Įkraunama...
Įkraunama...

2006m. klaipėdiečiai

QUOTE(koposs @ 2012 11 11, 21:08)
biggrin.gif
sugebėjau eilinį kart biggrin.gif

Kaip sekas?
ką mąstot vaikams ant kalėdų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2012 11 12, 23:09)
biggrin.gif
sugebėjau eilinį kart  biggrin.gif

Kaip sekas?
ką mąstot vaikams ant kalėdų  bigsmile.gif

Nu vaikams ne vaikams, ale mes su Casi prisiminem kad gi ir mamoms reiketu tongue.gif Pilvūzių nebėra, leliukai praaugo...A? bigsmile.gif Kaip manot? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 12 lapkričio 2012 - 23:33
Oj tūūūsas būt gerai!gal vėl kokią pirtį?reiktų kokį ŠEŠTADIENĮ tik ane,nes darbo liaudis biggrin.gif ,ir nuo 12val iki kokių 18val ane biggrin.gif man būtų geriausiai biggrin.gif . .daugiausiai auklių tokiu metu turiu,o naktinėt negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2012 11 13, 15:58)
Oj tūūūsas būt gerai!gal vėl kokią pirtį?reiktų kokį ŠEŠTADIENĮ tik ane,nes darbo liaudis  biggrin.gif ,ir nuo 12val iki kokių 18val ane  biggrin.gif  man būtų geriausiai  biggrin.gif . .daugiausiai auklių tokiu metu turiu,o naktinėt negaliu schmoll.gif

jei taip kalbėsim t.y.TYLĖSIM nieko nepešim
Atsakyti
Man netinka pirmadienio - ketvirtadienio vakarai unsure.gif o šiaip lyg ir tinka visos kitos dienos mirksiukas.gif o Awiux variantas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 18 lapkričio 2012 - 18:17
SVEIKUTES wink.gif

Ilgai nerasiau, atostogavom pora savaiciu bigsmile.gif Nuo sios savaites jau grizom i iprasta rutina cool.gif

QUOTE(awiux @ 2012 11 13, 14:58)
Oj tūūūsas būt gerai!gal vėl kokią pirtį?reiktų kokį ŠEŠTADIENĮ tik ane,nes darbo liaudis  biggrin.gif ,ir nuo 12val iki kokių 18val ane  biggrin.gif  man būtų geriausiai  biggrin.gif . .daugiausiai auklių tokiu metu turiu,o naktinėt negaliu schmoll.gif

tai gal gruodzio 15 planuojam???
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2012 11 27, 12:10)
SVEIKUTES wink.gif

Ilgai nerasiau, atostogavom pora savaiciu  bigsmile.gif Nuo sios savaites jau grizom i iprasta rutina  cool.gif
tai gal gruodzio 15 planuojam???

Man tinka, aš jokių planų neturiu. Siūlykit kur?
Atsakyti
15diena mb dirba,bet jei nuo dienos pradesim,gal mociutes paziures vaikus 4u.gif
ar pirtin einam ?
Atsakyti
Kaip suprantu vakarėlis neivyks g.gif Gaila, nors ekspromtu kažką...Ale ryt į ligoninę gulamės su Rapolu, tai nuplaukė mums viskas....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 11, 21:34)
Kaip suprantu vakarėlis neivyks g.gif Gaila, nors ekspromtu kažką...Ale ryt į ligoninę gulamės su Rapolu, tai nuplaukė mums viskas....

o kas atsitiko? ko gulatės?
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2012 12 11, 20:37)
o kas atsitiko? ko gulatės?

Ai, nosis, gerkle, ausys, vienu zodziu doh.gif
Atsakyti
Labuks,

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 11, 20:44)
Ai, nosis, gerkle, ausys, vienu zodziu  doh.gif

o jetau,o ko guldo jau rimciau kas nors g.gif ,sveikit
Atsakyti