdžių tiek, kad nespėjo kalbėti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2012 09 25, 10:06)
LABAS RYTAS 4u.gif
o man kaip tik atvirksciai atrodo: dabar nuvezei, vakare pasiemei - laisve ir ramybe visai dienai, o mokykloje jau galvok kur ta vaika po pamoku deti, kaip pasiimti, ar viena namuose palikti ir pan  unsure.gif Nelaukiu as to visai  doh.gif Ir dar keltis anksciau reikes

Nu keltis man tikrai anksčiau neteks biggrin.gif Dėl to aš rami biggrin.gif

SVEIKINIMAI VYRUI DOMINYKUI oro_buckis.gif nuo merginų šaikos biggrin.gif

Mažam didžiaūgiui Justukui ramių naktelių wub.gif (vardas labai gražus...)

Rasytė
malačius bigsmile.gif

O mes progų visokių turėjom, tai ana savaitė tokia "zabyta" buvo. 4dienį 1 vyro 30m., reikėjo poros staigmenėlių, simbolinio šventimo, nes didysis balius laukė 6dienį, o jis šito nežinojo laugh.gif
5dienį 10m kaip mes kartu, vėl staigmenėlių. vakare reikėjo "paruošti" jį 6dieniui.
Buvau nupirkusi jam pasivažinėjimą su ralio čempionu, teko važiuot iki Kauno, tiksliau už Kauno 50km. Tai reikėjo jį kažkaip ištempti iš namų 6dienio rytą, kad jis nesuvoktų kur važiuoja. Pavyko!!! laugh.gif O vakare visi artimiausieji laukė pirtyje. Nu o ten šokiai pokiai iki ryto, antra diena, visa kita bla bla bla biggrin.gif
Viskas pavyko 110% thumbup.gif
Tai va db jau galiu atsipūsti, ramiai gyventi ir giliai kvėpuoti hihihi.gif
Atsakyti

Labuks,
QUOTE(vikuliukas @ 2012 09 25, 17:48)
Nu keltis man tikrai anksčiau neteks  biggrin.gif Dėl to aš rami  biggrin.gif

SVEIKINIMAI VYRUI DOMINYKUI oro_buckis.gif nuo merginų šaikos  biggrin.gif

Mažam didžiaūgiui Justukui ramių naktelių  wub.gif  (vardas labai gražus...)

Rasytė
malačius  bigsmile.gif

O mes progų visokių turėjom, tai ana savaitė tokia "zabyta" buvo. 4dienį 1  vyro 30m., reikėjo poros staigmenėlių, simbolinio šventimo, nes didysis balius laukė 6dienį, o jis šito nežinojo laugh.gif
5dienį 10m kaip mes kartu, vėl staigmenėlių. vakare reikėjo "paruošti" jį 6dieniui.
Buvau nupirkusi jam pasivažinėjimą su ralio čempionu, teko važiuot iki Kauno, tiksliau už Kauno 50km. Tai reikėjo jį kažkaip ištempti iš namų 6dienio rytą, kad jis nesuvoktų kur važiuoja. Pavyko!!! laugh.gif O vakare visi artimiausieji laukė pirtyje. Nu o ten šokiai pokiai iki ryto, antra diena, visa kita bla bla bla  biggrin.gif
Viskas pavyko 110%  thumbup.gif
Tai va db jau galiu atsipūsti, ramiai gyventi ir giliai kvėpuoti hihihi.gif

nu kokiatu saunole thumbup.gif
Atsakyti