Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

nupirkau maxėj su nuolaida lego creator vyriausiam sūnui kalėdoms, dabar bereikia vidurinėliui lego langų durų. gaila, maxėj nėra, reik assorti nuolaidas gaudyti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 09 20, 07:48)
nupirkau maxėj su nuolaida lego creator vyriausiam sūnui kalėdoms, dabar bereikia vidurinėliui lego langų durų. gaila, maxėj nėra, reik assorti nuolaidas gaudyti mastau.gif

O kas gero pas jus iš creator?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 09 20, 09:36)
O kas gero pas jus iš creator?

buvo geltona formulė ir raudonas motociklas, daugiau nepamenu mastau.gif ir dar mažiukų buvo tose plastmasinėse dėžutėse.
Atsakyti
Maximoje 40 proc. nuolaida zaislams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jo maciau ir as akcija, tik kad pas mus, Ukmergej, nieko gero nera. duplo is vis nei vieno rinkinuko. irgi noriu kaledoms savo berniukams lego itaisyti, siu metu sausi tik pradejom pirkti, o isleidom jau labai daug pinineliu sitiems, vat kas ukmergej like, viska turim. siandien ninjago motocikla nupirkau. sakau gal kas gali painformuoti ar imanoma vilniuj maximose rasti kalnu kasybos rinkiniu, siti domina ir is lego duplo didesniu kokiu. nes bijau vaziuoti nezinodama. ax.gif
Atsakyti
Bent Kaune Hyper Maximoj geriausias pasirinkimas. Papildomai prie to kas yra iš Duplo rinkinių XXX Maximose dar yra statybinių kaladėliu rinkiniai 6784 (nukainuotas), 5509, 5931, princesių keli rinkiniai (nežinau kurie, nes berniukui tik dairiaus), vaikiškas zoo sodas, zoo sodo traukinys. Nukainuotas policininkas su šuniuku gavosi beveik 8 Lt, slaugės automobilis -mažiau nei 15 Lt. Prigriebiau paskutinį gaisrinės automobilį (didelis, su garsais ir šviesom), tai išsėjo tik 51 Lt thumbup.gif (Žaislų planetoj toks 129 lt doh.gif )
Ir Friends rinkinių nemažai yra, iš jų didžiausias veterinarijos klinika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 20 rugsėjo 2012 - 15:47
QUOTE(vilmux0520 @ 2012 09 19, 14:29)
Gal galima butu issamiau su foto ir kainom ka pirkot ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

ant originalaus Lego duplo pagrindo uždėjau duplo (dešinė) ir bairun kaladėles. šiaip, net pati neatskirčiau "gyvai", ne tik nuotraukoje. gal ir paskubėjau, rašydama, kad plastmasė kaip tai skiriasi.
user posted image

aš tik dabar pradėjau rinkti Lego duplo, turėjau 2 rinkinukus, taigi esu l.patenkinta, kad nusipirkau Bairun- jis iškarto mano turimą komplektuką gerokai praturtino. kainavo 45 lt , dėžei 69 vnt. Pirkta Norfos tinkle.
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2012 09 20, 15:48)

ant originalaus Lego duplo pagrindo uždėjau duplo (dešinė) ir bairun kaladėles. šiaip, net pati neatskirčiau "gyvai", ne tik nuotraukoje. gal ir paskubėjau, rašydama, kad plastmasė kaip tai skiriasi.

aš tik dabar pradėjau rinkti Lego duplo, turėjau 2 rinkinukus, taigi esu l.patenkinta, kad nusipirkau Bairun- jis iškarto mano turimą komplektuką gerokai praturtino. kainavo 45 lt , dėžei 69 vnt. Pirkta Norfos tinkle.

ačiū, kad pasidalinote.
matosi, kad dešinėje duplo kaladėlė, nes tokios juostos viduje yra.

aš mačiau turguje tokius rinkinius. Bet susilaikiau nepirkusi, nes girdėjau atsiliepimą, kad labai blogai kaladėlės "sukimba", statinys greitai sugriūva, dėl to vaikas nervinasi.

O kaip jums atrodo, ar gerai konstruojasi Bairun kaladėlės, palyginus su Lego?
Atsakyti
nuo šiand rimi nuolaidos žaislams, galioja ir lego 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 09 25, 19:23)
nuo šiand rimi nuolaidos žaislams, galioja ir lego 4u.gif

galioja... bet kad pas mus tai visai pasirinkimo neber... ka ispardave per seniau buvusias nuolaidas, tai taip ir nebepapilde... Apie duplo tai visai patyliu - gal dvieju rusiu rinkinukai... verysad.gif
Atsakyti
Kažkada šitoje teko klausiau, nuo kada vaikiukai pradeda žasti su duplo kaladėlėm, tai dabar ir pati atsakysiu smile.gif Pirmąjį rinkininuką nupirkau, kai buvo tik 9 mėn, bet noro tikrai užteko dėti žvėriuką, žmogeliuką ar gėlytę ant kaladėlės, tik aišku nieko doro neišėjo, bet gėlytę pradėjo dėti ant kaladėlės truputį virš metukų būdamas, o vakar 1,3 m. proga ėmė ir pradėjo sodint / statyt žmogutį ant kaladėlės ir net bokštelius statyt (kol kas tik iš turimų 6 kaladėlių) bigsmile.gif

O sakykit, Rimi įmanoma gauti Lego rinkinukų su dvigubom nuolaidom kaip kad Maxomoje ar per daug noriu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2012 09 25, 19:42)
Kažkada šitoje teko klausiau, nuo kada vaikiukai pradeda žasti su duplo kaladėlėm, tai dabar ir pati atsakysiu  smile.gif Pirmąjį rinkininuką nupirkau, kai buvo tik 9 mėn, bet noro tikrai užteko dėti žvėriuką, žmogeliuką ar gėlytę ant kaladėlės, tik aišku nieko doro neišėjo,  bet gėlytę pradėjo dėti ant kaladėlės truputį virš metukų būdamas, o vakar 1,3 m. proga ėmė ir pradėjo sodint / statyt žmogutį ant kaladėlės ir net bokštelius statyt (kol kas tik iš turimų 6 kaladėlių)  bigsmile.gif

O sakykit, Rimi įmanoma gauti Lego rinkinukų su dvigubom nuolaidom kaip kad Maxomoje ar per daug noriu?  biggrin.gif

Jei tik tokiu yra, tai imanoma mirksiukas.gif . Siandien viena draugikei nupirkau thumbup.gif .
Atsakyti