Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Pelene @ 2012 11 23, 11:46)
O kazin Norfose yra lego friends rinkinuku? g.gif

Man neteko matyt. Salia musu tai labai nedidelis lego pasirinkimas 4u.gif
Idomu ar nukainuotom prekem papirdoma nuolaida taiko g.gif
Atsakyti
Mergaites, as vel apie savo))))
Turbut Maximoj nebuna tokiu??Neverta rytoj ir stumtis man atrodo... g.gif

user posted image

Ir gal kas zino ar buna Norfoj ?
user posted image

ACIU-ACIU-ACIU!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 23 lapkričio 2012 - 11:49
QUOTE(Ulitka @ 2012 11 23, 11:23)
Turbut Maximoi  nebuna tokiu??Neverta rytoj ir stumtis man atrodo... g.gif

user posted image

Akropolio Maximoj vakar buvo trys skirtingi Creator namai, bet tie, kurie yra paskutiniame lego katalogėlyje. Konkrečiai šito nėra. Kokie man gražūs tie Creator namukai wub.gif . Net gaila, kad vaikai neprašo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 11 23, 11:34)
Akropolio Maximoj vakar buvo trys skirtingi Creator namai, bet tie, kurie yra paskutiniame lego katalogėlyje. Konkrečiai šito nėra. Kokie man gražūs tie Creator namukai  wub.gif . Net gaila, kad vaikai neprašo  lotuliukas.gif .

Palaimintos vilnietės blink.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 11 23, 11:37)
Palaimintos vilnietės blink.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

Kad tik būtų pakankamai šlamančių visam grožiui susipirkt... blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 11 23, 11:40)
Kad tik būtų pakankamai šlamančių visam grožiui susipirkt...  blush2.gif .

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 11 23, 11:34)
Akropolio Maximoj vakar buvo trys skirtingi Creator namai, bet tie, kurie yra paskutiniame lego katalogėlyje. Konkrečiai šito nėra. Kokie man gražūs tie Creator namukai  wub.gif . Net gaila, kad vaikai neprašo  lotuliukas.gif .

aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 11 23, 11:23)
Turbut Maximoi  nebuna tokiu??Neverta rytoj ir stumtis man atrodo... g.gif

user posted image

Tas senesnis modeliukas,tai gal ir nebus, kaip smiltpeliuke sako.
Neiškenčiu, pasigirsiu, mes tokį turim, vaikai dovanų pernai per Kalėdas gavo, nuo to mūsų lego era ir prasidėjo blush2.gif . Labai mielas namukas, o paspaudus durų mygtuką, šuniukas suloja. Prisimenu kaip pas močiutę pusbroliai ir pusseserės naktį negalėjo gultis nueiti, nes statiniai nebaigti buvo thumbup.gif
Atsakyti
gal kas siauliuose norfose pasivaiksciojot ir ziniu turite? kur geriau rytoj vaziuoti? jauciu geriau i kokia norfa nei i maximka per jamam. planuoju i bruklino norfa nulekti. suzinojau, kad berniukui, apie kuri rasiau anksciau, reikia rinkinio kaip kokiu 3-4m vaikui. sake masinos greit griuna tai jauciu teks ziuret duplo paprastu kaladeliu, bet kazi ar paprastose prekybcentriuose bus g.gif manau reiktu kazko panasaus kaip 6176
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 11 23, 12:02)
Tas senesnis modeliukas,tai gal ir nebus, kaip smiltpeliuke sako.

o kur jus pirkote?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 11 23, 12:51)
o kur jus pirkote?? 4u.gif

Tai mes pernai gavom, ne pirkom thumbup.gif . O prieš kelias dienas tokį mačiau dabar galvoju, cikipiki arba piguvaikui, lyg Jums rašiau 4u.gif . Ten pigiau buvo, bet ne 40 proc unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 11 23, 12:08)
gal kas siauliuose norfose pasivaiksciojot ir ziniu turite? kur geriau rytoj vaziuoti? jauciu geriau i kokia norfa nei i maximka per jamam. planuoju i bruklino norfa nulekti. suzinojau, kad berniukui, apie kuri rasiau anksciau, reikia rinkinio kaip kokiu 3-4m vaikui. sake masinos greit griuna tai jauciu teks ziuret duplo paprastu kaladeliu, bet kazi ar paprastose prekybcentriuose bus g.gif manau reiktu kazko panasaus kaip 6176

Jųs šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 11 23, 13:57)
Jųs šaunuolė 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne saunuole, tiesiog nutariau gimines ir artimieji gaus maziau dovanu, juk kaledos vaiku svente blush2.gif
Atsakyti