Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

Būtina žiūrėti su garsu

http://www.youtube.c...h?v=ZDRsWcSCAYw

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 12, 09:51)
Kada susibėgimą darom?

laaaaabai gerulis klausimas bigsmile.gif KADA? aš tai laisvo oro direktorė,vakarais galiu bet kada (tik ne savaitgalį)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Salta!!! unsure.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 12, 09:51)
Mes dyvenam be 4 dantų, atrodo tai 
Casi, nepasakojo D kaip aną penktadienį jie su R dalinosi laivą iš cukinijos?

ogo bigsmile.gif mes dar visus turim cool.gif
nepasakojo lotuliukas.gif

QUOTE(Larissa @ 2012 10 12, 12:11)
laaaaabai gerulis klausimas  bigsmile.gif KADA? aš tai laisvo oro direktorė,vakarais galiu bet kada (tik ne savaitgalį)

vienintelis vakaras is darbo dienu kada as galiu, tai penktadienis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!
Pirmiausia sveikinimai Klaipedai susilaukus sunelio!
Visus su praejusiais gimtadieniais! 4u.gif

Turiu laisvo laiko tai papasakosiu kaip mums sekasi!
Zodziu Greta eina i mokykla, bet kas vakara mes cia su asarom mokinames, tiek as tiek Greta. Jos mintys dar darzelyje, zaisti ir t.t. o ne mokintis, rasyti ir skaityti. O su skaitymu tai is vis cia vejai. Pareina su tekstu ir parasyta apacioje skaityti, rytoj reiks perskaityti grasiai kalseje. blink.gif Tai kala i galva atmintinai, nes kitaip schmoll.gif Tragedija. Uz matamtikos viena ne taip nuspalvinta kvadrateli jau raso susirupinusi veiduka. doh.gif Tai as nepykstu. Spalvinu namie uz ja, nes taip sedi nuo 8.30 iki 16.30 mokykloje tai man dzin tegu jie ten apsiputoja, mano vaikas pareina pervarges, irzlus, zyziantis. Nebevalgo, sukudo Gretukas. Dar pradejo gimnastika lankyti.
Tomukas auga labai sparciai,yra aukstas ir kudas vaikis. Matosi kad yra berniukas nes, viskas patinka kas su technika, kas sukasi, uzia ir birbia. O ypac dievina ventiliatorius ir skalbimo masinas. Tai dabar pratinames be pampersu. Pasodinu ant wc priesais skalbenke ir vaikas sedi sau ramiai ir viska padaro. lotuliukas.gif Bet sunkiai jam sekasi, su Greta buvo lengviau.
As nebedirbu, ieskau kito darbo, nes buvo per toli vazinetis del 2,5 val. Tai sedziu su Tomuku namie. Cia lopselio nera tai mes dziaugemes vienas kitu. ax.gif

Jei viskas pagal plana tai gal Kaledom grisiu namo dantu susitvarkyt doh.gif Cia man kad pasake kaina tai vos is kedes neisvirtau. 1200euru uz tris dnatis. LT max gal 200-300lt ir sumokesiu ax.gif Zodziu gyvenam, judam i prieki.
Ramsiau tikiuosi tevelis sustipres!
Klaipeda laukiam mazojo gyventojo nuotraukeles!
doovilijaa sveikit! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 10 17, 15:57)
Turiu laisvo laiko tai papasakosiu kaip mums sekasi!
Zodziu Greta eina i mokykla, bet kas vakara mes cia su asarom mokinames, tiek as tiek Greta. Jos mintys dar darzelyje, zaisti ir t.t. o ne mokintis, rasyti ir skaityti. O su skaitymu tai is vis cia vejai. Pareina su tekstu ir parasyta apacioje skaityti, rytoj reiks perskaityti grasiai kalseje.  blink.gif Tai kala i galva atmintinai, nes kitaip  schmoll.gif  Tragedija. Uz matamtikos viena ne taip nuspalvinta kvadrateli jau raso susirupinusi veiduka.  doh.gif Tai as nepykstu. Spalvinu namie uz ja, nes taip sedi nuo 8.30 iki 16.30 mokykloje tai man dzin tegu jie ten apsiputoja, mano vaikas pareina pervarges, irzlus, zyziantis. Nebevalgo, sukudo Gretukas. Dar pradejo gimnastika lankyti.
Tomukas auga labai sparciai,yra aukstas ir kudas vaikis. Matosi kad yra berniukas nes, viskas patinka kas su technika, kas sukasi, uzia ir birbia. O ypac dievina ventiliatorius ir skalbimo masinas. Tai dabar pratinames be pampersu. Pasodinu ant wc priesais skalbenke ir vaikas sedi sau ramiai ir viska padaro.  lotuliukas.gif Bet sunkiai jam sekasi, su Greta buvo lengviau.
As nebedirbu, ieskau kito darbo, nes buvo per toli vazinetis del 2,5 val. Tai sedziu su Tomuku namie. Cia lopselio nera tai mes dziaugemes vienas kitu.

