QUOTE(Gioia @ 2012 10 17, 15:57)
Turiu laisvo laiko tai papasakosiu kaip mums sekasi!
Zodziu Greta eina i mokykla, bet kas vakara mes cia su asarom mokinames, tiek as tiek Greta. Jos mintys dar darzelyje, zaisti ir t.t. o ne mokintis, rasyti ir skaityti. O su skaitymu tai is vis cia vejai. Pareina su tekstu ir parasyta apacioje skaityti, rytoj reiks perskaityti grasiai kalseje.

Tai kala i galva atmintinai, nes kitaip

Tragedija. Uz matamtikos viena ne taip nuspalvinta kvadrateli jau raso susirupinusi veiduka.

Tai as nepykstu. Spalvinu namie uz ja, nes taip sedi nuo 8.30 iki 16.30 mokykloje tai man dzin tegu jie ten apsiputoja, mano vaikas pareina pervarges, irzlus, zyziantis. Nebevalgo, sukudo Gretukas. Dar pradejo gimnastika lankyti.
Tomukas auga labai sparciai,yra aukstas ir kudas vaikis. Matosi kad yra berniukas nes, viskas patinka kas su technika, kas sukasi, uzia ir birbia. O ypac dievina ventiliatorius ir skalbimo masinas. Tai dabar pratinames be pampersu. Pasodinu ant wc priesais skalbenke ir vaikas sedi sau ramiai ir viska padaro.

Bet sunkiai jam sekasi, su Greta buvo lengviau.
As nebedirbu, ieskau kito darbo, nes buvo per toli vazinetis del 2,5 val. Tai sedziu su Tomuku namie. Cia lopselio nera tai mes dziaugemes vienas kitu.
Jei viskas pagal plana tai gal Kaledom grisiu namo dantu susitvarkyt. Cia man kad pasake kaina tai vos is kedes neisvirtau. 1200euru uz tris dnatis. LT max gal 200-300lt ir sumokesiu

Zodziu gyvenam, judam i prieki.
Ach tu matai kaip.... Nu gaila Gretulės labai...

Kude jie tiek kankina tuos mažus vaikučius?.... Ar italiukams gal čia normalus reikalas?
Kaip sekasi Gretutei gimnastikoje? Lanksti yra, kad sugalvojot lankyti?

Mano pana tai lengvąją atletiką lanko su didžiausiu užsidegimu. Dar nepilnas mėnuo, bet matau kaip tvirtėja kūnas. Na jis pas ją niekad nei laibas, nei gležnas nebuvo

Bet dabar pradeda dar labiau raumenukai ryškėt, pilvūzis apmažėjo

O Tomukas man jūsų tai toks tipiškas lietuvaitis
Žinok, su tais dantimis, tai dar klausimas, ar LT tau tikrai užteks tų 200-300lt

Priklausomai nuo to, kiek tam dančiui reikės gydymo

Kadangi jau nuo liepos vidurio minu odontologinio slenkstį, tai galiu pasakyti tvirtai, dantis
kokybiškai susitvarkyti nėra pigu

Pvz vieną dantį tvarkiaus mėnesį laiko ir už jį sumokėjau beveik 1000lt

Ne naują įstatė

O tvarkingai išėmė seną plobą, išvalė ir išgydė kanalus ir užplombavo.
Kitą dantuką greit sutvarkė, per 2k. Tai sumokėjau 200lt.
Taip kad gali nusiteikti ir LT nemažoms sumoms