As salygu irgi neskaiciau, bet aukciona siaip gali daryt dviem budais - keliant kaina palaipsniui arba kas kokia parasys kana ir didziausia pasiuliusiam parduos... kazin kuris bus
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 09 12, 08:40)
kalbant apie taupymą, mes su Natele labai gerai taupom, ypač aš

užmatau kur kokias nuolaidas ir agituoju aš ją pirkt, o jinai sako uoj ne aš šiandien negaliu pažiūrėt, vėliau... kitą dieną ir noras mažesnis pirkt ir nuolaidos dingsta belaukiant

taip ir jūs, pažiūrėkit pažiūrėkit ir būsit soti

As cia ne del taupymo taip darau - kita diena

- tikrai nespeju kartais, ypac kai MB ziuri akis pakabines, kad tipo neturiu ka veikt, jei zaislus apziurineju

. Kad ir as ta reikala reguliuoju namuose, bet stengiuos nepersistengt. Labai ziuriu i kaina arba kad to daikto tikrai labai truksta. Jei kaina ,mano nuomone, labai nebloga, tai nuperku kad ir kelis rinkinukus - paskui vaikas issirenka, ko jam labiausiai is tu rinkiniu reikia gimtad. ar Kaledoms, ar uz savo pinigelius be progos... o kas lieka, dovanoms sueina arba parduodam

. Bet dideliu rinkiniu pas mus tikrai nedaug.
Papildyta:
QUOTE(Cinnamona @ 2012 09 12, 00:37)
šiandien Limpopo užmačiau kažkiokios abrick kaladėlės, kaži kas ten per velns? dera su duplo? Ir dar mačiau hello kity kaladėlės panašios į duplo, įdomu, ar tinka kartu? bet jų kaina tai nepasakyčiau, kad mažesnė už duplo...
O dabar papasakosiu savo vyruko konstravimus. Pastebėjau tokį dalyką, kad labai nori žiūrėti iš youtube filmukus apie lego per TV. Na, ką darysi - įjungiau... tai jis pažiūrėjo kažkiek ir kai pagavo įkvėpimas jį konstruot, nebereikia žiūrėti, tik kažką stato, galvoja, rodo, vėl konstruoja, oho, net miegoti nebereikia, į lauką irgi nebereikia, nors toks gražus oras... įdomu, kiek ilgai toks įkvėpimas tęsis
Abrick netiks su duplo, manau.
Va filmukai ir visokiu statiniu nuotraukos tikrai uzveda statyboms

. Manasis net ir duplo issitraukia, jei ka gero is ju uzmato

. Tik taip dabar laukiam, kol sese paaugs ir leis statyt

.