Jei viskas pagal plana tai gal Kaledom grisiu namo dantu susitvarkyt. Cia man kad pasake kaina tai vos is kedes neisvirtau. 1200euru uz tris dnatis. LT max gal 200-300lt ir sumokesiu  ax.gif Zodziu gyvenam, judam i prieki.

Ach tu matai kaip.... Nu gaila Gretulės labai... verysad.gif Kude jie tiek kankina tuos mažus vaikučius?.... Ar italiukams gal čia normalus reikalas? g.gif
Kaip sekasi Gretutei gimnastikoje? Lanksti yra, kad sugalvojot lankyti? bigsmile.gif Mano pana tai lengvąją atletiką lanko su didžiausiu užsidegimu. Dar nepilnas mėnuo, bet matau kaip tvirtėja kūnas. Na jis pas ją niekad nei laibas, nei gležnas nebuvo hihihi.gif Bet dabar pradeda dar labiau raumenukai ryškėt, pilvūzis apmažėjo hihihi.gif
O Tomukas man jūsų tai toks tipiškas lietuvaitis wub.gif

Žinok, su tais dantimis, tai dar klausimas, ar LT tau tikrai užteks tų 200-300lt wink.gif Priklausomai nuo to, kiek tam dančiui reikės gydymo 4u.gif Kadangi jau nuo liepos vidurio minu odontologinio slenkstį, tai galiu pasakyti tvirtai, dantis kokybiškai susitvarkyti nėra pigu 4u.gif Pvz vieną dantį tvarkiaus mėnesį laiko ir už jį sumokėjau beveik 1000lt wink.gif Ne naują įstatė biggrin.gif O tvarkingai išėmė seną plobą, išvalė ir išgydė kanalus ir užplombavo. biggrin.gif
Kitą dantuką greit sutvarkė, per 2k. Tai sumokėjau 200lt.
Taip kad gali nusiteikti ir LT nemažoms sumoms biggrin.gif
Atsakyti
vaje ikiek Gretai sunku . .nu nesamonė tikrai . .

Atsakyti
Sveikutės,
Nėra laiko parašyti, tai retkarčiais paskaitau kaip sekasi Jūsų vaikučiams.
Gretutei sėkmės moksluose 4u.gif
Buvo darželyje susirinkimas, bet ėjo tėtis, nes bijojo pasilikti su Justu .Tai sakė, kad skaityti nemokys, nes mokytojos pačios nori išmokyti pagal savo sistemą.Pauliui nesiseka skaityti, bet skaičiuoti ir daryti kitas užduotėles (atrasti vienodus ar skirtingus daiktus ir visokios kitos) tai patinka.

QUOTE(Gioia @ 2012 10 17, 15:57)
Klaipeda laukiam mazojo gyventojo nuotraukeles!

