Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Mes tai greitai ir trumpai - drauges apiprekinau, sau pasiemiau pora, gal pravers.

Gal kas bandet imt lego city geltona vandens lektuveli, kur akcija anksciau buvo pagal lankstinuka ir tokia liko - 20,99Lt g.gif ? Kazin, taikytu jam papildoma nuolaida?
Duplo daktarytes rinkinukui su akcijine kaina tai taike ir nukainuotam city lektuvui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 24 lapkričio 2012 - 11:49
QUOTE(luzere @ 2012 11 24, 11:09)
Kaip sekesi sturmuot JAMAM? Man tik tris duplo likusius rinkinukus pavyko nupirkti, bet vienas tokio, kaip norejau, kiti du bus dovanoms...

Kazkoks kosmaras....paskutinis mano Jamam buvo sitas...buvau Akropoly pries 8h ir iejus jau Lego Duplo Zoo konsturktoriu nebebuvo.....zmones pilnais vezimais Lego pirko-tikrai ne Kaledom ar savo vaikams...taip pelnosi tik perpardavinetojai....baisu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2012 11 24, 12:57)
Kazkoks kosmaras....paskutinis mano Jamam buvo sitas...buvau Akropoly pries 8h ir iejus jau Lego Duplo Zoo konsturktoriu nebebuvo.....zmones pilnais vezimais Lego pirko-tikrai ne Kaledom ar savo vaikams...taip pelnosi tik perpardavinetojai....baisu... blink.gif

O gal sau, giminems ir draugams, kurie negali atvaziuot arba kitam mieste gyvena 4u.gif . Pas mane vezime irgi buvo 3 didoki rinkiniai ir 6 nedidukai - bet tik 2 is ju liks mums, atsargai pasidesim i spinta, kiti uzprasyti internetiniu draugiu biggrin.gif . Buciau Vilniuj ar Kaune, tai tikrai vezimas butu pilnas buves - pas mus labai jau skurdus pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2012 11 24, 11:57)

Isivaizduoju, nes kazkada teko pabuvoti su vaiku. Kai jis pamate kupina vezimeli lego sake mama ar jie isprotejo blush2.gif lotuliukas.gif Paimem simboliskai rinkinuka.
Nu as suprantu tuos zmones, kurie neperka per akcijas, kai vyksta atskiros. O laukia Jamam viena kart metuose ir apsiperka. Juk dar bus iki Kaledu zaislam 40% g.gif As geriau i Norfa nuaisiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na reikia iš nakties važiuoti matyt, arba iš pat rito eilę rezervuotis) buvo reikalų iš ryto, tad tik apie 11val. judėjau link akropolio - mašinų visur prikimšta, žmonių irgi pilna, tad nutariau net nelysti į tą skruzdėlyną, o ir šiaip pagalvojus, didelio pasirinkimo vis tiek ten nebūtų, kadangi parduoda kaip ir visur, kas populiaru) o man kitokių rinkinių reikia)
Atsakyti
As tai galvoju, kad kai kurie zmones tikrai laukia butent jamam, nes jis sestadieni - daugeliui iseigine, o iprastu akciju metu gal neturi galimybes ateit is ryto ir rast tai, ko nori. Kitas dalykas -miesteliuose gyvenantys zmones - nevazines gi del kiekvienos smulkmenos, vos tik akcija uzmato smile.gif . O cia viskas vienu metu.
Atsakyti
Aš lego nieko nepirkau, užteko vaizdelio doh.gif . Man reikia tik nediduko Friends rinkinuko, tai nupirksiu jį per savaitinę Maximos nuoladią žaislams, dėl tiek nevertėjo ten grūstis. Nors kai kurie stambesni rinkinukai, kaip miesto parko kavinė (3061), dar kažkurie, gana lengvai pasiekiami buvo, sustatytos krūvos ant praėjimų biggrin.gif. Įsivaizduoju, kad jei kas važiuoja iš mažesnių miestelių, tai viso miestuko užsakymus priima, užtai ir perka glėbiais doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 11 24, 14:10)
As tai galvoju, kad kai kurie zmones tikrai laukia butent jamam, nes jis sestadieni - daugeliui iseigine, o iprastu akciju metu gal neturi galimybes ateit is ryto ir rast tai, ko nori. Kitas dalykas -miesteliuose gyvenantys zmones  - nevazines gi del kiekvienos smulkmenos, vos tik akcija uzmato  smile.gif . O cia viskas vienu metu.

Ir aš taip manau, kad buvo daug atvažiavusių, labai daug automobilių su baltarusiškais nr.
Atsakyti
man, deje, neisejo nuvaziuoti iki siauliu. susirgau. na dar bus progu. arba gal kas pardavines prisipirkusios su nedideliu antkainiu biggrin.gif o del to, kad zmones griebia pilnus vezimus o paskui parduoda, tai labai saunu. as irgi taip daryciau jei arciau parduotuves butu ir pan. o dabar net del saves nenuvaziuoju.
Papildyta:

tai pirmai pradžiai - per akis, tegul tik išmoksta dėlioti. Kolkas geriausiai sekasi ardyti biggrin.gif.

3-4m berniukui gal jau ir kažką rimtesnio žiūrėčiau g.gif
[/quote]
ne, as ne savo berniukui. saviskiui 4+ ar 5-12m tokius perku. cia dovanaiieskau duplo
Papildyta:
o kada buna lego nuolaidos normaliose parduotuvese? na kokiam limpopo ar pan? ten 20proc buna? nes jau nusiteikiau, kad nei maximoj, nei norfoj nieko ko man reiktu negausiu
Atsakyti
katik grizau is akropolio. maximoj pries tris valandas pilde zaislu lentynas. Lego nepirkom, nes planuose nebuvo. Bet sakyciau JAMAM buvo labai vykes, nusipirkau viska ko norejau. Visi gimones vaikai zaislais aprupinti. Galiu ramiai svenciu laukt ax.gif
Atsakyti
aš vakar apsižiūrėjau ar yra ko man reikia ir kur padėta. ačiū die buvo nestandartinėj vietoj, t.y. ne tarp lentynų tai buvo pasiekiama parasčiau. nes ten prie pagrindinės lego masės buvo total košmar doh.gif
tai aš atvažiavau čiut prieš 8, palaukiau kol visa minia suėjo į vidų, tada ramiai užėjau, paėmiau ko man reikia ir 8.10 jau sėdėjau savo automobilyje važiuoti namo thumbup.gif kalėdų senio užsakymas įvykdytas tai dabar jau ramuuuu cool.gif o šiaip tikrai buvo perkančių nesveikai daug ir tikrai netikiu kad vien "giminėm" ir "draugam"... perpardavinės. bet manau nieko keisto... juk buvo net raudonasis traukinys kuris apie 700 lt kainuoja, tai va nusipirks su nuolaida, parduos su puse nuolaidos ir jau žiū šimtuką užsidirbs...
Atsakyti
Del zaislu grustis per JAMAM? gali tik nu nezinau absoliutus fanatikai biggrin.gif
o siaip nu niekad nesu net vaziavusi- man uztenka vaizdu per intika... ten absoliuciai viskam -40? man asmeniskai liko is dovanu tai tik kriksto sunui lego nedideli rinkinuka nupirkti net jeigu jau toki tures grubiai uz 20lt... tai kazkaip jamam nelaukiau. nors mintis buvo bet... atsikeliau siandien 10 tai koks dar jamam? nervus geriau pataupysiu... 4u.gif
Atsakyti