Pasirodo Paulius ir Justas (mėnesio proga) mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 21 spalio 2012 - 14:00
QUOTE(Klaipeda @ 2012 10 21, 14:57)
Sveikutės,

Pasirodo Paulius ir Justas (mėnesio proga)  mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

Kokie fainuoliai broliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2012 10 21, 14:57)
Sveikutės,
Nėra laiko parašyti, tai retkarčiais paskaitau kaip sekasi Jūsų vaikučiams.
Gretutei sėkmės moksluose  4u.gif
Buvo darželyje susirinkimas, bet ėjo tėtis, nes bijojo pasilikti su Justu .Tai sakė, kad skaityti nemokys, nes mokytojos pačios nori išmokyti pagal savo sistemą.Pauliui nesiseka skaityti, bet skaičiuoti ir daryti kitas užduotėles (atrasti vienodus ar skirtingus daiktus ir visokios kitos) tai patinka.
Pasirodo Paulius ir Justas (mėnesio proga)  mirksiukas.gif

Oij kokie 2 simpatuuuuuliai bigsmile.gif wub.gif Tai kaip Justukas? Neleidžia sėdėti rankų sudėjus, kiek suprantu ax.gif
Kaip Paulius prisitaikė prie naujojo statuso?

Emos sakyčiau irgi nemokina skaityti, bet tie, kurie jau skaito, tai padeda jiems skiemenuoti, duoda sunkesnes užduotėles. Man apskritai, ta mūsų mokytoja superinė, negaliu atsidžiaugt.
Atsakyti
Sveikos.
Klaipeda kokie du broliukai grazuoliukai! wub.gif
Vikuliuk mano pana nei lanksti, nei ka. Tokia pilna panele. Bet kadnagi cia kaimas tai jokiu atranku nera ir isleidom, tegu pastrikineja. Maciau atsilenkimus dare, tai net 10 nepadaro, per lasiaku kruva nesusilenkia. lotuliukas.gif Jai patinka tegu eina isilakstyti. Yra ir pas mus visko, pradedant nuo muzikos baigant rimtu sportu. Daug veiklos vaikam yra, bet viskas ir labai labai kainuoja.
Del dantu tai man kanalai tvarkingi, reik tik uzsiplombuoti, nes cia jau kanalus susitvrakiau. Taip nuskausmino pinigine,kad daugiau cia nebeisiu. Na Lt tikrai kainuos pigiau. Isivaizduok tau uz tris skylutes papraso 1000lt ir plius esi bedarbe, mokykla prkatiskai kainuoja (ale mokslas nemokamas) vyras keicia darba, ir alga bus tik po pusnatro men, ir tau yra galimybe uz 300susitvarkyt aisku, kad tada plauksi ir susitvrakysi pigiau.
Del mokyklos, cia tokia mafija. Zodziu gyvenam 100m. iki mokyklos, per ilgaja pertrauka(2val.) noreciau parsivesti vaika i namus,kad pavalgytu, nereiktu mokykole pingus svaistyti, bet neleidzia, turi moketi i diena po 4 eurus uz maista ir nezina ka ten vaikas dar valgo. Buna pica, makaronai ir pan. Baisu. Tai sakau jei nebeturesiu is ko moket uz jos maitinima, tai ka badu marins mano vaika. Tevai buvo sukile, bet nepadejo.
Kuo toliau tuo Gretai sunkiau, ne del to kad nesuprnata, bet nenori nieko daryti. Po klase vaiksto, sako nedarysiu ir nedaro. Namie(savaitgali) kai reikia pamokas ruosti tai prasedim nuo 9ryto iki 7 vakaro ir galu gale per 20 min. viska padaro, bet oziai, asaros, nervai ir pan. po kiek laiko nuluzta, pamiega,pabudus jau susikalbeti bandom ir dazniausia tada padaro namu darbus. Viska ji daro labai graziai, tvarkingai, ismoksta viska, jau skaityti pradeda. Gauna tik laimingus veidukus, bet niekaip neivaziuoja i ritma. Nu kur ten ivaziuosi,kad 4 pamokos trunka 4 val ir turi i tarpa tik 10 min. pertraukos doh.gif Nei as tiek neisedeciau.
Ech po nauju metu, mokytoja sake, pageres situacija, tada vaikai isivaziuoja.
Atsakyti
kkjjuytykyylim sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2012 11 11, 17:56)
kkjjuytykyylim sunglasses2.gif

bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti